כ תרזה - מירושלים(!) - סקס אדיר

תרזה - מירושלים(!)

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9194

אז ככה, נתוני הפתיחה היו גרועים: דירה בירושלים, 350 שקל לחצי שעה, אין שום דיווחים קודמים. אבל התמונות לא רעות, אז החלטתי ללכת על זה על מנת שיהיה מה לספר.

הבחורה שעונה בטלפון היא לא תרזה שלא יודעת מילה בעברית אבל עם אנגלית (ואני משער שגם ספרדית, אם היא באמת מונצואלה) לא רעה בכלל. הסיפור שלה מנוגד במידת מה מהסיפור של החגיגה התל אביבית הנוכחית - מונצואלה כשההורים שלה עברו לאיים הקנאריים מתישהו אחרי שנולדה. היא בארץ, מסתבר, בגלל שהיא צריכה לשלם על הרכב שקנתה (טויוטה) באיים. היא מספרת את זה בצורה משכנעת למדי דבר שמהווה רמז מטרים לכישורי הזיוף שלה.

הדירה נמצאת במקום נסתר יחסית במרכז העיר בין הילל לבן יהודה. דירה נקייה מאוד ומסודרת. תכלס די דיסקרטית.

אז היא נראית לא רע, הפנים שלה יפות (עם אוריינטציה לטינית באמת), מאחורה היא נראית פשוט פצצה שלא רציתי להפרד מהישבן הזה. החזה שלה לא גדול אבל פורפורציוני, היא רזה אבל ראיתי כבר בטן שטוחה יותר. לא מגולחת לגמרי למטה וכשאני הייתי הוא לא היה מטופח במיוחד אבל גם לא יער.

בהתחלה היא שואלת אם אני רוצה גם מציצה ללא קונדום מה שאומר שיש אקסטרה בכיוון הזה - לא שאלתי על אנאלי. לא שאלתי מראש אם אפשר לגמור עליה אבל כששאלתי רגע לפני הגמירה אז היא הסכימה ואמרה "שמגיע לי" - אז לא הייתי שואל מראש ופשוט גומר עליה אחכ - אם זה הקטע.

אחרי שהתקבולים עברו נכנסנו שנינו למקלחת. זה מגרה לאללה ואפשר לדבר איתה חופשי - היא לא באמת מתעניינת אבל, כמו שהרמז המטרים גילה לנו, היא עושה את עצמה לא רע. סיבנה אותי תוך כדי שהיא מפנקת בנגיעות וטיזים קטנים. הישבן שלה עם הסבון זה משהו אלוהי. אחרי המקלחת עוברים למיטה.

היא התחילה במעט נגיעות ונשיקות, לא מוכנה לנשיקות של ממש אבל רומזת ככה ולפעמים שולפת את הלשון. אחרי הנגיעות ומעט עבודה ידנית היא שמה קונדום ומתחילה במציצה יבשה וחסרת מעוף. היא ניסתה קצת להרים עניינים אבל הקונדום היה כל כך עבה שבאמת כשהיא ליקקה עם הלשון אני פשוט כמעט ולא הרגשתי כלום ורק רציתי לעבור הלאה אולי בתוכה ארגיש משהו.

אז לא מרגישים כלום. כעקרון אני חושב שבכלל לא הייתי בקטע שלה (אני חושב שאני נראה די טוב אבל או שאני לא הטיפוס שלה או שהייתה עייפה, בכל מקרה) היא הייתה יבשה ולא היה חומר סיכה בסביבה (שזה דבר שיפריע מאוד אח"כ בדוגי...) ופשוט לא מרגישים דבר. בהתחלה היא הייתה עלי וזה נחמד מאוד כי יש לה ישבן מדהים (בפעם המאה) וזה סבבה לגמרי לתפוס אותו תוך כדי שמפמפמים אותה. אח"כ הפכתי אותה למסיונרית (היא גמישה למדי ולא מתלוננת) ופיציתי על ההרגשה המינימלית באגרסיביות מתונה. אח"כ הפכתי אותה לדוגי והתחלתי באמת לפמפמם אותה חזק. הבעיה שהקונדום מאוד נמתח גם בגלל התנוחה וגם בגלל שהיא הייתה יבשה וממש פחדתי שהוא יקרע (כבר הייתי בסרט הזה - פחדים, סיפורים לחברה, נדרים, בדיקות, תוצאות וזה...) אז העלתי את הרעיון לגמור עליה והיא עפה על זה וכך גם המטען שפרקתי.

סיימתי עם הרגשה טובה של זיון מוצלח - הבחורה נראית סבבה, נהנתי בגדול ובעיקר מסופק - אני משוכנע שיש כאלה שירגישו בחסר של גמירה שנייה - אבל הפעם דווקא הייתי סבבה עם זה.

בקיצור:
הבחורה נראית טוב (לא פצצה)
הדירה נקייה ודיסקרטית
מקלחת משותפת שזה פלוס
מחיר יקר יחסית לתמורה - 350 שקל לחצי שעה ומכאן גם גמירה אחת
ניצול זמן - הייתי סה"כ 25 דקות והיא לא הלחיצה בכלל - כל שלב הייתי יכול לבקש ממנה להאריך - פשוט לא רציתי
זיון בינוני - יש לי קצת ניסיון מהתאגיד התל אביבי - יש שם מוצלחות יותר, אבל ירושלים היא שוק צעיר וקטן...
האם אני אשוב - לא. המחיר יקר מדי בשביל שזה יהיה באמת שווה ביקור שני. ואם מדברים במושגים תל אביביים אז גם לביקור ראשון - אבל זה לא תל אביב...

עלו והצליחו

תרזה - מירושלים(!)

4
קודם כל, חשוב לציין שאין מענה למספר לא מזוהה. לאחר שהזדהיתי, קיבלתי הכוונה. היא עברה מקום: בין כמה מסעדות הומות. הפקידה הכווינה אותי לדלת מעל כמה מדרגות - לא דיסקרטי בעליל! רק היה חסר שלט "כאן גרה בכיף הזונה תרזה" בשלב הזה ויתרתי. ניסיתי את המודעה הזאת:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9348
אחרי כמה ניסיונות מלא מזוהה היה מענה כזה: "מה?! " קיבלתי פלאשבק לפקידה הזועמת של התאגיד הבת ימי/תל אביבי שיצאה לפרישה מוקדמת ביקשתי פרטים, אך נעניתי שהיא לא נותנת ללא מזוהה. בשלב הזה זיהיתי שמדובר באותה פקידה של תרזה הלא דיסקרטית (כנראה שבירושלים יש רק תאגיד אחד...), ועזבתי את ירושלים תובב"א עם תאוותי במכנסיי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

תרזה - מירושלים(!)

6

אתה מאמין שכל מי שיושב במסעדות שם רואה שכתוב בתפריט: "המדרגות בחוץ משמאל מובילות אל הזונה תרזה, שימו לב"?

אף אחד לא יודע... זה רק אתה.

(אבל אין סיכוי שאני אגרום לך לחשוב אחרת....)
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”