כ איב-פצצה מטורפת- רמת גן זבוטינסקי 90 - דף 2 - סקס אדיר

איב-פצצה מטורפת- רמת גן זבוטינסקי 90

14
אלפא ביקר את העלמה ביום שישי האחרון.

לדעתי הבחורה עברה את גיל ה 40, אפשר לראות מתיחת פנים אך בכללי פנים סבירות ודיי בטוח
שנראתה טוב בצעירותה.
גוף פצצה. על זה אין ויכוח. תחת קטנטן בטן שטוחה ומקועקעת ברובה. בכלל, לבחורה יש הרבה קעקועים
אז למי שמפריע שיקח בחשבון.

סקס:
בקשה שאשכב וישר החלה לעלות עלי ולהתחכך תוך כדי נישוקים בחזה ובבטן. מציצה מקונדמת והופ לעבודה.
מרשה שירדו לה.
בגלל שאני נורא אוהב כפות רגליים אז התנוחה המועדפת עלי הינה מסיונרת כשאר אני מלקק את כפות גליה, שאגב לא ממש
נפלתי מהם אך סביר שאולי יעשו את העבודה עבור הפטשניק החובבן.

בקיצור דיי מומלצת למרות שכנראה לא אחזור.

אלפא.

16
הרגע הייתי שם ואני רוצה להגיד לכם שלא מאיה, לא איב ולא עוד אחת רוסיה עם שיער קצר שהיו שם נראות או מתקרבות להראות כמו משהו טוב, איב זקנה בפנים, יש לה גוף סביר פלוס, אני מניח שלמבוגרים ממש פה זה נראה מציאה, אבל זה על הפנים. אני נהייתי חרמן מכל הדיווחים פה וטסתי לשם, ברחתי עם הזין ביד כדי שאף אחת מהן לא תיגע בו.

מה שכן, המקום נקי וסופר דיסקרטי. היא אפילו מכניסה אותך לחדר שיש מישהו במסדרון. זה אחלה.
"כוסיות" עלק. כוסיות אם אתה יצאת מהכלא ולא ראית בחורה 20 שנה.

19
אהלן חברים, בעקבות החוויה החיובית הקודמת שלי עם איב (מפורטת קצת למעלה בפוסט זה עצמו, לא להתעצל) החלטתי לדגום שוב והפעם התאכזבתי קשות. זה היא התחיל מהעובדה שבניגוד לענבל הפקידה החביבה היא לא זכרה אותי מהפעם הקודמת למרות סימני הזיהוי המובהקים והמיוחדים שלי, המשיך בתקתוק מהיר במיוחד ובנזיפות בכך שבזבזתי את כל הזמן, מה שלא היה נכון עובדתית וקרה כשהעזתי לבקש כמו בפעם הקודמת 69, ונגמר בהבנה שלי שגם ככה החוויה שלילית ואין שום תועלת בלהתווכח איתה אלא עדיף פשוט לסיים, לעוף משם ולא לחזור אליה יותר לעולם. כשיצאתי אמרתי לה בפנים שהפעם התאכזבתי ממנה. לסיכום - לא אחזור אליה יותר. קדימה לדפדף למטרה הבאה

20
דגמתי אותה עובדת כל השבוע חוץ מרביעי ושבת ניראת ממש טוב כוסית ממש יש עליה לחץ המתנתי שעה בחורה נחמדה יחס חם עלות 250 היתה עוד בחורה בשם סנדי לגבי איב תחת מושלם ציצי אחד היפים באמת שירות סבבה לגמרי שווה תתמורה אך אני אישית לא יחזור בגלל הלחץ על הבחורה אחרי שהלכתי חיכו לפחות עוד שניים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”