כ דיאנה בת 20 בת ים - דף 2 - סקס אדיר

דיאנה בת 20 בת ים

11
[QUOTE=sunken360]לא היה ולא יהייה כוסית מטורפת עם שירות טוב הן פרינססות תמיד היו ותמיד יהיו ייזרמו רק עם מי שבטעם שלהן למרות שזה העבודה שלהן לזרום עם כולם. תמיד חסרות סבלנות תמיד מתלוננות וחושבת שמגיע להן הכל. במקרה הזה מגיע להחזיר אותה במטוס לחור שממנה היא באה... הן מסתמכות על העבודה שאף אחד לא יבטל וברגע שלא גומרים מהר (רגילות לזה כי הן כוסיות) פתאום כנראה שהלקוח פגום והוא צריך לגמור. מילא שנשאר עוד 10 דקות לסיום לנסות לזרז אבל 10 דקות לתוך האקט?! יאללה מאמי תגמור לא בבית ספרנו ולא משנה באיזה שפה אומרים את זה. רואים שהיא כוסית אמיתית (במידה והתמונות אמיתיות) וגם בדיוק האחת שרציתי לדגום תודה על הדיווח.

[/QUOTE]
הי sunken 360
אני מסכים עם דבריך ואני מקבל את דעתך
אך ברשותך רק אוסיף כמה מילים...
בדירה הזאת באותו החדר על אותה המיטה רק לפני ימים אחדים
הייתי עם אולגה(ילדה כוסית ועדינה) וחזרתי עם חיוך רחב על השפתיים וצמרמורת בין הרגליים !!!חיוך
מה שאומר שיש גם כוסיות שיודעות לפנק ולתת את ההרגשה הטובה שאנו מחפשים אצל זונה ...
כשאני מגיע לזונה אני לא בא לשחק אני בא לזיין !!!!
אני מקדיש לבחורה את הדקות הראשונות בשיחה נעימה ונימוסית... מחמיא לה על יופיה ..ונותן שוקולד לשבירת הקרח....
שילמתי שעה אני מזיין שעה וגומר פעם אחת בלבד שילמתי 40 דקות אני מזיין 40 דקות וגומר פעם אחת בלבד.
אני לא מבזבז זמן על מקלחות כוס קפה וסנביץ עם פסטרמה ועגבניה.
אין הנחתום מעיד על עיסתו
אבל זהו פורום סקס ולא מכירים אותי אישית
אני גבוהה נראה טוב רזה חטוב נראה מאוד צעיר לגילי נקי ואסטטי (ואני חלק ונקי באיזור המפשעה והמרעום כתינוק בן יומו)
אני לא איזה זקן שמן וקרח שרץ עם שוקולדים מדירה לדירה חיוך
ואני יודע מה צריך לעשות עם בחורה במיטה ...
דיאנה בחורה יפה סקסית ונדירה עם גוף ופנים מדהימות ..והתמונות עושות לה עוול היא הרבה יותר יפה במציאות
הרי רק אתמול עבדה בליווי ב 800 ש"ח לשעה .
מה ששבר אותי היה שהיא לפתע התעייפה ואיבדה עניין בי ובסקס
אז ביקשתי לפחות מציצה ושאני אגמור לה בפה
והיא ביקשה על כך עוד 300 שקלים כועס
יש גבול !!!!
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דיאנה בת 20 בת ים

12
תגיד רוני, במקרה הקעקוע שלה זה בחלק של הירך האחורי? זאת אומרת מתחת לתחת ? :)
הוא בצורה של קשר לולאה ושרוכי עטיפת מתנה משתלשלים??
אני כמעט בטוח לפי התיאור שלך שראיתי אותה בטיילת בבת ים ביום שבת וכמעט התעלפתי מרוב שהיא כוסית..
לבשה מיני קצר (ככה הבחנתי בקעקוע..)
ולפי ההליכה שלה ושהיא לא מכירה את האיזור ואיך שהיא צילמה את הים אמרתי או שהיא תיירת או נערת ליווי..

דיאנה בת 20 בת ים

15
[QUOTE=Dave82]תגיד רוני, במקרה הקעקוע שלה זה בחלק של הירך האחורי? זאת אומרת מתחת לתחת ? :)

הוא בצורה של קשר לולאה ושרוכי עטיפת מתנה משתלשלים??

אני כמעט בטוח לפי התיאור שלך שראיתי אותה בטיילת בבת ים ביום שבת וכמעט התעלפתי מרוב שהיא כוסית..

לבשה מיני קצר (ככה הבחנתי בקעקוע..)

