ביקרתי את העלמה השבוע אחרי שאגרתי מזומנים. ויקה היא מספר 3 שלי בטרילוגיה כאשר כפי שציינתי את יאנה כבר הכרתי מסיבוב קודם שלה פה ולשמחתי הכרתי עכשיו גם את דשה וויקה.
לפני שאני כותב - לכל ה"חכמים" שרוצים לשחק את התפקיד של קישקשתא בבקשה תעברו על הדיווחים האחרים שלי כמשתמש חדש (יש פה משתמשים של 5 שנים שלא כתבו את מספר הדיווחים שאני כתבתי בזמן הקצר שאני משתמש פעיל) + תבקרו את העלמה.
מהסיבות שכתבתי למעלה אני אנסה לציין כמה שיותר עובדות ולמעט בתיאור הסובייקטיבי עד כמה שניתן (בכל זאת יש פה אלמנט סובייקטיבי שלא ניתן להתנתק ממנו):
ראשית הבחורה בעלת פנים סלביות עם עיניים כחולות ושיער שחור פחם ארוך (בתמונות היא זו עם הפוני). הבחורה קיבלה אותי עם שמלת מיני סקסית שחורה ונעלי עקב ענקיות כפי שעשתה דשה. הפנים נאות בעיניי והגוף לא מקל - נשי עם חזה בינוני ותחת עם נוכחות (לא שמנה ולא מלאה). החזה לבנבן עם פטמות בהירות וגדולות (ילדה לא מזמן ורואים פטמות שהניקו). ויקה חלקה בכל הגוף.
מרגע שפגשתי את ויקה היא לא הפסיקה לחייך.היא יודעת אנגלית לא רע ברמה שבהחלט אפשר לתקשר והסתמנה כבחורה מאד משעשעת במהלך השעה שביליתי איתה (הייתי שעה מלאה ואולי כמה דקות יותר).
אני לא אתאר את המיקום שוב היות וכבר תיארתי אותו בדיווח על דשה אבל מה שכן חשוב לי לציין זה שרמת הניקיון מאד גבוהה ולראייה קיבלתי 3 מגבות ל-3 המקלחות שעשיתי למרות שאמרתי שאין צורך בכך (היא התעקשה ולא רציתי להעליב).
מבחינת מה שהתרחש בפועל היו 2 אקטים נחמדים מאד (גמרתי פעמיים מחדירה שזה לזכותה) כאשר דבר נחמד שאני מניח שעוד אנשים יאהבו זה שכאשר ויקה ירדה לי היא התמקדה בהרבה ליקוקי ביציים. שראתה שאני אוהב היא אמרה לי שיש לה הפתעה ורצה מהחדר. לא ממש הבנתי למה היא חותרת ופחדתי שתבוא עם ויברטורים וכל מיני דברים אחרים אבל שחזרה היא הגיעה עם פירסינג בלשון שכנראה הורידה טרם המפגש. האמת שפעם ראשונה מישהי יורדת לי עם פירסינג בלשון וזה מאד נחמד.
כפי שציפיתי היתה חוויה מצויינת עם עוד אחת מהטרילוגיה (ממש לא ציפיתי להתאכזב) - בהחלט תמורה נאה למחיר (400) ויצאתי שמח וטוב לב.
מקווה שעזרתי.