כ קטיה מתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

קטיה מתל אביב

11
שלום אלכס ...
תודה רבה על השלמת הפרטים...וסגירת המעגל בנושא קטיה ....
תודה אצבע למעלה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

קטיה מתל אביב

13
שלום חברים,
ביקרתי אצל הגברת היום ואני חייב להגיד מראש שממש ממש נהניתי!
קודם כל הבחורה פצצה, שיער שחור ארוך, גוף ללא טיפת שומן, חזה בינוני ועומד עם פטמות יפות, גבוהה יחסית והכי חשוב מאוד מאוד נקייה!!! היא מתקלחת בין האקטים!
בקיצור קמתי חרמן ושלא כהרגלי נסעתי אליה בבוקר, תיאום קצר עם הפקידה שמפנה לרחוב סוקולוב(יש חניון קרוב בתשלום).
מצלצל בדלת ופותחת קטיה עם לבוש מינימאלי של חזיה ותחתונים ונעלי עקב שמגביהים אותה על כל הגובה שכבר יש לה.
נכנסתי ישר ביקשה כסף והציעה לי כוס מים, אחרי מסירת השטרות שלחה אותי להתקלח ולאחר מכן התקלחה גם היא.
ישר כשנכנסה לחדר תקפה אותי, עם נשיקות גוף וגם החמיאה לי על חבריקו :)...בלי להתרברב יותר מדי...
חבריקו נעמד כמו טיל, הלבישה כובע ויאללה לעבודה.
אחרי הגמירה כשסיימה לנקות אותי שלחה אותי להתקלח שוב והביאה לי עוד כוס מים, ואז הלכה להתקלח גם היא.
כשחזרה ישר תקפה למספר 2 אבל חבריקו רצה עוד כמה דקות אז היא הציעה לי מסאז' בינתיים.
אחרי כמה דקות אמרתי לה שהוא מוכן ואז ישר הרימה אותו, הלבישה כובע והפעם כיוונה אותי בתנוחות שהיא רצתה...היא גונחת ועושה רושם שהיא נהנית בעצמה מהסקס, אחרי שגמרה בפעם השנייה וגם נגמר לנו הזמן אמרה שצריך לסיים ולצערי לא הגעתי לגמירה המיוחלת מה שביאס אותי קצת...אבל לסיכום הבחורה היא ביישנית במובן שהיא לא מתקשרת - בקושי דיברה איתי גם בגלל מגבלת שפה אני מאמין. למרות שחתכה אותי לפני הגמירה השנייה אחזור לדעתי שוב.
שווה 400 שקל זה בטוח וחשוב לציין שהדירה עצמה גם משופצת וממש נותנת הרגשת יוקרה!
ממליץ בחום!

קטיה מתל אביב

15
הייתי גם אני אצל קטיה ומסכים לחלוטין עם אלכס, אין לי ממש מה להוסיף -

יפה ולא זנותית !!! גבוהה ועוד מוסיפה עקבים מכובדים - מגיעה לגובה שלי כמעט. ביקשתי שתשאר עם עקבים. אחרי מקלחת קצרה, חזה יפה וטבעי עם פטמות שמגיבות יפה למגע. סימני ביקיני קטנטן על הטוסיק היפה שלה.
באמת לא מתקתקת,אבל גם לא מתמסרת ! גם אצלי,אוהבת לגעת בעצמה ולגנוח. כמו שאלכס כתב - תתאים למי שמעריך יופי אמיתי ,למי שמוכן לתפעל אותה בעדינות ובסבלנות. מי שמחפש זונה שזורמת ועושה סקס חזק, לא אצלה.

MrG

קטיה מתל אביב

17
360 יקר,אמנם חלק מהדיווחים מפילים עליך תרדמה { בעיקר שלי },אבל אם היית קורא בעיון היית מקבל את כל התשובות. בכל אופן: 400 לשעה מלאה, עד שני אקטים ,הכל טבעי,חלק ומתוח. קעקוע לא גדול על הקרסול.

קטיה מתל אביב

19
תודה לכל החברים הממליצים ! בהיום בבוקר היתה לי פגישת עבודה באזור אז חשבתי לעצמי למה לא לבקר את קטיה? יצרתי קשר( אחלה פקידה אמרו החברה לפני) הגעתי בעשר הראשון שלה לפי מה שהפקידה אמרה , שיש לזה יתרונות אבל גם חסרונות. במחשבה שניה עדיף להיות השלישי כך הבחורה תתעורר יותר אבל אל דאגה אחרי מקלחת שלי ושלה הכל זרם טוב הבחורה ממש יפה אבל אני מעדיף מלאה יותר.
הכי חשוב לי הנקיון של הדירה 10
הכי חשוב לי הנקיון של הבחורה 10
היופי 10
הגוף 8 מעדיף מלאה יותר ( אבל היה אחלה )
2 אקטים 50 דקות של אחלה זיונים , אמרו החברים שהיא עדינה אבל יודעת לקבל זין חזק בדוגי . נשיקות לא היו . גם לי לא מתאים על הבוקר להתנשק ...
אשמח לייבש את התאגיד בבת ים . שם מביאים כל בחורה 500 שקל . בתל אביב אחלה בחורות 400 יותר נקי יותר יפות ועוד זול יותר במאה שקל ? לפני שיצאתי מהדירה ראיתי עוד חברה בלונדינית שווה (נראה לי זאת החדשה ) מצטער על הדיווח הזה קשה לי דרך הנייד מקווה שעזרתי . בבקשה לייבש את בת ים. תודה מראש שוב לחברים .
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”