כ דיאנה מבת ים - סקס אדיר

דיאנה מבת ים

1
דיאנה 054-2153965
שבוע שעבר התקשרתי לפקידה בשביל פרטים שהיו די סטנדרטים, סקס מציצה שני סיבובים אנאלי תלוי בגודל 400 לשעה.
כרגיל הפקידה אנטיפתית ולא הסכימה לתת כתובת מדויקת אלא הפנתה לרחוב בן גוריון בבת ים. קצת מעצבן בגלל שזה רחוב מאוד ארוך. הלכתי בשעה היעודה לאזור בן גוריון 81 איפה שרובן נמצאות בדרך כלל אבל הפקידה הפתיעה ושלחה אותי קצת במורד הרחוב.
לא הייתה בעיה של חניה שהגעתי ועליתי לדירה. דירה קטנה ומוזנחת אבל סה"כ סבירה.
התמונות של דיאנה במודעה אמיתיות אבל עושות עמה חסד. היא בחורה אוקריאנית שמנמנה עם פנים לא הכי נאות, תחת בינוני נחמד וחזה בינוני+ מוצק עם פטמות חביבות. במודעה רשום שהיא בת 29 ונראה לי שזה בערך הגיל שלה.
האתנן עבר ידיים ונכנסתי למקלחת ואחריי גם היא.
התחילה עם מציצה בינונית בשילוב עבודת יד. לא יורדת הרבה מעבר לכיפה ואין כמעט ואקום. לא היה ליקוקי ביצים או רימינג.
היא שאלה אותי אם אני רוצה רגיל או אנאלי (אמרה שהיא שואלת בגלל שהיא משתמשת בקרם שונה לכל אקט) ואמרתי אנאלי. התחלנו שהיא מעליי שזה תנוחה שאני מאוד אוהב באנאלי ומשם עברנו לדוגי. שאלתי אותה אם אני יכול לגמור לה על התחת ושהיא אמרה כן כיסיתי לה את החור האחורי בנוזל לבן.
היא עשתה עוד מקלחת ואני התנגבתי עם מגבונים. אחרי זה הפסקה קצרה שבה שתינו מים ודיברנו קצת. האנגלית שלה מאוד בסיסית אבל הצלחנו לתקשר קצת... אפילו עזרתי לה עם ההפעלה של המכונת כביסה חחח :)
חזרנו למיטה לניסיון שני. בדרך כלל אני אוהב לרדת לבחורות אבל היא לא ממש עשתה לי את זה אז נתתי לה לרדת לי וניסינו גם להזדיין שוב. חברי הקטן לא היה במצב רוח לשתף פעולה מכיוון שאני בדרך כלל יכול פעם שניה רק אם הבחורה ממש עושה לי את זה וגם אז לא תמיד יכול לגמור.
לזכותה אומר שהיא לא ויתרה ושאמרתי לה שזה לא ילך היא אמרה יש עוד כמה דקות בוא ננסה והמשיכה לרדת לי ולעשות לי ביד עם שמן תינוקות לסירוגין. בזמן הזה שיחקתי לה קצת עם הכוס וניסיתי להחדיר אצבעות אבל היא קצת נרתעה ואמרה לי שהיא לא לא כל כך אוהבת.
בסוף נגמר הזמן, הלכתי להתקלח ונפרדנו לשלום.

סיכום:
בסה"כ לא נפילה בעיקר בגלל האנאלי והשירותיות המאוד טובה של דיאנה. היא לא הכי לטעמי האישי אבל מי שכן אוהב בחורות עבות אולי יתחבר יותר לחוויה.

ציונים:
(סובייקטיבי לחלוטין)
פנים: 4
גוף: 5
חזה: 8
תחת: 7
זיון: 7
מציצה: 6
GFE: לא ניסיתי

שירותיות: 9

דיאנה מבת ים

5
[QUOTE=horneyBambi]MNIA היא לא נראית בחורה עבה, כמה חסד עושות איתה התמונות?

[/QUOTE]
כמו שאמרתי היא שמנמנה... לא שמנה מאוד אבל לא רזה. יש לה קצת בטן והמבנה שלה באופן כללי רחב.
לא יודע כמה זה אקטואלי עדיין כי המודעה שלה הוחלפה.

דיאנה מבת ים

7
חברים אני בחיי לא מבין איך אתם מגדירים אותה ״מלאה״?
הבחורה פשוט שמנה - מראה של קופאית בסופר. (ואני אוהב מלאות סקסיות - אבל היא ממש מחוץ לקטגוריה)
התמונות, לפחות אלו שמופיעות כעת - אינן אמיתיות. (אלא אם היא העלתה 20 קילו מאז שהגיעה לארץ והצטלמה)
מצד אחד היא אולי באמת בת 29 אך נראית הרבה יותר. בסופו של יום זה מה שקובע לא?

ביצועים:
מציצה חלשה ביותר ו״מתעייפת״ מהר מאוד - ישר שולפת את השמן תינוקות שלה ועושה לך ביד עם פרצוף תשעה באב.
אנאלי סבבה אבל אם אתה לא גומר תוך 5 דקות היא אומרת ״no anal full hour" מה שישר מוריד זקפה.
אציין שאני אף פעם לא אגריסיבי ומאוד אדיב עם נערות עובדות.

לא שווה 400.

דיאנה מבת ים

8
הבחורה מלאה מאד , לא מתנשקת בכלל , יש לה כתמים על העור ,יש אנאלי אבל היא עושה בלי חשק וגם תלוי בגודל.
אני קיבלתי אנאלי אין לי גדול אבל לא אחזור ,
יש טובות ויפות ממנה במחיר הזה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”