לולה, בחורה רוסיה בשנות ה20 הממש מוקדמות לחייה, מקבלת בת"א ברחוב בן יהודה במקום יחסית דיסקרטי
מקבלת בדירה נחמדה גדולה ומרווחת, לולה מדקלמת את הפרטים הרגילים של סקס, מציצה, 2 גמירות הכל עם קונדום עד 40 דק'
התיאום איתה היה לי מאוד קל ונוח והיא משאירה רושם נחמד בפלא.
הגעתי לדירה לולה פתחה לי את הדלת ונתגלתה לפני בחורה עם חיוך קטן מבוייש, גוף סקסי ביותר עם פרופרציות טובות סטייל הבת של השכן.
העברתי את הכסף, שאלה אם אני רוצה להתקלח אמרתי לה שלא ושהגעתי מקולח.
את המיזמוזים התחלנו במטבח לאחר שאני ערום והיא עדיין לבושה, מהר מאוד לולה חיממה מנועים והלכנו לחדר הפעולות למטרה לשמה התכנסנו.
לולה התחילה במציצה מקונדמת נחמדה לא משהו למות עליו אבל בהחלט גרמה לחבריקו לעמוד כמו טיל שרוצה לחנג'ר לה את התחת.
ללולה יש עור מתוח חלק ונערי, שדיים בינוניים עומדים ויפים, תחת סקסי ומוצק בהחלט יודעת לנוע בכל תנוחה וגונחת כמו שצריך.
פתחתי לה את הצורה במגוון תנוחות באגרסיביות, עמדה בזה יפה מאוד ואפילו נוצר רושם שדווקא היה לה לא רע.
לולה לא הלחיצה אותי בכלל בזמן, דווקא נתנה לי אקסטרה זמן בגלל שלא הצלחתי לגמור בפעם השנייה והיא ניסה לעשות הרבה בשביל שאגמור בפעם השנייה אך לא צלח, כנראה שהייתי עייף. מאוד חמודה מאוד מומלצת באה לפה קצת בשביל לעשות כסף ללימודים ואולי גם להישאר...
לסיכום: בחורה נחמדה, אפשר בהחלט לתקשר איתה בעברית בסיסית, אם יש לכם כימיה טובה איתה אתם תהנו מהפגישה.
פנים: 7 וחצי
גוף: 9
מציצה: 7
זיון: 8 וחצי
חזה: 10
תחת: 8
בהחלט אחזור בשביל 400 שקל אלטרנטיבה מעולה במקום התאגיד הבת ימי.