כ דאשה מתל אביב - מאד מומלצת - דף 2 - סקס אדיר

דאשה מתל אביב - מאד מומלצת

14
חברי הפורום היקרים.
הייתי עם דאשה ואני מצדיק כל מילה שכתב פותח הפוסט. הבחורה שייכת לליגת העל. שנים לא נהניתי ככה. האם אחזור? ב ר ו ר!!
נ. ב. לאור החוויה לא הייתי ממהר להאשים מישהו ביחצנות.
ההגנה הכי חשובה לא לי אלא בשביל המשפחה

17
כמה שאני בלבטים כרגע, מצד אחד לא בא לי לרשום כלום, כי ברור לי שיש פה כאלה (ואני לא מאשים אותם, כל אחד ומה שהוא אוהב) שיקלקלו את הילדה ומצד שני אני מרגיש מחויב שאחרי הכל הגעתי אליה דרך הפורום, דאשה היא פנינה ואני ללא ספק יחזור (אלא אם אני יצליח להיגמל מהתחביב הזה).
אגב... גם אחרי שראיתי את שניהן קשה לי להגיד מי זאת מי בתמונות אבל יש שם כמה תמונות שלא עושות להן צדק.
יש דיווח די מפורט ומדויק בתחילת הפוסט אבל אם יש ביקוש העלה עוד דיווח על החוויה שלי.

@אוליגופול: ישר כח, לא יודע אם הייתי מדווח אם הייתי מוצא אותה לא דרך הפורום.

ציון: 9.5/10 כי היא גמרה מהר מידי והשאירה אותי להתייבש במיטה כמה דקות בזמן שהלכה לעשות מקלחת קרה.
גם אני הצטרפתי למחאה ולא משלם יותר מ-400 שקל לשעה!!!!!

18
הייתי והיה נהדר.
מחזק את כל מה שכתב אוליגופול בפוסט הראשון, תיאור מדוייק להפליא, הרגשתי כאילו אני עם הפוסט שלו מול העיניים :-)
אכן מאוד חושנית, מעניינת, אנגלית ברמה טובה, GFE לטעמי מאוד אמין. בכלל כל ההתנהלות מאוד אמינה, ממרום גילי כבר ביקרתי מספר גדול של מארחות ודאשה היא ברמה גבוהה מאוד בתחום הזה.
נקודה חלשה ( שלא יאשימו אותי ביחצנות), המציצה מקונדמת.
היתה בינינו כימיה מצויינת לטעמי ( לא בטוח אם זה רק אני או שזה פשוט סוג היחס שהיא מעניקה... )
המחיר 400 לשעה מלאה ללא לחץ, חניה בעייתית מאוד.
מאפשרת אורלי הדדי פלוס אצבעות חופשי ואפילו עושה רושם שמאוד נהנית מזה ( או שהמשחק ממש ממש טוב )
מבחינתי מאוד מומלצת, תהיה כאן לעוד חודשיים וחצי בערך, תנהגו בעדינות.

20
שלום לכולם,
אז פוסט ראשון פה אחרי שנים של צפייה מהצד.

התיאום עם הפקידה היה קל, הדירה די דיסקרטית ברחוב פנימי ליד שד' בן גוריון. חוץ מזה שגילה אלמגור ראתה אותי כשטיילה עם הכלב :)
נכנסתי לדירה הבנות הציגו את עצמם, אני הלכתי על ויקה זאת עם הפוני (התמונות של שתיהם אמיתיות לגמרי) , 400 זוזים החליפו ידיים ונכנסתי למקלחת, סה"כ המקלחת נקייה מים חמים מגבת נקייה, התיישבתי עם המיטה והיא נכנסה, התחילה במזמוזים ,נשיקות, ליקוקי ביצים (לא שולקת ולא מתקרבת לחומייה) אני מאוד רגיש לליקוקים והיא פשוט הדליקה אותי :) ,אחרי כמה דקות התחילה למצוץ, כפי שמסרו בטלפון מציצה מקונדמת אבל די טובה, אחרי מספר דקות ביקשתי להכניס את חברצי'ק פנימה ,התחילה לרכב עלי, מתנשקת בפה אבל די נרתעת ,סה"כ GFE די בינוני (כמובן שמעשנת, אם זה מפריע למי שהוא, לי קצת ) החלפנו כמה תנוחות על לסיום. ניגבה אותו ויצאה למקלחת , סיבוב שני התחיל כמה דקות אח"כ ונגמר בעבודת ידיים. סה"כ היא לדעתי הבחורה הכי יפות שראיתי בתעשייה, לא קיבלתי תחושה של תקתוק ,הייתי סה"כ 45 דקות בערך 10 דקות לסיבוב.

סה"כ חוויה מאוד חיובית ,הם בארץ לעוד חודשיים בערך,אני עוד אחזור.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”