ולפי ההליכה שלה ושהיא לא מכירה את האיזור ואיך שהיא צילמה את הים אמרתי או שהיא תיירת או נערת ליווי.. [/QUOTE]
dave82 מדוייק ביותר !!!אצבע למעלה
עכשיו רק לך תסביר לחברים איך אפשר לצאת מדירה
שבה נמצאת הכוסית הזאת
גם אם היא הייתה סגורה בחדר זכוכית ואני בחוץ
הייתי מוכן לשלם לה רק שתתפשט קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דיאנה בת 20 בת ים

16
רוני, אתה צודק. הבחורה כוסית על. החלטתי בכל זאת ללכת מאחר וה״לא״ שלה הם בתחומים שמפריעים לי פחות. החלטתי לנסות. האמת היא שכנראה שהיא או מי שלא יהיה, כנראה קורא את הביקורת שלנו, וזה טוב מאד.
הבחורה התנהגה הרבה יותר טוב ממה שתיארת. היתה לה סבלנות והיתה נחמדה עד הסוף. נשארתי כחצי שעה ונהנתי מאד.
ושוב - לא דרשתי ולחא קיבלתי את האופציות הנוספות כמו אנאלי רימינג וגמירה בפה.
do good and live good

דיאנה בת 20 בת ים

17
כבר שמעתי מפי זונות מארחות שאין כזה דבר פרסום שלילי והנה עובדה. למרות ה"קטילה" הבחור הלך לדגום אותה
ומן הסתם שאם לא היה רשום כאן כלום אף אחד לא היה מנסה. אז אפילו השרשור הזה בין אם תחליט להשתפר או בין אם לא
עשה לה שירות. לטעמי אם היא כוסית ברמה שאתם מתארים פשוט באתה לה בטוב סטרק או שרוני לא בא בטוב (או ביום לא טוב)
שתבינו בנדאם הלך אליה ואחרי 10 דקות ביקשה ממנו לגמור ואחרי שאנשים קראו את זה הם אמרו לעצמם ואוו היא כזאת כוסית גם בשביל 10 דקות אשלם 400 שקל?!
מן הסתם נשמח לדיווח טיפה יותר מפורט סטארק. שילמת 400 ל 40 דקות? קיבלת 30 דקות? היה מקלחת בזמן הזה?
האם התנשקה חופשי? בוא בכל זאת תגיד איפה מבחינתך השירות היה לוקה בחסר כי נראה לי קצת מוזר ההבדלים האלה

סקס מוריד עול מלבך

דיאנה בת 20 בת ים

18
פגשתי אותה , ואני אומר לכם שיש הגזמה פראית לגבי המראה שלה

היא נראית לא רע , אבל לא מעבר!!

הנה כמה אי דיוקים שעלו פה

העור שלה ממש לא שזוף , לבנה כמו סיד

יש לה סימנים של מכות יבשות על כפות הידיים ובאזורים נוספים

יש לה סימני מתיחה בבטן

בחורה צעירה ומטופחת היא כן , גם הפנים שלה נאות והחזה שלה קטן וטבעי ועומד יפה - אבל אל תצפו למעבר !

והשרות שלה מהגרוע שניתן למצוא כיום

דיאנה בת 20 בת ים

19
[QUOTE=starc]רוני, אתה צודק. הבחורה כוסית על. החלטתי בכל זאת ללכת מאחר וה״לא״ שלה הם בתחומים שמפריעים לי פחות. החלטתי לנסות. האמת היא שכנראה שהיא או מי שלא יהיה, כנראה קורא את הביקורת שלנו, וזה טוב מאד.

הבחורה התנהגה הרבה יותר טוב ממה שתיארת. היתה לה סבלנות והיתה נחמדה עד הסוף. נשארתי כחצי שעה ונהנתי מאד.

ושוב - לא דרשתי ולחא קיבלתי את האופציות הנוספות כמו אנאלי רימינג וגמירה בפה.[/QUOTE]
הי stsrc
אני באמת ובכנות שמח שנהנת איתה
האמת שגם לי היה כייף איתה בהתחלה היא בחורה יפה ומרשימה נחמדה וחייכנית (וגם חכמה)
וגם לי לא היה איכפת מכל רשימת הלא שלה למרות שאני אוהב לשמוע רק כן עם זונות קריצה
גם אם לא קראו את הביקורת שלי בפורום
לאחר שיצאתי מהדירה מיד התקשרתי לפקידה וסיפרתי לה על מה שקרה בכעס....כועס
היא ביקשה ממני לחזור מיד לדירה ושהיא כבר מדברת עם הבחורה ושהכל יהיה בסדר
כמובן שויתרתי ...
אולי הייתה עייפה או כאב ראש או השד יודע מה ...
אבל אני יכול להגיד כאן שלמרות ההתאכזבות שלי אם יהיו דיווחים נוספים חיוביים
אני אחזור אליה שוב בשמחה ...

דיאנה בת 20 בת ים

20
היי רוני
ועכשיו יותר ברור למה היא התאמצה יותר. כנראה שהביקורת שהעברת לפקידה הגיעה אליה בצורה עדינה או קצת פחות עדינה. אולי שאלו אותה למתי להזמין את כרטיסי הטיסה....
בכל מקרה - אני הייתי כמעט כ30 דקות. השרות היה מספק ולא יותר מזה אבל זה הספיק לי. נהנתי. האם אחזור? ברור שלא, אבל כחוויה חד פעמית זה היה בסדר.
האם אמליץ? אולי אחרי שתבדקו לפני האם היא במצב רוח טוב ואיך עבר עליה היום שלה. כנראה שזה משמעותי לגבי השרות
do good and live good

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”