כ קלי - נערת ליווי - סקס אדיר

קלי - נערת ליווי

1
שלום לכולם,

לפני מספר ימים ביקרתי אצל הבחורה חבריקו שיגע אותי וזה היה חייב להיגמר בפורקן.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8824

500 ש"ח לשעה היה המחיר ואכן לקחתי שעה.

התמונות לצערי אינן בדיוק היא - אבל... אני חייב להגיד שנדהמתי לטובה. חייגתי לפקידה שהייתה בסדר גמור, רציתי להגיע אומרת שרצוי לתאם לפני כן, אך הסכימה שאגיע - הייתי באזור בת ים, בתוך 15 דקות אכן הגעתי לכתובת.
לצערי יש שם שני בניינים אחד מהם צמוד למכולת ואליו צריך להיכנס, הדירות לא ממוספרות נכון וזה לקח מעט זמן להיכנס אך בסופו של דבר השתלם. פגשתי את קלי, שלדעתי נראית בגיל 18-22. מתוקה מאוד, לצערי לא דוברת עברית, אנגלית עגומה ודוברת רוסית.
חזה לא מפותח, שטוחה מאוד, תחת מטריף וקטן וגוף משגע. עשיתי מקלחת זריז לאחר מכן היא. המתנתי לה על המיטה לאחר כ 10 דקות התחילה בליטוף של חבריקו ונשיקות לעבר החזרה ומטה. לצערי לא נותנת נשיקות צרפתיות מטעמי היגיינה.
התחילה במציצה מקונדמת, רצוי לציין שהייתי מגולח לחלוטין ונקי - למרות זאת את הביצים לא הסכימה למצוץ אלא רק ללקק.
נותנת לשחק לה עם הראש במהלך המציצה, הבחורה יחסית מתחילה אבל עשתה עבודה סבבה.
התחלנו ב 69 ואצבעות לסירוגין. לאחר מכן עמד לי כמו שצריך וניסינו חדירה, היה רחב כמו שציינתי ולא עבד - סיימנו בכך שאני משפריץ לה על החזה, לא מוכנה בתוך הפה, ועקב חוסר תקשורת לא היה מקום למיקוח. פעם שנייה התחילה ולאחר שעמד לי שוב ממציצה נהדרת ביקשתי לנסות "Doggy" - הסכימה ולא פסלה. חדרתי והתחלתי באופן עדין ומשם היה מהנה, לאחר 20 דקות של פמפום הטוסיק המושלם שלה, פליקים וגניחות מרובות במהלך 20 דקות הגיעה הגמירה המיוחלת.

* לסיכום:
- שלילי:
1. שדיים קטנים, אפילו לא שדיים רק פטמות.
2. חדשה לדעתי, אותי מבאס שאין תקשורת הדדית.
3. מגוון עגום חדירה כמעט בלתי אפשרית / אין גמירה בפה / צרפתיות. (עם יופי כמו שלה זה מבאס, היא ברבי)

- חיובי:
1. בת השכן, מאוד סקסית ומושכת בעיני, אני אוהב רזות.
2. מציצה מהנה לדעתי, היה גם גרון עמוק.
3. דיסקרטיות.

קלי - נערת ליווי

6
לא, יש לה כוס מאוד צר. החדירה הכאיבה לה.
יש שני בנות בתמונות אני חושב שהתמונות משמאל זאת היא.
בכל אופן היופי לא יאכזב אף אחד, בנוגע לביצועים - תלוי מה אתה מחפש.
אין GFE, יש 69 והחדרת אצבעות, נשיקות יש ללא לשון.
למי שיש זין סביר ולא רחב אני ממליץ לשמר ולרוץ אליה - הוא יהנה מאוד.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”