כ מרטינה 22 תא (אני מאוהב !!!!) - דף 4 - סקס אדיר

מרטינה 22 תא (אני מאוהב !!!!)

31
[QUOTE=החפוז המכני]אתה עוד תעשה תשובה שלמה! ויכול להיות שהביקורים אצל קוקסינלים נובעים מחוויה הומוסקסואלית בצעירותך בישיבה ?

אני מסכים שמה שמשנה זה הבנות עצמן, אבל יש פעמים שקיים דפוס: בתאגיד שהתרחב לאחרונה לת"א (או להפך: התרחב לבת ים) הבנות בד"כ כוסיות שוות רצח (נטלי, קארין, מרטינה ומילנה) - אבל קרות, אדישות, אנטיפתיות ומכניות

והנה, אתה כבר מתחיל לשחות בתאגידים [/QUOTE]
חפוזי בכדי לעשות תשובה שלמה במצבי הנוכחי אצטרך קודם לחתוך את הזיין ואת הביצים כועס
אני נמשך לנשים ותמיד נמשכתי לנשים ומעולם לא חוויתי חוויה מינית עם גבר אבל מי יודע ...(דרך אגב אתה פנוי הערב ?Embarrassed)
אני מתייחס לקוקסינלית כאישה לכל דבר ועושה איתה סקס בדיוק כמו שאני עושה עם אישה אני אקטיבי בלבד !!!!!
המשך זיונים מוצלחים לכולם ....קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

32
[QUOTE=roni golan]
[/IMG] 
אני נמשך לנשים ותמיד נמשכתי לנשים ומעולם לא חוויתי חוויה מינית עם גבר אבל מי יודע ...(דרך אגב אתה פנוי הערב ?Embarrassed)

בערב יום השואה ?
אוסקר, דבריך מחזקים את טענתו של רוני: לא משנה לאיזה תאגיד הבחורה משתייכת - אלא מיהי. בנוגע למרטינה, כנראה שהיא אכן שייכת לתאגיד עם הפקידה האנטיפתית שלא עונה/עונה וצועקת/עונה וישר מנתקת, ולכן אני כבר לא צורך את מרכולתו (כמו שכתבתי, אני לא מתקשר כדי שפקידה של זונה תטמטם אותי - אלא כדי שתמסור לי פרטים, תדליק אותי קלות ותפנה אותי לזונה)...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

33
[QUOTE=אוסקר ווילד][

נאמנים עלי דברי רוני גולן שהיא אחותה הקטנה של LILA מת"א

שעזבה אותנו לאנחות בטרם עת.
[/QUOTE]
תודה על האמון אוסקר...
מה שעצוב ומתסכל במקרה הזה
שהאבא שלהן אישר לאחות הגדולה לילה חודשיים בישראל
ואילו לאחות הקטנה מרטינה אישר רק שבועיים (אבא רע כועס)
מקווה שתשנה את דעתה ....
אני מאוהב ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

34
אני מסרב לקבל את עזיבתה של לילה, זו טעות. כמו שיש זונה בהכחשה (למשל ליסה, שכל זמן שזנתה - שתתה), כך אני לקוח בהכחשה. הנה היא כבר חוזרת אלינו, עם הנשיקות החמות והרטובות והמחרמנות שלה, עם הכוס החם והרטוב שלה, עם פטמות הבמבה שלה...

35
מרטינה זכתה, ובצדק זכתה, בתאור מחמיא ומבריק של פותח הפוסט (רוני ג.).
היא מעניקה תחושה רעננה, ומאוד נחמדה, אכן "נענע טרייה שנקטפה הבוקר" (או ביום ראשון השבוע לכל המאוחר).
כמאמר הכתוב "כצנת שלג ביום קציר".

היום בצהריים לכל הפחות, התאום עם הפקידות היה תקין לגמרי. חניתי בשוק הכרמל - אזור גן מאיר מוכה חנייה לגמרי.

אני נוטה בשנים האחרונות לבקר נשים מבוגרות יותר , שאצלן אני מקבל ונותן יחס חברי, בהתנהלות ובעיקר בתקשורת.

מרטינה היתה חוויה שונה ומרעננת, ואני מאחל לשוחריה הנאה, ולה חיי רווחה ובריאות.

36
הגיע תורי להרים את הכפפה ולדווח לכם על מרטינה .
אני פותח בתודה רבה לרוני האינספקטור על הגילוי של הנערה המתוקה הזאת ובכלל על תרומתו לפורום הזה.
לאחר התלבטויות לא מעטות בין כמה וכמה בנות בינהן גם אולגה מבת ים , החלטתי ללכת בעצת חברי הטוב ולנסות את מרטינה מתל אביב.
התאום היה מוזר כי חצי יום עד שעה 17:00 לא ענו לי בטלפון בכלל , לאחר מכן קבעתי לשעה מסוימת + איחור של 25 דקות (לא נורא , גם ככה הרכב חונה ואני בתל אביב , אז טיילתי לי באזור הדיזנגוף סנטר).
מרטינה המתוקה לדעתי נראית 8.5 מתוך 10.
פנים סבירות בהחלט , שיער חלק , גוף מהמם פשוט , שרות מצוין.
הבחורה זורמת ברמה מטורפת , היא אשכרה מקשיבה ומנסה לרצות .
עשתה לי מסאג' לא רע בכלל , מציצה פלוס ליקוקים (לא רימינג אבל באזור הדרומי) באמת עושה הכל לרצות , אין תלונות פשוט מתוקה.
הנה כמה תובנות , ראשית הדירה או החדר מעפנים ביותר , מיטה לא כשירה לזיונים ועוד כרית אחת מסכנה דקה כמו דף חשבון חשמל שלי ומקלחת עם חור בצינור ששרף אותי מהצד (לא ציפיתי לחור בצד של הצינור) עם מי אש !
בנוסף לא היתה טלוויזיה לא היה אינטרנט ולא מוזיקה (לא נורא נחייה עם זה).
מסאז' מציצה ליקוקים , גמירה ידנית (לא מסכימה בפה).
מציצה נוספת וזיון 2 תנוחות , אחת בעמידה לצד המראה שלה בדוגי (מחזה מרהיב).
לאורך כל השעה היא נותנת הרגשה נעימה, כיפית , לא מלחיצה בכלל , כמו שרוני כבר ציין היא אכן עבדה במקומות שונים בעולם ולמי שחשוב לו אז גם יש לה אנגלית ברמה סבירה ביותר ואפשר לשוחח איתה קלות ואף לכוון אותה באנגלית.
היא עוזבת אותנו בקרוב וחוזרת הביתה ומשם למילאנו ! (יחי ההבדל הקטן)
מעניין אם גם שם הדירה ברמה כזאת והתנאים הבסיסיים הם כאלה
לסיכום אוסיף שיצאתי עם הרגשה מסופקת מאוד.
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

37
למותר לציין שהדיווחים הרבים והאוהדים על מרטינה היקרה (תרתי משמע) מעוררים חשק עז לדגום אותה. אך השיקול שלי הוא בעיקר כלכלי (לא רק: תמיד יש את החשש מלנסות זיון חדש; למצוא חניה, לתאם ציפיות ועוד), ולכן אשאל: האם הגברת המדוברת אכן שווה 500 לשעה? אזכיר שהיו כאן לא פעם התרעמויות על כך שתעריף שכזה הפך סטנדרטי.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”