כ קלי מת״א - סקס אדיר

קלי מת״א

1
דגמתי את הגברת בחמישי האחרון.
הפקידה לא תמיד עונה אבל לאחר כמה ניסיונות ענתה
מדובר על בחורה עם תמונות אמיתיות.
לא דוברת אנגלית כמעט רק רוסית.
נמצאת בארץ עד סוף פברואר . להלן הסקס:
נשכבתי על המיטה והיא הגיעה עם מגבת לאחר מקלחת. פשטה את המגבת ונגלה לעיניי גוף בתולי(כמו של נערה בת 16) מתוח ושזוף(אמרה שעשתה שיזוף במכונה).
התחילה במציצה שנראתה כחלשה בהתחלה , אבל לאחר כמה רגעים התגלתה כרטובה ומקצועית מאוד.
ניסית להסביר לה שאני רוצה 69 אבל לקח קצת זמן עד שהבינה(סימנתי לה עם הלשון).כןס מאוד קטן ויפה בחור. מאוד נקייה.
לאחר התנוחה החלה ברכיבה, לאחר מכן דוגי ואז גמירה ראשונה. מנוחה קצת וניסיון לתקשר עם google translatללא הצלחה. סצנה מספר 2 החלה לאחר מציצה ארוכה והבחורה לא אוהבת להתנשק.
מיסיונרית במצב שכבר בא ללכת מרוב עייפות, אבל הכוס הצר שלה לא נותן לך להרפות ממנה.
לסיכום:
מי שמחפש מישהיא רזה מאוד ללא חזה כלל זאת הכתובת.
תחת קטן ועסיסי, כמו כן כוס נקי קטן ומצוחצח.
מ.ב נמשים על הפנים,חזה וגב. מה שמאוד מושך תוך כדי הסקס.
500 לשני אקטין עד שעה

קלי מת״א

7
לדעתי ממש לא יחצ"ן..
איזה יחצ"ן יכתוב פוסט כזה מושקע ולא ייתן פרטים מינימליים כמו מיקום ופרטי התקשרות?
הבחור פשוט חדש בפורום ולא מנוסה בכתיבה.
לכן ברחו לו פרטי מפתח..

תפרגנו חברה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

קלי מת״א

8
[QUOTE=אוהב רזות]
ניסית להסביר לה שאני רוצה 69 אבל לקח קצת זמן עד שהבינה(סימנתי לה עם הלשון).כןס מאוד קטן ויפה בחור. מאוד נקייה.

[/QUOTE]

לא יודע יחצ"ן או לא אבל אני נקרעתי מצחוק לדמיין את הסיטואציה איך הוא מרמז לה עם הלשון שהוא רוצה 69 צחוק

אני מניח שהתכוון לזו
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8824

מי שמאונן לא מזיין

קלי מת״א

9
אז כך התקשרתי לפקידה וקבעתי ב12 וחצי אין חנייה חניון ונמצאת בירקון נכנסתי עליתי למעלה והבחורה לא היתה ניראת לטעמי היתה קטנה גינגית בקיצור לא שווה אצלי 500 התקשרתי לפקידה ואמרתי לה שאני הולך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”