כ קלי בת ים. - דף 2 - סקס אדיר

קלי בת ים.

13
בעקבות הדיווח של פינוקיו יצאתי לבת-ים לדגום את העלמה.כל הכבוד פינוקיו עשית לי את הסופש.בחורה מדהימה לבבית ונותנת שעה של גוד טיים חבלז.דרך אגב חברים דיברתי איתה והיא עוזבת ב20 לחודש יש גם אפשרות לאקט אחד ב400 שווה כל שקל .
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול

קלי בת ים.

14
הייתי.
לא אחזור על כל התיאורים. אבל היא ליגה משל עצמה. ללא ספק ליגת האלופות. שמה בכיס הקטן את כל בנות התאגידים למיניהן ועוד הרבה שלא בתאגידים. מאהבת מושלמת. הצרפתיות שקיבלתי ממנה, אני לא מקבל מהחברה שלי. המציצות שקיבלתי ממנה לא רשומות באף מדריך. בקושי החזקתי מעמד. הכוס המתוק שלה זה כמו מעדן מילקי. נמצאת כאן עד ה 20 לינואר ולדבריה תחזור באפריל או מאי.

קלי בת ים.

17
מאשר את הדיווחים, היא באמת אחת מהטובות. לאחר סדרת נפילות כואבות במיוחד, היא בהחלט שינוי לטובה. יש לה שדיים מדהימים, משחקת את משחק המאהבת, ויש לה גוף ממש טוב. היא מתנשקת, מזדיינת הכל בצורה די טובה. האמת היא שהרגשתי חוסר מקצוענות וידעתי מיומנויות ממנה, אבל היא כל כך נעימה שזה לא באמת הפריע לי. נשארת עשרה ימים בארץ, לדעתי כדאי לעשות מאמץ ולהגיע.
מה שכן לא אהבתי את הפקידה, מאוד לא מסודרת.

קלי בת ים.

19
באתי, ראיתי, נכבשתי...

באמת הביקוש לקלי כמעט גרם לי לוותר, אבל בסוף הצלחתי לקבוע איתה, אין מה להוסיף על התיאור הנהדר של פינוקיו (תודה לך פינוקיו)

הבחורה פשוט יודעת לעשות GOOD TIME.

GFE - 10
אין אנאלי
מציצה - נעימה ולא אגרסיבית (לא גמרתי בפה) - 8

בטוח אחזור
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”