כ ג'ינג'ית ברמת גן - סקס אדיר

ג'ינג'ית ברמת גן

1
שלום לכולם,
אני חדש פה בפורום. אמנם יש לי כמה שאלות אבל מן הראוי שלאחר שנהנתי בחודש האחרון משירותי הפורום, לפני השאלות אתרום מעט ממה שניסיתי בשטח.
התקשרתי לגברת שבמודעה הזו - http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8571
היא כיוונה אותי לאזור רח' הרואה ברמת גן. בצוהרי היום אין בעיית חנייה אבל אני משער שבערב המקום צפוף. לאחר שהגעתי התקשרתי והיא ביקשה (תוך כדי התנצלות) שאמתין מעט עד שתתארגן. אחרי 8 דקות התקשרתי והיא כיוונה אותי לדלת בקומת קרקע עם שלט "טיפול אלטרנטיבי". הבחורה בערך בת 32-35 ממוצא רוסי - התמונות אמיתיות אבל נראה שעברו קצת פוטושופ. בעיני היא מצאה חן - ג'ינג'ית, פנים יפות וגוף ממש יפה - חזה בינוני+ עומד. היא קיבלה את פני בחזייה ותחתונים מבד סאטן כחול ושאל מעל החזיה. אין מקלחת לפני. היא הפנתה אותי למיטת עיסוי, נשארה רק עם התחתון והתחילה לעסות את הגב. ההתרשמות שלי היא שהיא מעסה מקצועית. העיסוי היה חזק וטוב אבל אני כמובן חיכתי להוראה להסתובב. אחרי 10 דקות היא אמרה לי להשכב על הגב ושפכה שמן על חבריקו. חוץ מלגעת בשדיים הבאמת יפים שלה היא לא מאפשרת הרבה. מידי פעם היא מתכופפת קדימה והשדיים שלה נמעכות אל החזה והבטן שלי אבל לא מעבר.
המחיר - 300 ש"ח. כאמור, היא בחורה מאוד נאה וגם נחמדה אבל מבחינת מה שהיא מציעה זה פחות מה שחיפשתי. לא יודע אם אשוב אליה אבל אני לא שולל. יכול להיות שהמראה של החזה שלה יגרום לי לחזור.

ג'ינג'ית ברמת גן

2
התמונות במודעה הן של קריסטינה הנדריקס, הג׳ינג׳ית המהממת שמשחקת במדמן. לא נראה לי שעשתה לך מסאג׳חיוך גדול
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”