בוקר טוב לכולם...
האמת, שכבר חודשיים אני קורא את הפורום הזה בסתר. לא הגבתי אף פעם לא פניתי לאף אחד. רק היום פתחתי חשבון. הגעתי לפה בטעות אחרי שמישהי בצט סיפרה לי עליו. והאמת, אני מת עליו. דברים שאתם כותבים הם מדהימים...
יש לי רק מעט לחלוק, ואני לא חושב שאני אהיה מהמדווחים הכבדים והדוגמים הרציניים... לא יודע אם יש לי חדשות לפורום, אבל יהיה גם סתם נחמד לדבר עם אנשים.
אף פעם לא סיפרתי על זה לאף אחד וחשבתי שזה סתם הזדמנות לספר פה ולהרגיש פה בבית.
אני בן 36...
הסיפור שלי עם שירותים בתשלום התחיל ככה:
הפעם הראשונה שלי בחיים היתה עם נערת ליווי. הייתי בן 18 ולפני צבא ולא רציתי ללכת לצבא בתול. זה היה לפני הימים של האינטרנט. מצאתי טלפון במודעות הליווי (כן... פעם היו עיתונים) ואמרתי לעצמי שאם זה ישמע לי נורמלי אלך.
כשצילצלתי ענתה לי ישראלית. היא הסבירה לי כמה זה עולה ומה זה כולל. (את המחיר אני לא זוכר... אבל זוכר את ההסבר שזה עד שעה וזה כולל אקט אחד או שניים) ואז סיפרה לי שזה בכיכר מלכי ישראל (כמו שנקראה אז). אני זוכר שהחלטתי ללכת על זה. לקחתי אוטובוס לתל אביב, לקחתי עוד אוטובוס לכיכר מלכי ישראל. מצאתי את המקום ונכנסתי קצת מפוחד קצת מתרגש.
פתחה לי את הדלת בחורה בשם "שרון" (זוכר עד היום כמובן). הפתיעה אותי שהיא נראתה ממש טוב. היא היתה ישראלית (זה לדעתי היה שיא ימי העליה וכל הדיבורים על רוסיות...ולכן סוג של הפתיע אותי). היא לקחה אותי לחדר (היתה עוד מישהי בסלון) ואני זוכר שהיא שאלה בן כמה אני ווידאה שאני מעל גיל 18. היה לה שיער בלונדיני/שטני גלי ויפה. גוף יפיפיה הדוק וחזה מדהים ע פטמות מדהימות שעמדו. היא היתה בהירה ולבשה סוג של בגד גוף וטייטס. היא דיברה איתי כמה דקות התפלאה שאני עדיין בתול, או לפחות העמידה פנים (בלי להשתחצן... אני לא נראה נורא או מתנהג נורא) ... נורא עניין אותה שתמיד אני מוצא את עצמי בעמדת הידיד.
אחרי זה התחילה להתפשט וסוג של הובילה, לקחה לי את הידיים, נתנה לי לחפון אותה. אחרי זה הפשיטה אותי לאט, השכיבה אותי על הגב ומצצה לי. זוכר את ההרגשה הזאת, של השאיבה האדירה על הזין שלי ועל התחושה המדהימה שזה היה. אחרי כמה דקות הלבישה לי קונדום וביקשה שאשכב עליה, הנחתה אותי לתוכה ושכבנו במסיונרית. בשלב מסויים סובבה אותי ורכבה עליי עד שגמרתי.
שם דווקא אני זוכר את המחשבה של "זהו ? זה הביג דיל שנקרא סקס... זוכר כמה "טכני " זה הרגיש לי לא בגלל מי שהיא היתה, דווקא בגלל שכל פעם צריך שמישהו יזוז לפה ומישהו יזוז לשם...(עד היום לפעמים אני מוצא את עצמי אומר כמה טכני זה סקס... כמה זה לא דבר "זורם")
אחרי שניקתה אותי במקלחת היא רכבה עליי פעם שניה עד שגמרתי בתוכה שוב.
זהו, זוכר שיצאתי משם וגיליתי שהעולם לא השתנה. שהשמיים עוד שם והאנשים מסתובבים בחוץ... רק שאני לא בתול.
מצד שני, פתאום "לא פחדתי מידידות"... והיי... בלי עין הרע היה סקס מאז.
בנות בתשלום מאז תמיד גירו אותי, לא השתמשתי הרבה, עוד שלוש פעמים... פעמיים בחו"ל ופעם בארץ...אבל אם זה מעניין מישהו מוכן לספר על הפעמים הבאות או לדבר על זה.
זהו...
סתם אשמח לדבר פה או בהודעות עם אנשים, לשמוע על הפעם הראשונה שלהם בתשלום או סתם ככה להחליף וללמוד מחוויות..