כ קרינה פרטית מבת ים - ולתפארת מדינת ישראל,אוליגופול - דף 5 - סקס אדיר

קרינה פרטית מבת ים - ולתפארת מדינת ישראל,אוליגופול

43
שלום חברים,
לאחר הפעם הקודמת והמוצלחת שלי עם קרינה, נפגשתי עימה שוב, הלכתי על הריטואל הקבוע של 500 ש"ח שאמור להיות לשעה וחצי, בפועל היינו הרבה יותר זמן. הבחורה מאוד אוהבת משחק מקדים ודיבורים ונותנת לך הרגשה שבאת לידידה, לא נתקלתי אצלה בהתיחסות לשעון ואילמלא הייתי צריך ללכת, היינו נשארים עוד.
מבחינת הסקס - יש לה גוף חטוב ויפה ושיער שחור ארוך עד הישבן , כך שהפעם ניסיתי לזרום איתה לסקס יותר עדין עם נשיקות וכו' - אני נהניתי, למרות שהיא נראה לי שהיא יותר בענין של סטירות, הצלפות , משיכות פטמה (הזכרתי כבר בעבר את תופעת הטבע - הפטמות המדהימות שלה שניתן למשוך ומשוך...).
בכל אופן במהלך הדיבורים שלנו על דה ועל הא, הביע העלמה את הסכמתה כי אמסור את מס' הטלפון שלה לחבריי, היות , ולמיטב ידיעתי, היא איננה מפרסמת את עצמה, אעביר את מס' הטלפון שלה בהודעה פרטית למעונינים.
יום טוב.

קרינה פרטית מבת ים - ולתפארת מדינת ישראל,אוליגופול

44
אני...אוליגופול....בן למונופול וקרטל שיבדלו לחיים ארוכים (בתנובה, בתאגיד בת ים ותאגיד תל אביב) אשר עלו לארץ מרוסיה ואוקראינה משופעי הזונות וכל טוב... מדליק משואה זו...

לכבוד המלון ברוטשילד 37 בבת ים אשר מציע שעתיים ב 120 ש"ח וכל שעה נוספת ב-30 ש"ח. החדרים הנקיים והגדולים, המגבות הנקיות, סבון הידיים, השמפו והמקלחת המגיעים בשקיות אטומות. הטלוויזיה עם ממיר yes אשר ממוקדת לערוצים הרוסים ביותר שאפילו באוקראינה וברוסיה לא מוצאים אותם. המקרר הריק והשקלית הקטנה בה ניתן למצוא בירה ב-20 שקל. החדרנית המילפית שרדפה אחרי במזדרון כדי לשאול מה אני מחפש ולאיזה חדר אני רוצה להגיע ודאגה גם ללוות אותי למחוז חפצי (חדר 3 הוא החדר לכל מי שרוצה קארמה טובה במקרה הטוב וזרע יבש על מנורת הלילה במקרה הרע). האקוסטיקה המדהימה שגרמה לכך שכל פעם שפותחים חלון שומעים את מיטב בנינו צועקים בערסוואתית בת ימית מדוברת.

לכבוד התיאום עם קרינה הפרטית אשר חפרה לי בווייבר מאיפה השגתי את המספר, דאגה שאדבר איתה לפני שנפגשים ואשלח לה תמונות, עשתה איתי משא ומתן ארוך ומתיש שלא מבייש תהליך גישור של מליוני שקלים (אבל לבסוף השגתי את מבוקשי שזה שווה לי לא פחות מאורגזמה :)). הזמינות של קרינה ללא התחמקויות ועמידה בזמן שנקבע, העובדה שקרינה נפגשת עם גבר או שניים ליום ולא בצורה מסחרית.

לכבוד הצורה שבה קיבלה אותי קרינה בחדר, מקולחת במלבושים קלאסיים ולא זנותיים, נעליי עקב סקסיות, מכנס צמוד שמראה את עכוזה המזמין וחולצה דקיקה שמסתירה היטב רומזת לא פחות.

לכבוד המראה של קרינה הפרטית מבת ים בת ה 28. בעלת הפנים נאות, שיער ארוך עד הישבן ומראה מעט מלוכסן שמסתדר יותר עם איזורי הקווקאז אבל בצורה עדינה ויפה. הגוף הרזה אך חטוב עם תחת קטן וסקסי, עם החזה הקטן ופטמות הבמבה החומות אשר יכולות להימתח במשיכה או במציצה (הגברת מעדיפה במציצה אגרסיבית). איבר המין המגולח למשעי ללא שפתיים מתדלדלות (ראה ערך מרינה הפייה) אשר מזמין ליקוק ארוך וייסודי עם מציצת דגדגן. כפות הידיים והרגליים המשוחות בלק (כפות רגליים לא עדינות אבל גם לא אגרסיביות).

לכבוד שעה ורבע מתוך שלוש שעות הפגישה שבהם רצתה קרינה לשתות בירה, לעשן בצרורות ולחפור לי בשכל תוך שאנו ישובים על כיסאות והמיטה משקיפה ממול וקוראת "אוליגופול...שבור אותי...פרק אותי...". השיחה הקולחת עם בחורה אינטלגנטית שחיה בארץ היום ובעבר במדינות נוספות. ראתה עולם ובהחלט איננה טיפשה. שיחה עם הרבה הומור ותובנות על החיים תוך ניסיון להכיר את זה שהולך לחדור אליה לפני (כן כן...חלקכם יגידו למשוך זמן אבל אני בתחום מספיק זמן לראות שהגברת נבוכה מהסיטואציה ומנסה להגיע למקום שבו היא מחבבת את הלקוח לפני שנכנסת איתו למיטה. הבירה בהחלט עוזרת לה אך גם השיחה). ניצלתי את ההזדמנות להקסים אותה על מנת שחלק ב' יהיה מוצלח וקיבלתי כמה מחמאות בדרך.

