יאנה תל אביבית
82מקונדמת. למרות שהיו שמועות שתמורת עוד 100ש"ח היא מוכנה לחשופה, למרות שלי לא ידוע ולא הוצעה האפשרות הנ"ל
יאנה תל אביבית
83הייתי אצל יאנה השבוע
חייב לציין שיצאתי מהפגישה אמביוולנטי...
מצד אחד בחורה צעירה שנראית טוב, גוף יפה (חזה קטן מאד למי שזה מפריע), נקייה ריחנית ונעימה למגע.
לזכותה ייאמר שגמרתי פעמיים בקלות משהו שלא קורה לי בדרך כלל עם נערות עובדות, אבל מצד שני גמרתי תוך שלושים דקות בלבד, לא יודע אם בגלל שממש עשתה לי את זה או בגלל שתקתקה קצת..
המציצה שלה סתמית (מקונדמת) , ממש לא אחד הגדולות , יורדת עם הלשון קצת לכיוון הביצים ועושה נעים.
הזיון עצמו לא סירבה לשום תנוחה, גמרה יפה כשירדתי לה בפעם הראשונה, ומאז זרמה לכל תנוחה (אין אנאלי) , הסקס נעים אבל לא אגרסיבי בטירוף כי היא קטנטונת ונראית עדינה וזה גורם לך לא להשתולל...
בקיצור, חייכנית נעימה ושירותית, נראית טוב, אבל אין טירוף...משהו היה חסר לי
400 ש"ח , שלושים וחמש דקות ברוטו הייתי בחוץ כולל מקלחות (מקום נקי מאד)
אני מזיין משמע אני קיים
יאנה תל אביבית
84התאהבתי בה. זאת פעם שנייה שלי אצלה לראשונה מאז חזרה אלינו שוב. קצת יקר לי לשלם 400, אבל פעם בכמה זמן אני מתפנק.. נכון שהחזה שלה ממש קטן והמציצה מקונדמת, אבל היא הדבר הכי קרוב לדבר האמיתי. Gfe אמיתי, נשיקות לוהטות (לפחות איתי זה היה ככה) שירות נעים ובלי לחץ, גוף של דוגמנית, נקייה ואסטתית. גמרה פעמיים זרמה עם תנוחות ועזרה לי לגמור בסבלנות, למרות שלקח זמן, כולל השפרצה על החזה והצוואר שלה. ליגת העל.
יאנה תל אביבית
87אחרי שרדפתי אחרי הפקידה של קלי מבת ים במשך כמה שעות ולא הצלחתי להזמין תור חזרתי למוכר ולאהוב והתקשרתי ליאנה.
הסיבה שאני מדווח זה בגלל שהיתה אינפורמציה חדשה - כנראה בגלל התחרות מבת ים הבנות מציעות שעה עם שתיהן ב 600 שח כלומר שוברות את השוק. בעבר שדיווחתי על האופציה לדואט הם רצו מחיר שאני לא יכולתי לעמוד בו ובגלל הורדת המחיר הלכתי על זה.
שוב...בגלל שכבר דיווחתי אני לא ארחיב על השירות רק על העובדה שויקה ויאנה חברות ולא רק שותפות ל"עסקים" ולכן האינטראקציה היתה מצויינת. 2 גמירות ששתי בנות מלקקות לך ביחד זו חוויה מדהימה. מומלץ מאד אבל לא לאוהבי חריגים כי הן לא עושות (ניסיתי לשכנע אבל לא עזר)
יאנה תל אביבית
89[QUOTE=tomxxx] מישהו יודע אם יאנה עדיין נמצאת ?[/QUOTE]
כן.ביקרתי אצלה השבוע.דרך אגב שאלתי אותה מתי היא עוזבת והיא אמרה שבתחילת פברואר
כן.ביקרתי אצלה השבוע.דרך אגב שאלתי אותה מתי היא עוזבת והיא אמרה שבתחילת פברואר
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל