כ מישהו דגם את ג'סיקה? - דף 3 - סקס אדיר

מישהו דגם את ג'סיקה?

23
[QUOTE=אוסקר ווילד] [QUOTE=יוסי הבוחן] אבל חד משמעית שיש הרבה יותר טובות ממנה כרגע כמו קארינה או לילה [/QUOTE]

יוסי הבוחן,

תוכל לפרט על איזה קארינה או לילה אתה מדבר?

תודה.
[/QUOTE]
מצטרף לשאלה. יוסי הבוחן, זרקת פה פצצה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מישהו דגם את ג'סיקה?

24
[QUOTE=החפוז המכני]... לא יכול להיות שאף אחד לא דגם אותה - היא הייתה עסוקה כל היום! מסתבר שיש דוגמים שלא מדווחים [/QUOTE]יש גם אפשרות שהיא הייתה עסוקה עם לקוחות אשר לא חברים כאן, כי עד כמה שהדבר ישמע לחלק מאתנו כבלתי סביר, יש אנשים אשר לא שמעו (או טרם שמעו) מקיום הפורום.

מישהו דגם את ג'סיקה?

25
[QUOTE=almoni2009]
[QUOTE=החפוז המכני]... לא יכול להיות שאף אחד לא דגם אותה - היא הייתה עסוקה כל היום! מסתבר שיש דוגמים שלא מדווחים [/QUOTE]יש גם אפשרות שהיא הייתה עסוקה עם לקוחות אשר לא חברים כאן, כי עד כמה שהדבר ישמע לחלק מאתנו כבלתי סביר, יש אנשים אשר לא שמעו (או טרם שמעו) מקיום הפורום.
[/QUOTE]
אין דבר כזה :)
מהסיבה הפשוטה שכול מי שהולך לנערות מחפש קודם כול בגוגל .
וככה או ככה הוא יקבל קישור לפורום הזה.

בדיוק מה שקרה לי לפני שנתיים

מישהו דגם את ג'סיקה?

26
[QUOTE=almoni2009]
[QUOTE=החפוז המכני]... לא יכול להיות שאף אחד לא דגם אותה - היא הייתה עסוקה כל היום! מסתבר שיש דוגמים שלא מדווחים  [/QUOTE]יש גם אפשרות שהיא הייתה עסוקה עם לקוחות אשר לא חברים כאן, כי עד כמה שהדבר ישמע לחלק מאתנו כבלתי סביר, יש אנשים אשר לא שמעו (או טרם שמעו) מקיום הפורום.[/QUOTE]
לכך התכוונתי... בכל מקרה, יש לנו את דיווחו של אדון יוסי הבוחן - שזרק פצצה. יוסי הבוחן, מאיפה העלית עכשיו את לילה וקארינה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מישהו דגם את ג'סיקה?

29
הבטחתי לכן אקיים הגעתי אחרי תיאום קצר עם הפקידה הייתה פנויה מידי קבענו לעוד חצי שעה
שמתי וויז והתחלתי לנסוע היעד סוקולוב 12 בת ים הגעתי חניה פנויה בשפע חניתי פנגו ומתקשר להודיע
אומרת צלצל בפעמון דירת קרקע דיסקרטיות בסדר פותחת מסתתרת אחרי הדלת כשהדלת נסגרת היא נחשפת
במלוא הדרה גבוה על עקבים בלונדינית שפתיים עבות חושניות לא יודע להגיד אם מנותחות או לא קצת חטטים בפנים
שמוסתרים המייק אפ אבל לא משהו שמפריע עיניים כחולות גדולות פנים יפות
אבל בענייני לא סקסית במיוחד גוף שחום שזוף חזה סיליקון יפה בהחלט בחורה מרשימה
שאלתי אם מוצצת חשוף אמרה כן בחמש מאות אבל רק גמירה אחת אמרתי אני רוצה גמירה אחת ב400 אבל מציצה חשופה
אמרה לא. שאלתי אם ניתן לגמור בפה (אני יודע שהיה מיותר לשאול אבל למען הסר ספק)הבחורה שללה מיד
מה אומר ומה אגיד כאן כבר הזין התחיל לריב עם המח כן או לא להכנס משהו בקרירות שלה גרם למח לנצח להפתעתי
בכל מקרה אמרתי תודה ויצאתי טעיתי או לא לא נדע הבחורה יפה גבוהה מרשימה לא רואים הרבה כאלו בתאגיד פשוט
צריך לשלם כדי לדעת אם פיספסנו או חסכנו אני העדפתי לחפש אחרת להשקעה היום אם אמצא אדווח

מישהו דגם את ג'סיקה?

30
מעצבן....תיאום עם הפקידה לשעת ערב. מגיע הפקידה מכוונת ואני נכנס..פותחת את הדלת ג'סיקה "היפייפיה מינוס הנרדמת", קמה לי משינה הפוכה מתה. תופסת אותי מחבקת אותי ושמה עלי ראש. אני אומר לה שתחזור לישון (היא הייתה ממש ממש גמורה כמו נרקומנית)...היא אומרת לי תוך כדי שאנחנו מתחבקים "בא לי סקס אבל"...אמרתי לה שהיא לא תצליח לתפקד ועדיף שתחזור לישון...נפרדתי ממנה עם חיוך. התקשרתי לפקידה בכעס ואמרתי לה שזה לא לעניין...תשובה כל כך מפגרת של "מה אני יכולה לעשות רוצה יש לי מישהי X ככה וככה..."

לגבי הבחורה, יש לה גוף מדהים אבל פנים לא בשמיים לא הכי התחברתי בתמונה החשופה למעלה מדמיינים אותה אחרת.
נראית גם די זורמת ישר חבקה אותי שמה ראש התחילה בנשיקות קלות ונראה על פניו שאפשר לפתח איתה שיחה באנגלית.

לא יודע אם אחזור די התבאסתי מכל המצב.

בהצלחה חברים יקרים.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”