כ סאשה מבת ים - סקס אדיר

סאשה מבת ים

1
חג שמח לכולם
ביום חמישי התקשרתי לתאגיד וקבעתי להגיע למריה,נקבעה שעה והתבקשתי להגיע לרחוב ירושלים ליד מספר 51 ולהתקשר.
כך היה אולם שהגעתי מסרה לי הפקידה,כי בדירה של מריה יש בעיה עם המים ואהיא לא יכולה לקבל והציעה לי לגשת לבחורה נוספת בירושלים 65 ושמה סאשה.
הגעתי לדירה של סאשה פתחה לי את הדלת בחורה חודה בשנות העשרים המוקדמות בבגדים תחתוניים ורודים.
החלטתי לנסות מסרתי לה 500 שח וניגשתי להתקלח,המקלחת סבירה אך ברמה נמוכה יותר מהמקלחות בתאגיד הבת ימי.
לאחר מכן נכנסנו לחדר היא הורידה את הבגדים והתגלה חזה של ילדה שכאילו נעצר באמצע ההתפתחות שלו.
הגוף שלה יפה ,היא מגולחת מריחה טוב .
היא לא יוזמת מאוד עצורה,עושה כמעט כל מה שמבקשים והיא מצצה בצורה סבירה והסכימה שאגמור לה בפה וכך היה.
לאחר מכן היא נגבה את הפה שלה עם מגבון,אני ציפיתי שתיכנס לאחר מכן למקלחת לשטוף את הפה,אך לא היא נשארה בחדר.
אני נכנסתי למקלחת ובהמשך היא מצצה שוב שמה גומי והתחלנו בזיון.
היא משמיעה קולות משונים בזמן הסקס ,אני כמו תמיד לא הצלחתי לגמור פעם שניה.
אמרתי לה תודה ,התקלחתי ועזבתי המקום.
לא אחזור מאחר ואני רוצה פעם הבאה בחורה עם חזה גדול יותר.
כל פעם אני עושה את אותה טעות אני משלם 500 שח לשעה ושתי פעמים ואני יודע שלא אוכל לגמור יותר מפעם אחת .
בכל מקרה מדובר בבחורה עם פנים נאות,בשנות העשרים המוקדמות,טוענת שהיא אוהבת סקס אבל לא כל כך נראה כך,לא עושה אנאלי ףניתן לגמור לה בפה,מוצצת סביר ומשמיעה קולות משונים במהלך הסקס.

סאשה מבת ים

2
מיסיונר יקר
לפי הכתובת והתחתונים הורודים זאת סאשה (הבלונדינית ללא שם)
למרות כל ההזהרות הלכת דווקא אליה ?כועס
בכל מקרה אני משתתף בצערך ושתנוחם בידי זונה טובה יותר ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”