היי,
אני אתחיל בזה שאני בדרך כלל נמנע מללכת לבחורות בארץ וחוסך את הכסף לפינוקים בחו"ל, בגלל צירוף מקרים של ביטול טיסה לחו"ל, תקופת יובש והגעה שלי לאיזור המרכז עם חלון זמן פנוי. אז נכנסתי לראות מה קורה, ראיתי שלבת ים הגיעו כמה אפשריות מי שהדליקה אותי זו אליסה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8486
חיפשתי דיווחים לא היו התקשרתי לפקידה אמרה שהיא חדשה ובדיוק הגיעה לארץ אז חשבתי או שנהנה או שמקסימום הלכו 500 שקל ועזרנו לחברה בפורום.
נתחיל עם זה שהתמונות אמיתיות ומצולמות בדירה (משופצת ומרווחת) הבחורה נראית במציאות יותר טוב מהתמונות בדיוק כמו שתיארה אותה הפקידה בערך 1.60 רזה שיער שחור עיניים כחולות ירוקות פנים אוקראיניות, הפקידה אמרה שהיא בת 19 הבחורה אמרה שהיא בת 18 ונראית בסביבות הגיל הזה.
חייב לציין שהפקידה הייתה די נחמדה ושירותית כיוונה אותי לרחוב הרצל בבת ים כמובן שלא לבניין המדויק אלא לבנין אחר, הדבר היחיד הבעייתי בה שהיא עובדת לפי זמנים של כלב אומרת לך תגיע עוד חצי שעה ואז אתה צריך להמתין עוד 40 דקות עד שהבחורה מתפנה, מתקשר שוב מהבית קפה אומרת עוד שתי דקות מוכנה יוצא מהבית קפה ומחכה עוד רבע שעה כמו גולם... אבל היה שווה.
דופק בדלת פותחת אותה נערה שאם הייתי רואה ברחוב הייתי אומר שעכשיו חזרה מבית ספר ג'ינס קצרים וגופיה שיער עוד רטוב מהמקלחת גוף קטן חזה פרופורציוני יחסית לגוף מעריך שהוא B, מבקשת את הכסף 500 שקל, נותנת מגבת והולך להתקלח בדרך למקלחת כבר מתחיל לשלוח ידיים והיא נענית בשמחה, יוצא מהמקלחת היא מחכה לי על המיטה רק עם תחתונים, מתחילה בנשיקות למי שזה חשוב לו גם צרפתיות עם לשון ליקוקים על בכל הגוף מגיעה גם לידיים ומוצצות את האצבעות בחושניות מטריפה, מורידה את המגבת מתחילה במציצה פשוט טובה עם רטובה ועמוקה מלקקת את הביצים לבקשתי, לא עושה רימינג תוך כדי המציצה מאפשרת לדחוף אצבעות גם לכוס וגם לתחת, חברים לא הרגשתי הרבה זמן כוס כזה צר כמעט בתולה, אחרי עשר דקות של מציצה וכשהרגשתי שהיא מספיק רטובה ביקשתי קונדום קצת התקשתה להלביש אותו אבל הסתדרנו :-)
התחילה ברכיבה לקח כמה דקות טובות שהיא תצליח להכניס את כולי לתוכה, אחר כך עברנו למסיונרית היה כיף להרגיש אותה נותנת קונטרות, רועדת רעידות קטנות וגונחת בשקט עברנו לדוגי איזה תחת קטן וסקסי נתתי לו כפכןף קטן לא אהבה אבל קבלה בשמחה אצבע, מנסה לראות אם יש מצב לאנלי אמרה שאין מצב רק אצבע אחת לא יותר כשהייתי קרוב לגמירה קראתי לה למצוץ יש גמירה בפה אבל היא לא בולעת הולכת לשירותים לירוק ולשטוף את הפה.
