כ קטיה מתל אביב - דף 3 - סקס אדיר

קטיה מתל אביב

24
מישהו שהיה איתה ויכול לתת תיאור של כפות הרגליים שלה?

וסתם הצעת ייעול (או סתם משאלת לב חיוך גדול ) , אני חושב שזה יכול להיות נחמד אם החברים שחולקים איתנו את חוויותיהם מהדגימות, יוסיפו גם תיאורים לגבי כפות הרגליים של הבנות שהם קצת יותר מעמיקים מאשר "רגליים יפות"... כפות רגליים גדולות/קטנות, מטופחות עם לק, אצבעות מעוותות או לא, האם יש עור יבש וכו'
בעצם, אולי זה רק משהו שדוגם עם פוט פטיש יכול לשים לב אליו

קטיה מתל אביב

25
נכנסתי לנושא הזה במטרה לבדוק על מה מדובר, אח"כ נכנסתי לקישור שKorb פרסם ותפסה את עיני מישהי אחרת... מאשה.
הגעתי למקום בשבוע שעבר אחרי תיאום מאוד פשוט, נכנסתי לדירה ובמבט חטוף ראיתי גם את קטיה בסלון. האמת שהיא קצת רזה, נראית צעירה ובסה"כ חמודה, לא יותר. חשבתי לעצמי... "כיף לסמוך על תחושות הבטן של עצמך מדי פעם".

נכנסתי עם מאשה לחדר, נתנה לי מגבת ואחרי מקלחת קצרה חזרתי וחיכיתי שתכנס.
היא נכנסה והתיישבה על המיטה לידי ואני רואה שהפנים שלה זזות לכיוון הפנים שלי, לא כ"כ הבנתי מה היא עושה עד שנזכרתי שבשיחה עם הפקידה היא הזכירה גם נשיקות... אני לא בעניין של חוויית girlfriend ואין לי בעיה עם נשיקות, כל עוד זה על הגוף.
אחרי שעברנו את הרגע הלא נעים (סובבתי את הראש די בפראות) היא נשכבה על הגב, הורידה חזיה (חזה בינוני-) ותחתונים ונשנשתי אותה מעט...
אח"כ ירדתי לכיוון הרגליים ועליתי לגב שהיו מאוד רכים ונעימים.
אני ממש שונא קונדומים וכשהמציצה גם היא מקונדמת זה מינוס מאוד גדול מבחינתי...
עשיתי אותה רק בדוגי וreverse cowgirl כי התחת שלה דורש התייחסות, פשוט עגול ויפה. פה זה פלוס גדול.
סיימנו את העניינים, מקלחת קצרה ויצאתי לדרכי.
אני לא כ"כ טוב במילים ותיאורים, מה שכן אני יכול להגיד זה שעשיתי בחירה טובה יותר (לדעתי) ובסה"כ שווה 400 שקלים.

בחורה סופר נקייה
מתנשקת למי שאוהב (אני חושב שכל ה4 עושות את זה)
נראית טוב, ממש חמודה...
וזהו, גם הדירה ממש נחמדה. דרך אגב, היא מדברת באנגלית או רוסית, עברית לא כ"כ קיימת.

קטיה מתל אביב

28
[QUOTE=chapacholi] ואני שמתי לב שלמודע נוספה בחורה נוספת רביעית במספר...כנראה היה לה עכוב בטיסה.:)
[/QUOTE]
אכן, והנה דיווח עליה:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=35575
[QUOTE=נייס_גאי] נכנסתי לנושא הזה במטרה לבדוק על מה מדובר, אח"כ נכנסתי לקישור שKorb פרסם ותפסה את עיני מישהי אחרת... מאשה.
הגעתי למקום בשבוע שעבר אחרי תיאום מאוד פשוט, נכנסתי לדירה ובמבט חטוף ראיתי גם את קטיה בסלון. האמת שהיא קצת רזה, נראית צעירה ובסה"כ חמודה, לא יותר. חשבתי לעצמי... "כיף לסמוך על תחושות הבטן של עצמך מדי פעם".
נכנסתי עם מאשה לחדר, נתנה לי מגבת ואחרי מקלחת קצרה חזרתי וחיכיתי שתכנס. 
היא נכנסה והתיישבה על המיטה לידי ואני רואה שהפנים שלה זזות לכיוון הפנים שלי, לא כ"כ הבנתי מה היא עושה עד שנזכרתי שבשיחה עם הפקידה היא הזכירה גם נשיקות... אני לא בעניין של חוויית girlfriend ואין לי בעיה עם נשיקות, כל עוד זה על הגוף.
אחרי שעברנו את הרגע הלא נעים (סובבתי את הראש די בפראות) היא נשכבה על הגב, הורידה חזיה (חזה בינוני-) ותחתונים ונשנשתי אותה מעט...
אח"כ ירדתי לכיוון הרגליים ועליתי לגב שהיו מאוד רכים ונעימים. 
אני ממש שונא קונדומים וכשהמציצה גם היא מקונדמת זה מינוס מאוד גדול מבחינתי...
עשיתי אותה רק בדוגי וreverse cowgirl כי התחת שלה דורש התייחסות, פשוט עגול ויפה. פה זה פלוס גדול.
סיימנו את העניינים, מקלחת קצרה ויצאתי לדרכי. 
אני לא כ"כ טוב במילים ותיאורים, מה שכן אני יכול להגיד זה שעשיתי בחירה טובה יותר (לדעתי) ובסה"כ שווה 400 שקלים.
בחורה סופר נקייה
מתנשקת למי שאוהב (אני חושב שכל ה4 עושות את זה)
נראית טוב, ממש חמודה...
וזהו, גם הדירה ממש נחמדה. דרך אגב, היא מדברת באנגלית או רוסית, עברית לא כ"כ קיימת.
[/QUOTE]
כנראה שהתבלבלת: קודם כל, עם קטיה נמצאת מרינה. דבר שני, למאשה איו חזה בינוני... יש לה חזה מסולקן ורך, זקוף לתפארת מדינת אוקראינה!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קטיה מתל אביב

30
ביקרתי את קטיה. בחורה מאוד יפה ונחמדה. יופי רוסי טבעי.
הייתה רק חצי שעה פנויה אז הפקידה קבעה איתי שיעלה רק 300 שח. כל הנסיונות לשכנע את קטיה למציצה חשופה לא צלחו.
הגוף שלה מדהים, רזה עם תחת יפייפה, חזה בינוני מעט נפול ורגליים ארוכות ארוכות שלא נגמרות.
התחילה במציאה טובה (יחסית לעובדה שהיא מקונדמת), עברה לרכיבה משוגעת. אחרי זה עברנו לדוגי טוב מול המראה וסיימנו במסיונרית. הגניחות בהתחלה היו אמיתיות אבל כשניסתה לעודד אותי לגמור התחילה לזייף ולהגזים. מעט פגע בחוויה אבל לא נורא.
בשורה התחתונה חוויה מומלצת! מאמין שאחזור.

נ.ב- היא ועוד חברה עברו לדירה בשדרות בן גוריון, קרוב לדיזינגוף.

תהנו :)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”