כ דירה בבאר שבע - סקס אדיר

דירה בבאר שבע

1
אז אחרי חיפושים רבים מצאתי סוף סוף דירה

התקשרתי לבחורה מהמודעה הזו ענתה נשמעה נחמדה כיוונה אותי לכיוון רחוב השלום והדגישה בפלאפון שהיא לא מקבלת יותר ממישהו אחד אמרתי לה שאני לבד ושאין לה מה לדאוג הגעתי אליה
נכנסתי הבחנתי בבחורה שמנמנה מלאה יש לציין שהיא מאוד נחמדה ועכשיו לפרטים
היה ריח נורא מוזר בדירה ואני אישית לא אהבתי את זה יכול להיות שזה הריח של הנרות או הקרמים אבל לא יודע הייתי חרמן ולא יחסתי לזה כזאת חשיבות

המציצה הייתה 5 בלי וואקום והיא הייתה עם קונדום נמשכה בערך 3 דקות הקטע הזה איכזב אותי
הסקס עצמו היה נחמד היה לי מאוד קשה איתה היא לא רצתה להחליף תנוחות ונשארנו במיסיונרית
הייתי מגדיר את הסקס הזה בציון 6

גמרתי קמתי התלבשתי דיברנו קצת יותר סביר שתצליחו להגיע בערב כי היא סיפרה שהיא גם בלימודים והיא ממש לא לחצה שאני אלך בגדול היחס היה מעולה אבל הביצועים לא מספיק טובים אני לא יודע אם אני אחזור אבל בבאר שבע יש כזה יובש !

052-7852631

UMA2014-02-26 13:58:11

דירה בבאר שבע

4
[QUOTE=הלקוח]האם מדובר בבחורה מבוגרת שגרה ברחוב קטן שיוצא מהשלום בבית דירות פינתי? אומרת בטלפון שהיא בת 35 אבל נראית יותר בת 45-50? אם כן, הדיווח מסתדר לי ואינני ממליץ. [/QUOTE]

קודם כול המחיר הינו 200 שקלים דבר שני ללקוח כן הבחורה אומרת שהיא בת 35 בטלפון וגם מציינת שהיא מלאה
שנכנסתי הייתי בספק לגבי הגיל אני מעריך שאתה צודק אבל אין ספק שהיא יותר מגיל 35 היא בגדול נחמדה אבל הסקס עצמו וכול המתקשר אליו לא מהנה אצלה גם אם שכחתי לציין היה ריח מאוד לא נעים בדירה .

דירה בבאר שבע

5
הזכרון שלי מרחוב השלום זה של אישה שמנה, לא נאה ומטופחת, עם שיער קצר (אבל עיניים יפות) וחרא של שירות כפי שציין פותח השירשור.
אני אישית ברחתי משם (לדעתי גם דיווחתי אבל אין לי כח לפשפש).

זהוזה

דירה בבאר שבע

6
הייתי אצלה לפני שבועיים בערךDead
נכנסתי לדירה מאוד מצחינה ועוד שני כלבים מכוערים הילכו להם על הרצפה
אמרה בטלפון שהיא קצת מלאה...
הגעתי לדירה הסמוכה לרחוב השלום בשכונה ג'
עליתי לדירה - וכשנפתחה הדלת נגלתה לפניי דאבה במלוא מובן הההדדאאבבהה
פנים נחמדות - אבל כל שאר הגוף פשוט שמן ומוזנח.
הדירה הייתה מסריחה שזה נורא!!!!

היא בקשה שאתפשט ואמתין לה בחדר
עשיתי את שאמרה
וכשחזרה לחדר 200 אדומים החליפו ידים
והנה אני שוכב על הבטן מייחל למסאז' טוב ורציני
והיא בלי להתבלבל לקחה חופן שומן וזלין והחלה מעסה לי את הגף בידה האחת...
זה היה כמובן כואב ולא מקצועי!
לאחר מכן בקשה שאסתובב והחלה לשפשף לי בבולבול - אני לא הבנתי לפשר העיסוי...
וניסיתי להתחרמן לה מהתחת או מהציצי אבל הגב' התנגדה ולא הסכימה להוריד בגדים בכלל....!
היא החלה משפשפת בעיקר את חמודון אבל אז הפסקתי אותה כי לא היה טעם בלשלם 200 אדומים ולבסוף לעשות ביד....
ביקשתי את הכסף חזרה - כי לא היה כאן לא סקס לא עיסוי ארוטי וללא אפשרות
אחר כמה דקות של דו שיח קיבלתי את הכסף בחזרה...

להתרחק!!!!!!!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”