כ א פרטית בת ים - סקס אדיר

א פרטית בת ים

1
"עינייך החומות,המזכירות לי את החלומות על אותם ימים יפים ושקטים,על חיוכים ומבטים יפים, שמראשי הם לא חולפים"
מגיע בבוקר למשרד פותח את המחשב ואת האתרים למיניהם .....
מרגיש שיש דג גדול מושך את חוט החכה בחוזקה'מאחד מאתרי ההכריות בשפה הרוסית ...
מושך בחוזקה ואכן דג גדול נתפס בחכתי(לוויתן)......Tongue
א' בת 42 165 ס"מ מגיעה אלינו מאוקראינה,לא יודעת עברית, יודעת אנגלית ורוסית.
שיער שחור מבריק בריא ויפה עד אחרי הכתפיים....Embarrassed
פנים נאות שפתיים עבות ובשרניות... Embarrassed
עיניים גדולות חומות יפות ומדהימות,עם ריסים טבעיים ויפים...
לא לחינם הקדשתי להן בתחילת הפוסט את המילים של השיר של זוהר ארגוב "עינייך החומות" Star
נראית צעירה לגילה בזכות פניה הנאות. Embarrassed
חזה ענקקקקק.................. Shocked
תחת ענקקקק ..................Shocked
נראית כמו אחותה הצעירה והנאה של בלה מבת ים.
בחורה גדולה אך עם חן מיוחד... מאוד אהבתי !!!Embarrassed
לא דיברנו על כסף ולא על דבר הקשור לכסף, נפגשנו הלכנו לבית קפה באזור שקט...
ולאחר כ 30 דקות כבר היינו באחד המלונות הקטנים של ת"א. Tongue
בחורה מקסימה נחמדה רגישה !!!!
הגענו לחדר התחלנו בנשיקות לוהטות הורדתי את חולצתה נגלו לעיני שני שדיים ענקיים ונפולים מכורח משקלם הכבד.
ליקקתי את הפטמות כעגל קטן שזה עתה נולד,Tongueהיא מאוד אהבה ... Embarrassed
הורדתי את המכנסיה,ונגלה לעיני ישבן ענק מטורף הרגשה מטורפת,(כמו בילדות בפעם הראשונה בלונה גל...Shocked)
הורדתי אותה למיטה והתחלתי ללקק את בית הכנסת הקדוש במסירות ובאהבה,Tongue
הבחורה יצאה מדעתה,Embarrassedהמשכתי ללקק ובמקביל החדרתי שתי אצבעות לכוס,פנימה והחוצה בקצב אחיד,חיוךחיוך
לפתע ללא התראה מוקדמת,Shocked (כמו הברזיות הישנות בבית הספר), קיבלתי שפריץ גמירה לפנים ולפה,Shocked
מאוד שמחתי,חיוך גדולכמו אם נוצרייה שזה הרגע הטבילה את בנה בכורה בכנסייה,Embarrassed
שמתי קונדום והתחלתי לזיין אותה בדוגי ...מראה מדהים !!!
ישבן גדול כמו בסרטים הכחולים, (הרגשתי לרגע כמו רון ג'רמי שחקן הפורנו היהודי).
הבאתי אותה אל המראה,השענתי אותה אל הקיר,כשידיה בצידי המראה,ואני מזיין אותה מאחור בעמידה,
ושנינו מסתכלים יחד במראה,חיוךמראה מלבב,Embarrassed
חזרנו למיטה נשכבתי לאחור והיא נתנה לי מציצה.. ליקוק ביצים... ורימינג שלא היה מבייש אף שחקנית פורנו,Tongue
השכבתי אותה על המיטה ישבתי על פניה,היא עשתה לי רימינג מצמרר ועמוק.Tongue
ובו בזמן שאני מזיין לה את שני השדיים הענקיים, Embarrassedגמרתי יותרמכון השפרצתי לה בפה ועל כל הפנים ...חיוך גדול
מה שהדליק אותי... שבמהלך כל הזיון והמציצה....
היא הביטה אליי עם עיניה המדהימות,Embarrassed...עד שבכלל לא שמתי לב שהיא לפחות 90 קילו !!! Shocked
היינו יחד 3 שעות ... הגברת גמרה לפחות 5 פעמים כשכל פעם שגמרה הציפה את המיטה בנוזל ...
בחורה נקייה, ריח מעולה בכל חלק מגופה....
עכשיו לעצם העניין:
כשיצאתי מהמקלחת ראיתי שהיא מתכתבת באתר המוכר mamba .
יש לה שם המון תמונות,ניתן לזהות אותה לפי העיניים המדהימות,Embarrassed (אני הכרתי אותה במקום אחר).
אני חושב שהמתוחכמים שבכם יצליחו להשיג אותה בקלילות שם ...
כמה הערות חשובות:
לא קיבלתי את רשותה לתת טלפון לאחרים (אין צורך לבקש ממני לא אתן).
לא דרשה תשלום עבור הסקס (טוענת שאוהבת סקס).
התעקשתי לקנות לה מתנה מכובדת אמרה אין בעיה וכך אעשה.
לא מתאימה וגם לא תיפגש עם גברים צעירים.
לכבד את הגברת !!!
בהצלחה חוויה מומלצת ביותר ....
מקדיש לה את השיר....
עינייך החומות ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

