כ דירה חדשה ברג - ביקור אצל שלי המדהימה - סקס אדיר

דירה חדשה ברג - ביקור אצל שלי המדהימה

1
שלום חברים,

ראשית גילוי נאות: איני יחצ"ן! אתם מוזמנים לראות בהודעות קודמות שלי הוכחה לכך.

הדיווח הנ"ל הוא על ביקור שהיה בתחילת השבוע, אולם רק כעת הזדמן לי לשבת לכתוב.
אז תשמעו, קודם כל באמת שכזה דבר לא רואים כל יום, בטח ובטח לא במחיר כזה ועוד מחוץ למחוזות בת-ים.

ממה שראיתי המודעה הוסרה מתמונות אמיתיות וגם לא מצאתי את המספר ב"מפגשים אצלי".
זה המספר אליו התקשרי השבוע: 054-7138666 (הבחורה שהייתי עימה אישרה לי לפרסם פה בפורום).
ממה שראיתי יש מודעה אחרת עם השם שלה "שלי": http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9129
תנסו אולי זה אותו הדבר. תשימו לב: הכתובת היא בז'בוטינסקי 73 ר"ג - מעולה בשבילי כי זה על הדרך לעבודה צחוק

אז לאחר תיאום בטלפון וסגירה על הפרטים- 400 ש"ח ל-40 דק' אין הגבלה על גמירות (חשוב לי אני רגיש) הגעתי למקום.
זה נדיר שהתיאור בטלפון תואם את מראה הבחורה, אבל "שלי" עימה הייתי הייתה בול כמו בתיאור: אוקראינית גבוהה (כ-1.78 עם עקבים), שיער שחור ארוך, שפתיים סיליקון, חזקה גדול ככל הנראה סיליקון אבל לא רואים בכלל מרגיש טבעי, תחת עגול ומושלם, קעקועים על הבטן ועיניים מפתות. כבר מהרגע שפתחה את הדלת בחזייה ותחתונים סקיסיים לא יכלתי להגיד לא. שמעו זה לוק של כוכבת פורנו למי שמחפש Star

העברתי את הכסף ונכנסתי להתקלח. מקלחת מפנקת ובמקלחת שחררתי מטען ראשון לבד (עוזר אח"כ להחזיק יותר עם הבחורה ובהרבה תקתוקיות זה מה שכדאי לעשות- אולי כאן זה היה טעות Ouch)

חזרה לחדר במהרה והתחלנו במזמוזים בעמידה. מהר מאוד עברנו למיטה. מוצצת חשוף ומעולה עם מבטים חודרים ומשחקים עם הכיפה. אח"כ אני ירדתי לה. שמעו היא טעימה וגם החור התחתון יותר מושלם (מעניין אם אפשר לבקר שם, ננסה פעם הבאה).היא עשתה קולות של הנאה לא יודע אם להאמין אבל הייתה רטובה ובגדול זרמה.

אחרי שהיא ירדה עוד קצת לי הביאה גומי והתחלנו במיסיונרית. שמעו היא צרה למטה ויודעת לזוז ולעשות את הקולות הנכונים. זה היה טוב אפילו שגמרתי לא כזה מזמן...
אח"כ היא רכבה עליי ופה זה ממש היה שחזור של פורנו, כשהיא דואגת לפשק את רגליה וכל היופי שלה נגלה לעיניי. פשוט תענוג! מהרגעים שאתה רוצה שהזמן פשוט יעצור!חיוך גדול
אח"כ שוב אני מלמעלה עם רגליה מונפות באוויר, עד שלבסוף לא יכלתי יותר וגמרתי לה על החזה.

נכנסה להתקלח וקראה לי להצטרף. במקלחת ניקתה אותי ובעיקר אותו. יצאנו והיא פינקה במסאג' מעולה! אני סירבתי לשמן אבל לטענתה היא יודעת עיסוי ועם שמן היא באמת מפנקת... לא רציתי שמן בגלל שמשכתי לעבודה ולא אוהב אח"כ כל היום להרגיש על הגוף...

אחרי 10 דק' של מסאג' וסמול טוק, שאלה אם יכול סיבוב שני. אמרתי בנימוס שהלוואי אבל צריך לזוז לעבודה וסתם חבל להרוס.
עברו סה"כ כ-40 דק' והיא עוד רצתה להמשיך ! בעיה שלי כמובן שלא המשכתי אבל תשימו לב לרגישים ביניכם, אין תקתוק.

באמת שמומלץ, מקווה שהמודעה והטלפון שנתתי הם רלוונטיים עדיין...

נ.ב. יש שם עוד בחורה בשם אמילי שהייתה עסוקה כשהגעתי ומודה שלא יצא לי לראותה, אבל לפי שלי היא גם נראית מעולה אבל עם חזה קטן יותר ובלונדינית, אז תנסו אולי גם טוב.

בקיצור חברים - תהנו קריצה

3
זו כנראה שלי שעבדה בהרבה מקומות בין היתר בתקתוקיה בז'בוטינסקי 88 אם אני זוכר נכון את המספר.