לכבוד היגיינה מושלמת מצד הבחורה שהגיעה מקולחת לפגישה ולמרות זאת נכנסה שוב להתקלח. דאגה להשתמש במגבת נקייה כל פעם ועם קורטוב של OCD הורתה לי איפה למקם את בגדיי ואת הפלאפון שלי לפני האקט.

לכבוד כמעט שעתיים של סקס שבתחילתם היתה מבוכה קלה וקרינה הסבירה לי שאני לא יכול לשכב ולחכות שהיא תפעל כי היא לא זונה והיא צריכה אסרטיביות (לפעמים אנחנו כל כך רגילים לזונות שפוזיצית הפתיחה שלנו זה לשכב ולחכות למציצה שתבוא במהרה בימינו). העלמה רוצה אסרטיביות...אין בעיה..נראה לה אסרטיביות. חיבקתי אותה קרוב אלי והתחלתי לנשק לה את הפטמות. בהוראתה ביקשה למצוץ אותם חזק...מצצתי חזק..אך זה לא היה מספיק...ברגע מסויים פחדתי שאחד הכפתורים ישאר אצלי בפה אבל הפלא ופלא הם נשארו אצלה. מייד לאחר מיכן קרינה החלה במציצה ארוכה וטובה (ללא גומי - היא לא מתה על זה דרך אגב)..היא פחות אוהבת שנוגעים לה בפנים ויותר שתופסים לה את השיער תוך כדי. המציצה היתה בערך רבע שעה כאשר אני הוא זה שהפסקתי אותה (אחרי שעה ורבע של דיבורים שהגעתי חם גם כך...לא רציתי לגמור במציצה). ביקשתי שתעלה עלי והיא מייד ביצעה...החלה לרכב עלי ולהיכנס לאקסטזה אך אני הייתי חם רצח וגמרתי תוך כמה דקות. התנצלתי (לא ברור לי למה :) ) אך קרינה ניחמה ואמרה שיש לנו עוד זמן לתקן ואני לא חבר שלה אז הכל טוב. קרינה חזרה לכסא לעשן סיגריה ולשתות קצת בירה ואני נשארתי על המיטה מחכה לה שתחזור...ממש לא מיציתי...

לכבוד הגמירה השניה שהתחילה בדרמה ובריב קל בינינו והמשיך בהתנצלות מצידה על אי הבנה ומציצה נוספת שהפעם ביקשתי שתהיה עם גומי כי רציתי לחדור אליה מיד. היא מצצה וברגע שהמונופול עמד ביקשתי שתעלה ותרכב עלי שוב. אני הייתי עוד קצת בתוך הריב אך מסתבר שקרינה כבר מחלה וסלחה ומשום מקום הגיעה גמירה ארוכה שלה עם עיוותים ונשיקות שלי. הגמירה היתה אמיתית לחלוטין והיא אף אמרה לי שזו התנוחה שבה היא גומרת אך לא עם כל אחד (פה כמובן לא יודע אם היא חירטטה אותי או לא אבל מה זה משנה...). מייד לאחר שהיא גמרה שיניתי כמה תנוחות שכללו דוגי ומסיונרי שבמסגרתו גמרתי שוב בתוך הקונדום.

לכבוד הגמירה השלישית שהתחילה בירידה ארוכה שלי למערה של העלמה. אני לא יורד לבחורות עובדות אבל במקרה שלה היא נראתה כל כך נקייה ושומרת על עצמה שהתפתתי ולא ממש הצטערתי. יש לה כוס נקי וטעים, היא התפתלה כמו נחש ולא ידעה עצמה מרוב הנאה. מסתבר שהיא לא גומרת מירידה אבל היא מאד אוהבת...לאחר הירידה ביקשתי ממנה שהגמירה תהיה כאשר היא עושה לי ביד. היא הביאה סבון מהאמבטיה וישבה כך שאיבר המין שלה פרוס מולי וכפות הרגליים קרובות אלי. קרינה מאד התרשמה שעומד לי בפעם השלישית חזק כמו בפעם הראשונה (קל לי מאד שעושים לי ביד לגמור גם 100 פעם). לאחר עוד מספר דקות של שפשוף די מוצלח גמרתי בתרועה רמה.

לכבוד 3 שעות של בילוי עם בחורה נאה ואינטלגנטית שכללו 3 גמירות שלי וגמירה אחת שלה בעיר הזונות בת ים במלון חביב ונקי.

לכבוד החדרנית המילפית שאני שוקל לחזור ולטחון אותה בחדר כביסה.

לכבוד ההתמכרות.

לכבוד 3 הדירות בסביון שהייתי יכול לרכוש ללא 15 שנים של סקס בתשלום.

לכבוד ההתרגשות לראות גוף חדש וחוויה מינית חדשה שלא עוברת.

לכבוד רוסייה ואוקראינה שלא מפסיקות לייצר בנות נאות ומטופחות שאוהבות כסף וסקס.

ולתפארת מדינת ישראל!!!

נ.ב - המחיר נתון למשא ומתן מול הגברת וכך גם הזמן - לפי האמרה הקיבוצית הקומוניסטית הידועה "כל אחד נותן כפי יכולתיו ומקבל לפי צרכיו".

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”