כ אווה פצצה בת 21 מבת ים - סקס אדיר

אווה פצצה בת 21 מבת ים

1
שלום לכולם,

לאחר אינספור צפיות ועזרה רבה מתגובותיכם על הבנות, החלטתי להירשם ולתת את חלקי בפורום.
אני די וותיק בתחום עוד מהימים הטובים של שנות ה2000 שם השירות והבנות היו תאווה לגוף ולנפש מה שהיום לא ניתן להשיג גם ב-500 ש"ח.
את בנות התאגיד אני דוגם מזו תקופה, בין היתר את לרה, אולגה, סשה, בלונדינית ללא שם, ועוד כמה שכבר אינן רלוונטיות משום שהמודעות שלהן כבר לא פעילות.
את אווה יצא לי לדגום שבוע שעבר ולהלן תגובתי:
דירה נחמדה נראית טוב, מחולקת לשני חדרים, מקלחון מדוגם (יש אפשרות ישיבה במקלחון). אווה פתחה את הדלת וישר אמרה לי להוריד את הבגדים-ג'ינס ונעליים עוד לפני הכניסה לחדר השינה ולהיכנס ערום לחדר השני. רק לאחר שהבהרתי לה שאני לא מתכוון להשאיר את חפצי בחדר החיצוני ולהיכנס בלעדיהם לחדר השינה הפנימי, היא הסבירה לי שזה כדי שלקוחות לא יכנסו עם חול או לכלוך לחדר השינה..
אווה נראית בדיוק כמו בתמונות, עם פנים נחמדות ותו לא, יתכן שלא הייתי מסובב את הראש אם ההינו עוברים אחד ליד השניה ברחוב.
עושה טובה שמלקקת את הגוף לפני הסקס, מציצה בינונית, בלי גמירה בפה. תוך כדי הסקס מבקשת שאפמפם ללא הפסקה, ובכל פעם שעצרתי שאלה למה אני מפסיק.. בקיצור לא משהו בכלל.
לדעתי בהחלט לא שווה את ה-500 שקל, אמנם לא היתה אנטיפטית כמו סשה למי שהיה, אבל בהחלט לא נותנת הרגשה של כיף או שירות.
לא מתנשקת עם לשון ולא יוזמת כלום.
האם אחזור-לא.

אווה פצצה בת 21 מבת ים

2
שלום לכולם!

אחרי חצי שנה שאני נכנס לאתר (ומחכה שיאשרו אותי...) הנס קרה. אז בלי חפירות צפו לדיווחים עניניים - למדתי מהטובים בפורום - ומענינים.

אז ככה, הייתי אצל אווה לפני כשבוע. הגעתי לבת ים בשעות הערב, התחלתי להתקשר. הרוב לא ענו כמובן... ענתה הפקידה של אווה. להפתעתי הייתה נחמדה (חלקכם יגידו בדוק משקר, מה פקידה נחמדה?!) אמרה לי שאני יכול להגיע לרחוב שלה ולעלות.
מתרגש כמו לראיון עבודה, עולה, מתקשר, פותחת לי את הדלת אווה צעירה אוקראינית (תמונות אמיתיות) בשמלה קצרה יפה.

אווה כמו בתמונות, כתוב בת 21, הגוף בהחלט מצדיק. פנים יפות - עיניים כחולות להתאהב!! אבל לדעתי היא 23-25.
קצת ראיון - 500 שח לשעה, לא עושה אנאלי, לא שאלתי על חריגים אז לא יודע.

דירה מאוד נקייה ומשופצת. שתי חדרים - מטבח + סלון וחדר שינה + מקלחת. מיטה גדולה ונוחה. בכללי עושה רושם של פריקית ניקיון וארחיב בהמשך למה.
אמרה לי להתפשט לגמריי בסלון ולהכנס. נשארתי בתחתונים ונכנסתי. הורידה שמלה, דיברנו קצת רוסית, טלוויזיה למוזיקה ויאללה למיטה.
לא מתנשקת בפה. עברה למציצה ישר - מציצה ממש טובה, בלי רימינג כי אני לא אוהב אבל ליקקה את הביצים, עשתה צלילים כיפיים עם הזין ושחקה עם הלשון. אחרי כמה דקות (בלי לחץ) הורדתי אותה ממנו, הפשטתי והשכבתי על המיטה.
חזקה בינוני קטן אך יפה מאוד, גוף חלק - אף לא שערה אחת, כוס מגולח מאוד נקי וממש טעים. טוסיק כמו אפרסק בשל אך קטן למדי.
ירדתי לה כמה דקות. אכזבה - בלי אצבעות. עשתה רושם שנהנהת מאוד אך ידעתי שלא תגמור. הלבישה לי קונדום והתחלתי לפמפם אותה. היא צרה למטה אך כל הגל שהיא שמה לי הקשה מאוד, הפכתי אותה לצד וזיינתי את אמ אמא האוקראינית שלה. אחרי כמה דקות עברנו לדוגי עד לגמירה המיוחלת. נראה לי הגזמתי עם הזיון כי לקח לה 5 דקות להתאושש =)))
היא הלכה להפסקת סיגריה אני נשארתי עם מוזיקה רוסית משנות הברית המוצצות.
חזרה, קצת דיבורים וסיבוב שני. פה היא קצת הלחיצה בזמן שאלה אם אני אצליח לעמוד בזמנים. ראיתי שיש לי כ20 דקות ואמרתי אם תעזרי הכל ילך =)
אז עוד מציצה מטורפת ואז עלתה עלי (בהתחלה אמרה שלא אבל ביקשתי יפה). פה היא באמת רכבה כמו מקצוענית, הפכתי אותה על הבטן והחדרתי לה אותו עד הביצים. גמירה שנייה, דפקתי לה שתי נשיקות על הטוסיק ושלום.

לסיכום:
בחורה 8/10 - למי שמחפש חזה/תחת גדול זה לא. למי שאוהב בחורות צעירות עם עור מדהים וגוף זו היא.
מציצה 8/10
פנים - 10. יש לה את העיניים הכי יפות שראיתי זה הרבה זמן.
אין אנאלי, אין גמירה בפה ולהחדיר אצבעות. לא מתנשקת
צריך להתניע אותה אבל סה"כ זורמת מאוד. לא מלחיצה בזמנים אך שומרת שלא תחרוג (יש לקוחות אחריך שעומדים עם זין ביד...)
נקייה מאוד - אחרי סיגריה לקחה מסטיק ושטפה ידיים, ניגבה את הזין אחרי הגמירה. הציעה להתקלח אבל אני דיי נגעל...

האם אחזור? אם לא יהיו מציאות (מרטינה שכולם משבחים הייתה אכזבה!) בהחלט אחזור.

מזיין והולך

אווה פצצה בת 21 מבת ים

4
אחלה דיווח
אמנם אני מסתייג מלשלם 500 זוזים ולקבל בלי ובלי ועוד פעם בלי (אנאלי, גמירה בפה, אצבעות)
אבל אחלה דיווח
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”