כ מריה בת ים רח' ירושלים - דף 3 - סקס אדיר

מריה בת ים רח' ירושלים

21
[QUOTE=צעיר לנצח]בקיצור...
בזבוז כסף
... [/QUOTE]צעיר לנצח, זו לא הפעם הראשונה שאתה שואל שאלות מסוג זה. רק אתמול נזפתי בך, ואתה עושה את עצמך כאילו לא מבין ... או שאתה באמת לא קולט או מבין. אז אם שכחת מה שכתבתי לך אתמול, הנה תזכורת: מהיכן החוצפה הזו של לעשות לנו חשבון כמה כסף אנחנו מוציאים, להחליט שאנו מבזבזים, להתערב בכיס שלנו ובהחלטות שלנו כאילו זה הכסף שלך או שאנחנו הנתינים שלךו? ומה גורם לך לחשוב שאתה יותר טוב או יותר נבון מאיתנו בשביל שתטיף לנו כמה כסף להוציא או לא להוציא על כל זיון?

הבעת דעה זה דבר אחד, אך ההערות הקנטרניות והביקורתיות שלך הן דבר אחר - לא רק שלא תורמות, אלא שהן מעיקות, מציקות ומעצבנות. וכתוצר ליווי, אתה גם פוגע במהות הקיום של הפורום - הדיווחים על זיונים, בכך שאתה גורם למשתמשים תורמים להרתע מלדווח. פגיעה בפורום משמעותה פגיעה בכל אחד מאיתנו, משתמשים אשר מעוניינים בדיווחים. מדובר גם בפגיעה ישירה, בכך שיהיו פחות דיווחים, וגם בפגיעה עקיפית, של פורום שנכנס לתהליך של התייבשות.

אז בפעם הבאה שבא לך להכנס לכיס של משתמש מדווח, להטיף לו או לבקר אותו על משהו שלא נראה לך בכמה ולמה כסף שהוא מוציא, אני מבקש שתספור עד 10, ובזמן הספירה תנסה להזכר בדברים הללו ולשקול שוב עד כמה אתה מוכן להציק למשתמשים אחרים ולהזיק לפורום, תגיע למסקנה הנכונה ותתאפק מלהזיק ומלהציק.

מריה בת ים רח' ירושלים

24
הייתי היום בביקור התרשמות אצל הגברת
פרסמתי דיווח מפורט
לא עשתה לי את זה Ouch
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מריה בת ים רח' ירושלים

25
ביקרתי אותה אתמול.
במבט ראשון כמעט ויצאתי כמו שנכנסתי.
פנים סטנדרטיות, אין לה שפתיים, כמה שהתאמצתי לא הצלחתי לראות אותן ו בנוסף שיניים מאוד קטנות מחודדות.
מישהו פה רשם שהיא הזונה הכי יפה שהוא היה איתה, לא זוכר מי אבל או שהיא הזונה הראשונה שלו או שהוא יחצן, אין מצב שמישהו יגיד עליה דבר כזה.
דיברתי איתה קצת באנגלית, היא בחורה טובה, מתגעגעת הביתה ומשום מה החלטתי להשאר, לא יודע למה.
התעריף הוא 500 לשעה, החלטתי ללכת על אקט אחד ב400.
אחרי מקלחת קצרה יצאתי אליה והפשטתי אותה.
דבר אחד אני חייב לציין, יש לה חזה מדהים בעיניי, רך טבעי גדול ועומד, כאן הבנתי מה אני רוצה ממנה.
התחלנו במציצה שלה, מציצה חלשה ביותר, מהר מאוד הבנתי שזה לא זה ועברתי לתוכנית גיבוי שמנצלת את היתרון היחסי שלה:
פנים לא משהו
חזה מושלם
לא מתנשקת, וגם לא הייתי מתנשק איתה
כוס מגולח נחמד
בקבוק שמן
מכניסים את כל המרכיבים לקערה, מערבבים ואולי נצליח להציל את העוגה:
אמרתי לה לשכב לידי עם החזה שלה על הפנים שלי, בנוסף ביקשתי ממנה להביא לי ביד עם שמן (המשך ישיר של סוף המפגש שלי עם ז׳אנה) ויצאנו לדרך.
היה לא רע בכלל, הביאה לי ביד במשך 20 דקות איטי וחזק כשהיא ממש סוחטת לי את הזין כמו שאני אוהב, מדיי פעם מלקקת לי את האוזן תוך כדי לחישות סקסיות כשאני לרוב בין שדיה מלקק את הפטמות שלה לסירוגין ונהנה מהחזה המדהים שלה.
בשלב מסוים דחפתי לה אצבע לכוס תוך כדי האקט כדי לגלות שהיא חמה ורטובה בטירוף, זיינתי אותה עם היד בזמן שהיא סוחטת לי את הזין והחזה המושלם שלם מכסה לי את הפרצוף.
גמרתי חזק כשאני משפריץ לה על הבטן והחזה.
מקלחת והביתה, חצי שעה מכניסה ליציאה.

לחזור לא אחזור, אבל הצלחתי להציל 400 שקל שכמעט ירדו לטמיון.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”