א פרטית בת ים

6
[QUOTE=grannylover]המפגש איתה רק במלון / חדר ?[/QUOTE]
חברים לא מדובר בזונה ! כועס
לא כל הרוסיות זונות !!!!
מדובר בבחורה רגילה שעובדת קשה למחייתה.
רוצה קצת לבלות ולהנות...Embarrassed
יכולתי לשמור אותה רק לעצמי,אך אני כאן ביחד איתכם בפורום...חיוך גדול
ואני משתדל לשתף אתכם בחלק גדול בחוויות שאני חווה בסקס.
ואם גם אתם יכולים להנות אז השמחה כפולה...
עצה קטנה:
תקבעו איתה פגישה רגילה ...
אל תדברו איתה על כסף (זה רק יעליב אותה)
אל תציעו הצעות מגונות,
אל תדברו שטויות'כועס
תכבדו אותה תקחו אותה לבית קפה או מסעדה...
וכמו כל אישה ליברלית היא תיפתח ותזרום איתכם (או שלא).מבולבל
לאחר שתיפגשו תוכלו להציע לה עזרה או מתנה כזו או אחרת ...
ואני מבקש מכם שוב,לא קיבלתי את רשותה למסור טלפון לאחרים ולכן לא אעשה זאת.
תודה על ההבנה !!!
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

א פרטית בת ים

7
אחלה רוני שבעולם,
מי שמוצא אותה איכשהו בממבה (אני עובד על זה.. נראה לי יהיה קשה) אז הוא תותח על...
אני כמו שאמרתי מחפש במיוחד כאלה.. ואם זה רק דייט בית קפה או משהו, אז מה טוב.. אפילו יותר טוב !
בהצלחה למי שמוצא אותה..

