כ מאשה מתל אביב - דף 4 - סקס אדיר

מאשה מתל אביב

32
שבוע שעבר ביקרתי את מאשה, בחורה עם גוף מדהים גבוהה נראת טוב, הפריע לי קצת האף, אבל שאלה יהיו הצרות שלנו... שירות מעולה הכירה לי את החברה שלה בדירה והציעה לבוא לבקר אותה בפעם הבאה, יופי של שיווק)
כאחד שמסתפק בפעם אחת אני חושב שהדיל של התאגיד הל אביב חצי שעה ב 300 ש״ח אחד השווים באיזורנו, אתה מקבל תמיד כוסית במחיר שהוא קצת יוצר יקר מכל התקתוקיות...

מאשה מתל אביב

33
נגעתי בפרי האסור.
מתבונן כבר חודשים בהודעות , תגובות ......מדמיין את הרגע איך זה נעשה
מבין שכולם לא ממליצים להכנס לתוך פנכת הדבש הממכרת.........
קורא בשקיקה כל תיאור כל מילה מבין מי הכותבים המנוסים.....
קודם כל תודה לרוני, לתפוז מכני, פינוקיו על הכל...... אחרי הפעם הראשונה אני מבין שזה נכון.
לא חסר לי.....יש לי מספיק ולא צריך חוויה כי אין. מחפש לגעת במשהו אחר שונה מזה שיש לי שנים
אוהב את מה שיש אבל רוצה לגעת כי חייים רק פעם אחת.

עכשיו למאשה.
חמודה. גבוהה פתחה את הדלת עם חיוך מקסים .
החדר מסודר עם סדין לבן ו מגבת מקופלת .
האור כתום חלש וילון סגור והופה למקלחת.
חוזר ואח איזה תמונה יפה...................שרועה על המיטה עם כל חמוקיה
חזה בינוני עומד עם פטמות חמודות.
פרח הדבש משורטט
גוף עם פרופורציות מדהימות
מתקרבת , מלטפת נוגעת נכון תחושת רוגע והנאה.
נשכבנו להנאה על המיטה ..היא מתקרבת בנשיקות וליקוקים עד למגדל שמוכן לקרב על האושר.
מתקרבת עם קונדום ובתנועה מקצועית מלבישה אותו תוך הכנסה בקצב המתאים ושמירה על שפתיים צמודות וחמות.
מספר דקות והופה למקלחת לסיבוב השני.
מה לא היה שם. דוגי מסיונרי, שיחת חולין , מסאג הדדי....תוך כדי הליטופים אני נוגע קלות מטה ומרגיש רטוב
מזיז את ידי לחור האחורי והיא מתענגת ....משחק קלות והיא מתמסרת
עומדת על ארבע ואני רוכן בתנועות איטיות ומדודות.
כצלב על , נעמד הקעקוע בשרטוט מדוייק מעל החור האחורי , ואני מזיז ידי קלות ומלטף את מרכז הצלב
מזיז את ישבנה ופותח אותו לראווה עד שהחור נפתח והיא נאנחת.
היא מתמסרת
מתבוננת עמוקות ואני מכניס את כולו לפיה . כל כולו בפנים ...בתנועות קדימה ואחורה תוך כדי שהיא משחקת בענבים.........עד לרגע המיוחל.
וואו זה היה מדהים .........מרוקן ומשחרר כאחד............אחלה בחורה לחוויה ראשונה
אסתטית .......יפה......עדינה......חמודה.... 2 גמירות....יכולתי עוד.
שמרו עליה

ותודה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם. אתם מדהימים ועזרתם לי לחוויה נכונה ברגע הנכון.
אשמח לתרום!!!!חיוך גדול

מאשה מתל אביב

34
מישהו יודע אם מאשה עדיין פעילה?

רשמתי אותה כמטרה שווה ביותר, אך כעת אני רואה במודעה שמופיעות רק קטיה(שגם רשומה אצלי בעדיפות גבוהה) ומרינה.

היא עדיין בארץ או שעזבה?
בתודה מראש.
zooz

מאשה מתל אביב

39
הייתי לפני שבוע בערך אצל משה , אכן כוסית מציצה אומנם מקונדמת אבל מלקקת ביצים טוב.
עושה 2 מספרים באוירה כפית ולמרות שגמרתי פעמיים והתקלחתי ובאתי לצאת גיליתי שהיא מחכה עדיין במיטה והמשיכה ללטף בכיף עד שעברה השעה (אני לא מאמין שיש עדיין שירות כזה)
אם זאת הסיפורים על החזה המושלם קצת מנופחים , אכן חזה בינוני-גדול רך ויפה אבל לא זקור (לא נופל אבל ראיתי טובים וזקורים ממנו)
אמרה לי שעוזבת עוד שבועיים (נשמע לי כמו סיפורי סבתא אבל אולי נכון, לפי זה שלא מוצאים אותה וחבל)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”