מרינה רמת גן- תועלת מחיר ושירות
15חברים יקרים, כנראה מדובר ביחצן אבל מרינה היא קארין החתולה, הייתי שם ועשיתי פניית פרסה בעקבות הפרסומים שהיו עליה בעבר
16היי, מבלי להתערב בדיון המעניין שהספיק להתפתח כאן, אני רק רוצה לציין שזאת אכן קארין הזכורה לטובה. הופתעתי לגלות בעצמי
17"קיש" אכן כל הכבוד!כפיים...
חשבתי לא להגיב אבל הגיע הזמן להוריד את המסכות שלי וגם שלך!מאוד קשה לראות שכתובת האיי פי שלי אותו הדבר ולא השתנתה...אך אם ראית כתובת איי פי זה רק אומר שאתה חלק מהנהלת הפורום.אם כך,אזכיר לך תקופות (ואתה זוכר ויודע) שלקחו כסף על כתבות כאלה בפורום ולקחו תשלום עבור קידום מקומות מסויימים זוכר?
מעבר לכך יש כאן יחצנים רבים אך מקומות שיש אינטרס לא לחשוף אותם אז לא חושפים ואף אגדיל ואומר שיש מקומות שיש שימוש בדמויות פיקטיביות עם הרבה כוכבים לקדם אותם נכון "קיש"?

מעבר לכך האם באמת כולם חושבים שאדם פרטי,מדווח "אמין",ישקיע כל כך הרבה זמן או שפשוט זאת עבודתו?לקדם את הפורום ולייצר טראפיק מספק...
"קיש" אני מודה ומסיר את המסיכה אולי תסיר גם את שלך?ואת של כל שאר הדמויות הפיקטיביות כאן?אולי הגיע הזמן להגיד את האמת?
מעבר לכך אני הוא זה שהביא את קארין החתולה,את אלכס,את אמילי,את יולי ועוד שלל נותנות שירות מהטובות בענף.כל המקומות שלי נתנו יחס טוב לבנות ויחס טוב לאורחים ותמיד נתנו יחס טוב בין התמורה לבין השירות שנתקבל.מעבר לכך אכן הייתי צריך להזדהות מזמן אך מדוע שאזדהה אם יש כאן עוד רבים וטובים כמוני?כולל אותך זה שבמשך זמן רב דאג ליחצן ולקדם את מי שחשובה לו?
אשמח אם תפרסם את התגובה כמו שהיא הגיע הזמן להוריד מסכות לא?