חזרה אחרי דקה שאלה אם להביא לשתות ואחר כך שכבה לידי על המיטה מלטפת מנשקת כמו חברה, ניסיתי לדבר איתה קצת האנגלית שלה בסיסית לא יותר אבל בכל מקרה באתי לזיין לא לזיין את השכל :-)
אחרי כמה זמן התחלנו סיבוב שני מתחילה בנשיקות על הגוף תוך כדי שהיא לוחצת לחיצות קטנות עם האגן שלה על שלי, שוב מציצה עם ליקוקי ביצים קצת מיסיונרית רגליים מעל הכתפיים דוגי וגמירה שניה בפה נותנת מגבת הולך להתקלח מתלבש אומר שלום ויצא עם חיוך שעה וחמש דקות אחרי שנכנסתי.
לסיכום אוקראינית צעירה עדינה חושנית (נראה שחוץ מהגנים של המראה אצל האוקראיניות יש גם גן של זיונים הן פשוט טובות בזה) ושירותית קצת דורשת תפעול והכוונה נראה שחדשה בתחום לדוברי רוסית יהיה יותר קל איתה.
גוף 9 פטיט (מבנה גוף קטן) כמו שהובטח בטלפון.
מציצה 9 הייתה מקבלת 10 אם הייתה עושה רימינג ובולעת אבל לא נראה לי שמישהו יתלונן על המציצה שלה :-)
מסיונרית 9 נראה שזו התנוחה שהיא אוהבת.
דוגי 8 רק מלדמיין את התחת הזה שוב עומד לי.
נשיקות 10
GFE רק בגלל שאני לא דובר רוסית אז 9.
ניהול זמן 7 אחרי האקט הראשון מפנקת מלטפת אבל צריך להגיד שרוצים את השני אני קבלתי שעה מלאה אפילו כמה דקות יותר אבל נראה שהפקידה נתנה לה בראש על זה.
מקלחת 9 נקייה יש מים חמים קצת הברז לא היה לי נוח אבל אני גבוה
האם אחזור? כן אם ארצה ללכת למישהי בארץ נראה לי שפעם שניה איתה תהיה טובה יותר.
052-8604317
אליסה התאגיד הבת ימי 052-8604317
2בניגוד לרוח האחרונה שנושבת בפורום, אני מתכוון לשתף מידע על בחורה עובדת ללא תמורה. הפורום הגלוי והחברים פה תרמו לי רבות עד כה -
לבחורה קוראים אליסה והיא מתוזמנת על ידי פקידה נעימה של התאגיד הבת-ימי לאזור הטיילת של בת ים (לא על הטיילת).
במידע הראשוני - 500 לשעה, 2 אקטים, מאפשרת ליקוקוס, מציצה חשופה וגמירה בפה. אין חריגים.
את הדלת בבניין הדירות (רצוי שבאותו זמן שכן כלשהו לא יחליט להכנס או לצאת מהבית) פותחת פרח צעיר מאוקראינה, ילדונת בת 19. 1.65 לערך, רזה, ציצי ותחת קטנים. פנים יפות. גם גיל 17 הייתי נותן לה.
מדברת ממש מעט אנגלית. מבינה מעט יותר. מפנה למקלחת ומשם למיטה הגדולה.
חדשה בתחום ורואים זאת עליה. צריך לתפעל ולכוון אותה בהתחלה אבל מאד משתדלת לרצות.
בהתחלה התנשקה רק שפתיים אבל לאט לאט נפתחה קצת. לא שואבת במציצה שלה, אבל פחות הפריע לי כי הגוף הסקסי שלה ונגיעות השפתיים שלה הספיקו.
מספר שני בדוגי עם התחת הקטנטן שלה (למרות שהתלבטתי אם לשים אותה שתרכב עלי).
חוויה שלא תישכח במהרה ואולי תחזור שוב.
וכל אלה שתופסים אותה רוב היום ולא מעבירים את רשמיהם הלאה - תתביישו!!
