סשה בת 22 בת ים 175 סמ
62[QUOTE=foudelabite] Hi Friends I had some time this afternoon and I decide to go to Sasha, she is a lovely girl but unfortunately she is broken by some behaviour not really respectful from some guys> So I agree with the friend, here we need to give respect and consideration to the girls if we want to receive something back> It is so sad to saw that she want to be back to Siberie as soon as possible because of the treatment she receive here, she is a 19 years baby not a machine and after some good words I can assure that sex with her was wonderfull [/QUOTE]
קודם כל, מעולם לא ראיתיה בתלת מימד, אך שים לב שכבר בסיבוב הראשון שלה פה היא קיבלה דיווחים שליליים - והתעריף ירד מייד ל400 לשעה. אז אני לא ממהר להאשים את הלקוחות שלה.
אבל עזוב שטויות, איך היה? ממליץ?
קודם כל, מעולם לא ראיתיה בתלת מימד, אך שים לב שכבר בסיבוב הראשון שלה פה היא קיבלה דיווחים שליליים - והתעריף ירד מייד ל400 לשעה. אז אני לא ממהר להאשים את הלקוחות שלה.
אבל עזוב שטויות, איך היה? ממליץ?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
סשה בת 22 בת ים 175 סמ
63Yes I recommend her to whom is able to take time to talk , time with her was good after the first 30 minutes Before I feel that she want to do her job and to finish with it , but after she saw that I have also interest on her human being she change completely and from there it was really great .
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.
סשה בת 22 בת ים 175 סמ
69הייתי אצלה. מאוד גבוהה, לא מאוד יפה. מהתיאורים פה חשבתי שמדובר ביפהפייה ברמה של דיאנה (עם אותה ניגודיות ברמת השירות), ולא כך היא. מה שכן, הפורום מוכיח את עצמו ככוח צרכני: מלבד זה שאמרה שלא מתמסרת בנשיקות, עשתה רושם של שירותית
ובגלל שנאלצתי להמתין למאהב הקודם שלה, שאלתי את הפקידה (הנחמדה, אך די מעופפת
) אם יש מישהי אחרת. היא ענתה לי שיש מישהי - דיאנה - אבל היא תגרום לי לטראומה
בכל מקרה, התאכזבתי מעט מהמראה, והמשכתי תל אביבה לוורה - ליה אדווח בשרשור המתאים.

בכל מקרה, התאכזבתי מעט מהמראה, והמשכתי תל אביבה לוורה - ליה אדווח בשרשור המתאים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
סשה בת 22 בת ים 175 סמ
70http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9139 מיטיבי הלכת שבינינו - האם סשה שבה ארצה כ-׳אולסיה׳?