א פרטית בת ים

9
טוב אז לאחר חיפוש מאוד ממושך לבסוף איכשהו בדרך לא דרך הגעתי אליה.. מה אגיד ומה אומר חברים, היה שווה את זמן החיפוש !! בחורה בדיוק כמו שאני אוהב !! - לחובבי המלאות+ / שמנות - מדובר בגן עדן.. בחורה מטופחת נקיה מאוד ונאה !! מתלבשת יפה וסקסי ויודעת את זה ! בארצנו הקטנה נשים בגודל שלה מחביאות את עצמן בבגדים לא מחמיאים.. מי שהיה בארצות הברית יודע על מה אני מדבר..
ולעיקרנו - למזלי היא הסכימה להפגש איתי אחרי כמה חששות..למרות שאני צעיר ממנה.. אך אני חושב שהיא ידעה שהיא תפסיד אם לא נפגש.. אחרי הכל הלוק שלי הוא די מעל הממוצע והיא ראתה את התמונות ואהבה..
כמו שידידי הטוב רוני תיאר והמליץ , אז לקחתי אותה לטיול רומנטי באיזור הים (תמיד עובד) וכל הדרך לא הפסקתי להחמיא לה (הסמיקה כל שניה) כבר ראיתי שמדובר בבחורה רגישה ולא סתם זונה.. אז נתתי לה יחס כמו שמגיע לה.. סיימנו את הדייט בנשיקות חמות וקבענו להפגש יום אחרי, כמובן שהיה לי קשה להרדם מההתרגשות שאני הולך לזיין לה את הצורה למחרת.. וכך היה ! נפגשנו ביום למחרת לקחתי אותה למקום דיסקרטי ונחמד וישר נכנסנו לעניינים !! נשיקות מחרמנות עם הרבה פליקים של לשון תוך כדי שאני מפשיט אותה והיא עושה לי ביד (כמו בסרטים הכחולים ! חחח)
ישר היא הורידה לי את התחתון ובלי לבזבז זמן ירדה למציצה מושקעת תוך כדי שאני מלטף לה את הישבן הפסיכי שלה.. החלטתי שאני לא מבזבז זמן ואני חייב לראות את התחת הזה על הזין שלי קופץ.. איזה מראה חברים.. ואוווו ! יש לה ישבן מאוד מאוד רחב ובולט החוצה.. מראה מלבב ממש כמו התחת של הכושיות מארהב המוגזמות.. חייב לציין שהיא הייתה סופר חרמנית ומאוד רטובה.. פשוט תענוג.. אחרי התנוחה הזאת הורדתי אותה על 4 כדי לתת בישבן הזה מאחור.. הייתי כל כך חרמן על התחת הזה ונרגש שלא עבר הרבה זמן והשפרצתי לה על כל התחת בהנאה גדולה..היא ניגבה ממני את מה שנשאר בליקוקים בהנאה גדולה ונפלתי על המיטה.. כמה דקות לאחר מכן קיבלתי בערך כ 30 דרות מסאג מפנק בכל הגוף שישחרר אותי מאוד.. אך מה ? חבריקו מוכן לסיבוב שני !! מה חשבתם ?? ירדה למציצה שוב עד שהוא עמד דום.. הלבשתי חליפה והופ בואי לרכיבה.. גם זה היה מראה מלבב חולה על הגוף שלה !! עוד 2-3 תנוחות דוגי גמירה שוב ויאללה למכון כושר !
מה אגיד לכם חברים היא פשוט חוויה.. ועכשיו לסיכומים..
מדובר בבחורה ממש מותק.. מדברת אנגלית בסיסית מאוד.. מסתבר שיש לה ילדה בת 15 (!) שגרה בארץ. והיא זמנית פה כי אין לה ויזה ליותר מידי זמן אני חושב אפילו שכבר ביוני היא צריכה לחזור.

לגבי הטלפון שלה אל תבקשו ממני לא אתן וכמובן שאין אישור ממנה לחלק טלפונים היא לא זונה היא פשוט אוהבת סקס ונהנית מהחיים.
אין לי ספק שאני אפגש איתה שוב היה לי ממש כיף איתה.
לגבי האתר הזה ממבה אל תשאלו אותי איך למצוא אותה כי זה אתר מעפן ונורא קשה להתמצא שם במיוחד אם אני לא דובר רוסית אפילו שיש שם אופציה לאנגלית האתר הזה על ויצאה לי הנשמה עד שמצאתי אותה! וכבר מחקתי את האפליקציה שלהם מהטלפון מרוב שהוא עיצבן אותי.
ושוב המון המון תודה לרוני התותח שנתן לנו פה טיפ מהסרטים!!
שיהיה אחלה שבוע לכולם !

