כ בדיקות על ריבל 13 ושלל הפתעות - סקס אדיר

בדיקות על ריבל 13 ושלל הפתעות

1
שלום לכם חברים יקרים.
אני לא נוהג לדווח פה הרבה אבל שזה קורה, זה קורה וב ג ד ו ל !!!

1) אז ככה נתחיל מבחורה בשם כריסטינה ברחוב התושיה מס' 9 בחורה הונגריה פצצה בת 30 וקצת מתנשקת צרפתיות חופשי מלקקת את כל הגוף נותנת לרדת לה וגם להכניס אצבעות (אבל בצורה אגרסיבית) , מציצה חשופה בלי ומושקעת (מבקשת שאתן לה קונטרות מהראש).
בנוסף גם נמרחת וזזה כמו שצריך ונותנת יחס חם ונעים כמו חברה ממש שירותית ציון 10 !! אבל ופה התפנית יש איתה בעיה קטנה היא מרשה לחדור אליה בלי גומי, נכנסתי בהתחלה לכמה שניות לראות אם היא לא תעצור בעדי והיא לא עצרה בעדי (אח"כ כמובן ששמתי גומי) אהה וכן ושכחתי לומר ל-א עושה אנאלי בשום פנים גם לא בתוספת שמנה. אז מי מהחברים שהיה איתה מוזמן לשתף...

2) בחורה אחרת שלא הייתי איתה בשם חן עובדת בתיתוקיית ריב"ל 13 הידועה לשמצה ישראלית בתחילת שנות ה-20 אומרת שעושה הכל חוץ מאנאלי נשיקות חרמונים צרפתיות נראית מאד נחמדה אבל לא יודע למה בסוף הרגשתי שיש פה סיכון לתקתוק אז יצאתי מהדירה. אני מאד רוצה לדגום אותה מי שהיה איתה ויכול לשפוך קצת אור על הפרשה יבורךחיוך
3) בחורה בשם אולה ברחוב שלמה 175, בחורה בת 36 אוקראינית מלאה זורמת ממש כמו חברה מתנשקת צרפתיות ובכל הגוף, מחליפה תנוחות מוצצת בלי, אבל לא מרשה לגמור לה בפה ולא מסכימה לאנאלי בקיצור שירותית מאד ונותנת חצי שעה מלאה פלוס והכל במחיר מציאה של 120 זוזים.

בדיקות על ריבל 13 ושלל הפתעות

6
בעקבות המאמר ביקרתי בתושייה ביקשתי מסקרנות לראות את כרסטינה , הבחורה נכנסה לחדר , אכן נראת טוב .
לא מראה סימנים של ליברלית במיוחד , בכל מקרה נכנסתי עם אחת אחרת שלא זוכר את שמה , אבל!!!
כוסית ברמה - גבוהה - רזונת - גוף של דוגמנית - חזה אמיתי וכוס מגולח - 250 ש״ח 45 דקות - 2 גמירות - זיון אנאלי קצר ממש כאב לה .
גמירה בפה
נשיקת פרידה וביי ביי
חסרון : קשה למצוא חנייה וזהו אזור של צעירים שעובדים בסביבה בכל מיני הייטק
דיסקרטיות ״ גבוהה מאוד
מוסיקה : בקולי קולות במסדרון ובחדרים

מתקתק וותיק
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”