כ קטיה ספרדיה מתל אביב - סקס אדיר

קטיה ספרדיה מתל אביב

1
שלום לכולם!!!

אתמול ראיתי פרסומת של בחורה ספרדייה בשם "קטיה"
( http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8886 )
והייתי חייב לבדוק את הפרסום כי לפי התמונות זה לא ניראה אמיתי.
התקשרתי למספר וענתה לי בחורה שבקושי מדברת עברית, חשבתי שזאת קטיה אבל זאת פקידה שרק עונה לטל'. ביקשתי ממנה קצת פרטים, היא אמרה לי 350 קמו בפרסום ואז שאלתי אותה על התמונות ואמרתי שהן לא נראות אמיתיות, הפקידה אמרה שהן כן של קטיה ואני מוזמן לבא ולראות באצמי. באתי למקום באזור הירקון בתל אביב, הייה קור כלבים. התקשרתי שוב למס' הבחורה הייתה תפוסה והפקידה אמרה לי להיתקשר עוד רבע שעה. התקשרתי שוב, הפקידה אמרה לי לעלות. הגעתי לדירה, הבחורה פתחה את הדלת וכן התמונות הן אמיתיות לבחורה יש קעקועים בידיים בגוף ורגליים. הבעיה שהיא דוברת רק אנגלית וספרדית. ניראת חמודה בפנים עם גוף ספורטיבי וסקסי. שילמתי לה 350 על חצי שעה וגם תוספת של 200 בשביל אנאלי. התחלנו במקלחת משותפת ואחרי עברנו למיטה, היא עשתה לי באדי מסג' קצר ואז קצת מעליי ולסיום אנאלי בדוגי. בקיצור היה תענוג. הבחורה נקייה, הדירה יוקרתית. לא מעיפה אותך אחרי 10 דקות. ממליץ בחום

קטיה ספרדיה מתל אביב

9
[QUOTE=השמן החרמן] לא יודע... "קטיה" ו- "ספרדיה" נשמע לי קצת חשוד..מבולבל[/QUOTE]
רוב השמות הרוסיים הם לא באמת רוסיים. קטיה, טניה, נטשה מרינה והרבה אחרים הן שמות שתפגוש הרבה במדינות דוברות ספרדית.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”