א פרטית בת ים

10
כשיש אתגר כזה באוויר, אני חייב לעמוד בו

מייד לאחר קריאת הפוסט המחרמן של רוני, ניגשתי למלאכת איתור הנקבה המדוברת.
מודה, לא היה קל למצוא אותה בממבה. זה הצריך ממני גם פתיחת מנוי ותשלום עבורו אבל שטויות.
לאחר מספר שעות נמצאה המדוברת והתמונות שלה באתר לא הותירו מקום לספק. היא חייבת להיכבש!!!

נשלחה הודעה אבל לקח זמן עד שהגברת ענתה. מרגע שענתה, הבנתי שהחכה נמשכה וחזק.
ומאז במשך מספר ימים, כמו דייג מיומן, שיחקנו עד שנוצר מגע.

מבלי לפרט פרטים מסגירים נאמר שהמפגש הראשון היה במקום עבודתה ולמרות שעברתי על כל קוד דיסקרטיות שיש לי ידעתי שאני חייב לעמוד באתגר.
נפגשנו אצלה ואחרי נשיקות וחירמונים קבלתי שחרור ידני.
זה רק הוסיף לי על החשק לזיין לה את הצורה כמובן....

לאחר יומיים או שלושה, תאמנו טלפונית להפגש בצהרים. היה לא קל כי הבחורה עובדת וצריכה מזומנים (אבל לא זונה) ובכל זאת שוכנעה ושוב, כשאני מפר כל קוד דיסקרטיות אספתי אותה ברכב שלי לחדר שהזמנתי.

מייד כשנכנסנו לחדר, ולאחר שביקשה מעט מוסיקת רקע, עפו הבגדים ולנגד עיניי התגלתה במלוא הדרה. ואני מתכוון במלואה....הבחורה שמנה. אבל...שמנה סקסית.
שדיים ענקיים עם פטמות רגישות.
הושכבה על המיטה ולאחר חפירה קלה שלי עם הלשון הוחדרו שלוש אצבעות למלאכת זיון ראשונית.
הגרבת אוהבת להזדיין!!!
היא חמה, רטובה וקולנית.
אחרי מספר דקות, גמלה לי במציצה מ צ ו י נ ת שבה היא בולעת את כל הזין עד לגבול החניקה.
לא אומרת לא לשום דבר
גם לא לזיון פה אגרסיבי מצידי
אוהבת סקס כבר אמרנו?

הוצאתי את חבריקו, הולבש קונדומיקו וניגשמו לדפיקתינו...
זיון מהיר ואגרסיבי במיזיונרית
קולות נפץ מצידה
והתפוצצות שלי בתוכה
תם ונשלם כיבוש יעד א

אחרי זריקת הילדים לפח
ולא יותר מדקה של שכיבה במיטה, אני מרגיש שפתיים מצויינות על חבריקו
מציצה מצויינת שרק להיזכר בה עומד לי עכשיו
מציצה מושקעת וארוכה
שאלתי אותה איך היא רוצה שאני אגמור עכשיו
"איך שאתה רוצה" - תשובה נכונה המזכה אותה אוטומאטית בזיון אגרסיבי נוסף
התפוצצות נוספת
יעדי א נכבשו בשנית

מקלחת שלי
אני חוזר לעבודה והיא הביתה
המשימה הושלמה
יש אתגרים נוספים????

הבהרה- לא ינתן המספר שלה. היא לא זונה
מי שמעוניין יכול לחפש אותה בממבה אבל היא אמורה תוך יומיים לעזוב את הארץ.
היא אמורה לחזור בעוד כחודש
כשתחזור אעדכן פה למי שרוצה לנסות

זה המקום להודות לרוני גולן שהביאני עד הלום.

ואסיים בברכה שלנו בימים אלו:
לזיין ולדווח....

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”