לבחורה קוראים אליסה והיא מתוזמנת על ידי פקידה נעימה של התאגיד הבת-ימי לאזור הטיילת של בת ים (לא על הטיילת).
במידע הראשוני - 500 לשעה, 2 אקטים, מאפשרת ליקוקוס, מציצה חשופה וגמירה בפה. אין חריגים.
את הדלת בבניין הדירות (רצוי שבאותו זמן שכן כלשהו לא יחליט להכנס או לצאת מהבית) פותחת פרח צעיר מאוקראינה, ילדונת בת 19. 1.65 לערך, רזה, ציצי ותחת קטנים. פנים יפות. גם גיל 17 הייתי נותן לה.
מדברת ממש מעט אנגלית. מבינה מעט יותר. מפנה למקלחת ומשם למיטה הגדולה.
חדשה בתחום ורואים זאת עליה. צריך לתפעל ולכוון אותה בהתחלה אבל מאד משתדלת לרצות.
בהתחלה התנשקה רק שפתיים אבל לאט לאט נפתחה קצת. לא שואבת במציצה שלה, אבל פחות הפריע לי כי הגוף הסקסי שלה ונגיעות השפתיים שלה הספיקו.
מספר שני בדוגי עם התחת הקטנטן שלה (למרות שהתלבטתי אם לשים אותה שתרכב עלי).
חוויה שלא תישכח במהרה ואולי תחזור שוב.
וכל אלה שתופסים אותה רוב היום ולא מעבירים את רשמיהם הלאה - תתביישו!!
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
3ביקרתי אצל אליסה http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8486
שורה תחתונה - נהניתי מאוד - בחורה מצויינת
בת 19 קומפקטית 162-165 ס"מ 45-50 קילו , פנים יפות מאוד, חזה בינוני מעולה (נדיר במבנה גוף כזה) , עור מושלם,אין שומן, אולי עושה ספורט , חייכנית ושמחה,לק אדום, פשוט כוסית על ובחורה טובה לטעמי.
סקס - מציצה עדינה אך מעולה ורטובה כולל קצת ליקוקי ביצים, אין לי מושג איך אבל בגיל הזה יש לה גם נסיון (או כשרון).
זיון כשהיא למעלה עדין מדי. תנוחות אחרות מצוין עם קונטרות.
דבר אחד שקצת הפריע שבדוגי הרגשתי ריח קל אבל זה לא היה משמעותי.
מבחינתי נכנסת לטופ-3 של התאגיד וטופ-15 סה"כ.
500
ממליץ מאוד לאוהבי הקומפקטיות
יש כאלה שימצאו אותה עדימה מדי
5וכל ה 500 ש"ח האלה בשביל זה?
אין גבול לחוצפה
אין גבול לחוצפה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
6תודה למדווחים.
לגביי הלק האדום :)
גם ברגליים? יש מצב לפוט פטיש?
האם נראות טוב?
7לא בטוח לגבי הלק ברגליים - נראה לי שכן.
יש מצב לפוט פטיש ? אם אתה מתכוון לפוט ג'וב אז אין לי מושג. הייתי מהמר שלא כי היא עדינה וצעירה.
לא זוכר אם הרגליים נראות טוב או לא.
9אני מתכוון ללכת לאליסה עוד 10 ימים, יש סיכוי שהיא תשאר בארץ?
DSADSADASDAD
10טוב יש לי דיווח,
הייתי אצלה אתמול היא אחת השוות, ישבתי איתה דיברתי איתה קצת באנגלית
נתנה לי מגבת ונכנסתי למקלחת , התחילה למצוץ לי ממש טוב, אז היא שמה לי קונדום
וביקשתי לעבור לדוגי סטייל היא יודעת לעשות את עבודה ממש טוב, התחילה לנגוח וזה עשה לי אתזה בטירוף
אם אני יחזור : יש מצב
DSADSADASDAD