לאחר אינספור צפיות ועזרה רבה מתגובותיכם על הבנות, החלטתי להירשם ולתת את חלקי בפורום.
אני די וותיק בתחום עוד מהימים הטובים של שנות ה2000 שם השירות והבנות היו תאווה לגוף ולנפש מה שהיום לא ניתן להשיג גם ב-500 ש"ח.
את בנות התאגיד אני דוגם מזו תקופה, בין היתר את לרה, אולגה, סשה, בלונדינית ללא שם, ועוד כמה שכבר אינן רלוונטיות משום שהמודעות שלהן כבר לא פעילות.
את אווה יצא לי לדגום שבוע שעבר ולהלן תגובתי:
דירה נחמדה נראית טוב, מחולקת לשני חדרים, מקלחון מדוגם (יש אפשרות ישיבה במקלחון). אווה פתחה את הדלת וישר אמרה לי להוריד את הבגדים-ג'ינס ונעליים עוד לפני הכניסה לחדר השינה ולהיכנס ערום לחדר השני. רק לאחר שהבהרתי לה שאני לא מתכוון להשאיר את חפצי בחדר החיצוני ולהיכנס בלעדיהם לחדר השינה הפנימי, היא הסבירה לי שזה כדי שלקוחות לא יכנסו עם חול או לכלוך לחדר השינה..
אווה נראית בדיוק כמו בתמונות, עם פנים נחמדות ותו לא, יתכן שלא הייתי מסובב את הראש אם ההינו עוברים אחד ליד השניה ברחוב.
עושה טובה שמלקקת את הגוף לפני הסקס, מציצה בינונית, בלי גמירה בפה. תוך כדי הסקס מבקשת שאפמפם ללא הפסקה, ובכל פעם שעצרתי שאלה למה אני מפסיק.. בקיצור לא משהו בכלל.
לדעתי בהחלט לא שווה את ה-500 שקל, אמנם לא היתה אנטיפטית כמו סשה למי שהיה, אבל בהחלט לא נותנת הרגשה של כיף או שירות.
לא מתנשקת עם לשון ולא יוזמת כלום.
האם אחזור-לא.