שלום חברים,
ביקרתי אצל הגברת היום ואני חייב להגיד מראש שממש ממש נהניתי!
קודם כל הבחורה פצצה, שיער שחור ארוך, גוף ללא טיפת שומן, חזה בינוני ועומד עם פטמות יפות, גבוהה יחסית והכי חשוב מאוד מאוד נקייה!!! היא מתקלחת בין האקטים!
בקיצור קמתי חרמן ושלא כהרגלי נסעתי אליה בבוקר, תיאום קצר עם הפקידה שמפנה לרחוב סוקולוב(יש חניון קרוב בתשלום).
מצלצל בדלת ופותחת קטיה עם לבוש מינימאלי של חזיה ותחתונים ונעלי עקב שמגביהים אותה על כל הגובה שכבר יש לה.
נכנסתי ישר ביקשה כסף והציעה לי כוס מים, אחרי מסירת השטרות שלחה אותי להתקלח ולאחר מכן התקלחה גם היא.
ישר כשנכנסה לחדר תקפה אותי, עם נשיקות גוף וגם החמיאה לי על חבריקו :)...בלי להתרברב יותר מדי...
חבריקו נעמד כמו טיל, הלבישה כובע ויאללה לעבודה.
אחרי הגמירה כשסיימה לנקות אותי שלחה אותי להתקלח שוב והביאה לי עוד כוס מים, ואז הלכה להתקלח גם היא.
כשחזרה ישר תקפה למספר 2 אבל חבריקו רצה עוד כמה דקות אז היא הציעה לי מסאז' בינתיים.
אחרי כמה דקות אמרתי לה שהוא מוכן ואז ישר הרימה אותו, הלבישה כובע והפעם כיוונה אותי בתנוחות שהיא רצתה...היא גונחת ועושה רושם שהיא נהנית בעצמה מהסקס, אחרי שגמרה בפעם השנייה וגם נגמר לנו הזמן אמרה שצריך לסיים ולצערי לא הגעתי לגמירה המיוחלת מה שביאס אותי קצת...אבל לסיכום הבחורה היא ביישנית במובן שהיא לא מתקשרת - בקושי דיברה איתי גם בגלל מגבלת שפה אני מאמין. למרות שחתכה אותי לפני הגמירה השנייה אחזור לדעתי שוב.
שווה 400 שקל זה בטוח וחשוב לציין שהדירה עצמה גם משופצת וממש נותנת הרגשת יוקרה!
ממליץ בחום!