אכן נראית כמו כוכבת פורנו ואותי מאד משכה אבל היא תקתקנית מהייסוד והיו פה כאלו שכתבו שהיא היתה גבר (קשה לי להאמין).

5
אכן שלי שעבדה גם בז'בוטינסקי. היה פה אפילו איזה חכמולוג שרמז שהיא קוקסינל.
ביקרתי אצלה ,צריך לתפוס אותה במוזה הנכונה. בקשר לחזה,הוא לא סיליקון .100% אמיתי.
לא חושב שהיא בשנות ה40 המאוחרות,גג 35.
מה שכן לקחה 250 בזבוטינסקי

6

זו בוודאות שלי , ועוד לפני שהוא שהזכיר את הקעקועים בבטן ידעתי שזה הולך לבוא.
הבחור טוען שהוא לא יחצ"ן , אז אני לא אאשים אותו בזה , אבל אני אגיד את מה שבאמת מקבלים לעומת מה שהוא אמר שהוא קיבל.
אני בחור נקי מגיע תמיד מגולח ואחרי מקלחת וגם מקפיד להתקלח במקום , ואף פעם לא קיבלתי ממנה מציצה חשופה , וביקרתי אותה פעמיים.
נותנת לרדת לה , רק לדגדגן , ולא מעבר לכך , כמובן ששם "אין לה רגש" כי היא כבר שחוקה ואנטיפתית ואטומה ריגשית . את החור של הכוס והחור האחורי היא לא מסכימה שילקקו לה.
אנאלי היא לא עושה , אז גם את האופציה הזאת תורידו מהפרק.
היא לא רטובה , ולא מרטיבה משום דבר , אלא אם זה טיפ על כל מיני אקסטרות שהיא מנסה להוסיף שלמעשה אמורים להיות חלק מהשירות הבסיסי.
היא לא שואלת אם אתה יכול עוד פעם , אלא שמה עלייה את המגבת , ויוצאת להתקלח בחדר השני , וגם לא מתעקשת אם אתה אומר שאתה לא רוצה.
היא עברה למקום שבו היא מקבלת כמעט כפול כסף ממה שהיא שקיבלה בזבוטנסקי 90 , ובטח שהיא לא תוסיף אפילו 10 אחוז מעבר לשירות הבסיסי והעלוב שהיא נותנת.
כן , היא יפה , היא סקסית , אבל פעמיים יצאתי ממנה בהרגשה שיכולתי לזיין חור בקיר ולקבל את אותו סיפוק שקיבלתי ממנה.
אני לא אומר שהיא מתנהגת בצורה רעה , אבל כל התיאורים שהתקבלו מהבחור , פשוט לא אמיתיים .
והיא לא גבר בוודאות גם , הבנתי שכתב את זה בחור דוחה ומגעיל ומסריח שהיא לא רצתה להיכנס איתו , אז הוא כתב עלייה את זה .

8
את השלי הזו אני מכיר מהדירה מימול בזבוטינסקי 90.
ממני היא ביקשה 300 שהיתי שם לפני חודש,
היא אמרה 40 דקות ושאפשר 2 אקטים.
אני גם חושב שהיא בת 40-+ מתוחזקת טוב לגילה.
לא הטעם שלי ולא נכנסתי איתה.. מעדיף צעירות.
הבחורה השניה שעובדת איתה, נראת צעירה ואני עוד אדגום אותה, שהיתי שם היא אמרה שהיא ממתינה ללקוח ושהיא לא תהיה פנויה בשעה הקרובה.. אז היה נראה לי מוגזם לשבת בחוץ ולחכות שעה בשמש ..
"אָכוֹל וְשָׁתוֹ כִּי מָחָר נָמוּת"

10
וואו, אם כל כך הרבה אנשים מכירים אותה ממקודם ולא לטובה, כנראה שהיה לי יותר מזל משכל.חיוך
אני באמת לא יחצ"ן ותאמינו לי שאני לא משקר- אבל כל מה שקרה איתה באותו מפגש הוא אמת לאמיתה.
עכשיו יכול להיות שהיה זה יום טוב שלה (אם יש כאלה בכלל) ויכול להיות שזה היה מהלך מתוכנן שלה לצורך משיכת לקוחות חדשים.

אני חלילה וחס לא בא לומר שמה שאתה אומר MOTI הוא שקרי, וההיפך אני חושב שכדאי שמי שקורא את הפוסט הזה יתייחס לאזהרות שלך ושל יתר החברים פה יותר מלהמלצה שלי, לאור הניסיון הרב שהיה לכם עימה בעבר והניסיון הבודד שלי עימה כעת.

בסה"כ רציתי להמליץ על מקום חדש שנתקלתי בו ונהניתי בו שהוא לא בבת ים/ת"א ויכול להיות נגיש לחלק מחברי הפורום. אבל אם מה שאתם אומרים נכון- אז באמת מומלץ להיזהר ואפילו אני אשקול אם לחזור לשם כדי לא להיכוות (לשרוף 400 ש"ח זה לא עניין של מה בכך עבורי)

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”