כ ניקול, עושה הכל - דף 2 - סקס אדיר

ניקול, עושה הכל

11
קפצתי לביקור והמובטח אכן התגשם פרט לקיצור מה של הזמן, אולי באשמתי. בכל מקרה המתוקה הזאת תישאר איתנו רק עוד שבועיים (אם הבנתי נכון את המעט אנגלית והאצבעות שלה) אז לידיעת המעוניינים

ניקול, עושה הכל

13
ניקול עושה הכל? רק אם זה יום ההכל הפוך אולי !
ראו הוזהרתם !!!

הרגע חזרתי ממנה, מה אני אגיד לכם הרסה לי את הערב ואת השבוע !

אני חייב להגיד שאני הולך לבחורות עובדות כבר 10 שנים אני בן 28 ואני נראה טוב ובא נקי ובדר"כ מקבל שירות טוב
גם מהמתקתקות הידועות הרבה פעמים, והרבה זמן לא היה לי דבר כזה במיוחד ביחס לציפיות שהגעתי איתם אחרי הדיווחים פה.

עזבו רגע שלא היה אפשר ממש לדבר איתה וגם היא לא הראתה שום מוטיבציה לדבר יותר מדי.

נכנסו לחדר, מציצה בלי קונדום של 5 דקות גג,
ניסיתי לשלוח לה יד לכוס התרחקה כזה, מנסה שוב פתאום היא קמה להביא קונדום.
אמרתי מילא, נזיין קצת ויהיה בסדר.

התחלנו מיסיונרית, אני מנשק לה את הצוואר ישר מתקפלת אומרת לי שהיא לא מתנשקת !!

אני חייב לציין שבאתי אליה בעיקר בשביל הGFE ה"מטורף" שקראתי פה... כלום ושומדבר !
אוקי אז ירדה לי הזקפה בבום, עברנו לדוגי. סה"כ זיון עוד 10-15 דקות וגמרתי.
הולכים לעשן סיגריה, היא מכבה אותה אחרי דקה וחצי.. אני מכבה אותה אחריה ואז...

אז רבותי המכובדים מתחיל השיא של הערב..
זה הלך ככה ואני לא צוחק כמעט מילה במילה (מה שלא היה רוסית):

היא: זהו
אני: מה זהו?
היא: 400 זה לרבע שעה
אני: מההה? מזתומרת רבע שעה היא אמרה לי 400 זה שעה
היא: לא זה 500 לשעה

פה התחלתי להתעצבן ולא היה טעם להשאר באמת.. התיישבתי על המיטה להתחיל לסדר את הדברים בכיסים..

היא ממשיכה בשלה: כן זה רבע שעה 400 וזה 500 לשעה תמיד, תמיד זה 400 לרבע שעה לפעם אחת.
אני: אולי זה 400 ל40 דקות אבל בטוח שזה לא לרבע שעה !
היא: לא, אתה התבלבלת !
אני: אני התבלבלתי?!?!?!
היא: כן אתה התבלבלת.

פה כבר עלתה לי הקריזה וחשבתי שעוד רגע אני אעשה משהו שאני אתחרט עליו פשוט התחלתי להתלבש
בזמן שהיא מדברת איתי חצי ברוסית על לא להיות עצבני. פשוט לא עניתי לה עד שיצאתי מהדירה.

אז סיכום? ככה:
מראה: 5 , לא יפה בכלל, לא צעירה. רזה אבל חסרת פרופורציה (שזה הכי חשוב מבחינתי) שדיים נפולים ורק תחת בסדר.
GFE: אממ 0 - כלום גורנישט נדה וכל שפה שתבחרו.
נענית לבקשות: אממ שוב 0 - ראה ערך לא מתנשקת לא נותנת לגעת בכוס
זמן : 0 - העיפה אותי אחרי 25 דקות ובעזות מצח אומרת לי ש400 שקל זה רבע שעה

בקיצור, לא יודע מה קרה ולמה זה קרה אחרי מה שאחרים דיווחו.
אבל לכל אלה שקראו את הפוסט הזה כמוני, תדעו שגם לכם זה יכול לקרות.

לסיום, תמשיכו לזיין ותזכרו שבסוף הן זונות וכשמן כן הן.

ניקול, עושה הכל

14
לי היה מאוד מוזר איתה
להבדיל משאר האנשים שנתנו דיווחים טובים לי היה פשוט הפוך

הפקידה מפנה לאמצע רחוב בן יהודה ...היא עברה מקום?
הבחורה לא יודעת אנגלית וכמה מילים בעברית
אחרי ששכבתי על המיטה התחילה במציצה ואז הגיעו 2 טלפונים כבר אז הבנתי שהיא עושה לי טובה שהיא נמצאת איתי
אין נשיקות ... ואין משהו חוץ מזה .... עשתה טובה בכלל שנגעה בי אחרי זה מעין מסז סתמי ורק חיכתי לברוח משמה
אין מזגן בחדר במיוחד עכשיו שזה סיוט

סתמי ביותר

ניקול, עושה הכל

16
הייתי ולא נפלתי. אולי נשחקה, אולי לא היתה כימיה.
השירות היה בינוני. מציצה- לא השקיעה בגרון עמוק.
ולא זרמה לגמירה על הפנים.
יחד עם זה, החזות יותר טובה מהתמונות

ניקול, עושה הכל

17
להלן דיווח הקאמבק שלי. ניקול... מה אני יכול לומר, כנראה שיש לה יחצנים מעולים כאן, כי זה מה שגרם לי להישאר. אמנם קראתי את הדיווחים הסותרים האחרונים, אבל החלטתי לבדוק בעצמי.
הפעם אמרתי לעצמי שבניגוד לאיזבל - אם אני מרגיש וייב שלילי אני מתקפל. ניקול פותחת את הדלת. לא נראית טוב, אבל עשתה רושם של שירותית: חייכנית, נחמדה, וכבר יודעת עברית כאמור, מה שגרם לי להישאר זה בעיקר הדיווחים האוהדים. החברים האחרונים טוענים שלא מתנשקת. אז אמנם היא לא מתמסרת - כמו שכתבו אחרים - אבל כן מתנשקת. העניין הוא שבגלל הסיגריות והיין הזול שהיא שתתה, היה לה טעם מגעיל: הרגשתי שאני מתנשק עם פגר עברנו לחדר השינה, היא כיבתה את האור. אני הדלקתי את המנורה הקטנה, ואחרי שהיא הורידה את הגופיה הארוכה שזה כל מה שהיא לבשה - כיביתי אותה... אשכרה נגעלתי, אבל לא היה מתאים לבוא בשלב הזה ולומר לה שאני לא רוצה להישאר. החלטתי להציל את המצב עם גמירה אחת, אך בגלל שנגעלתי ביקשתי שתהיה מקונדמת. מצצה לי עד שגמרתי (מוצצת טוב, עם משחק ביצים טוב בידיים תוך כדי, כמו שני כדורים גדולים כאלה שמגלגלים ביד אחת). נכנסתי להתקלח, והסתלקתי. פנתר, קשה לי להאמין לכך שהיא אמרה לך ש-400 זה לרבע שעה. מה שכן, אולי כמוני לאחר רבע שעה אתה רצית להסתלק משם.
לסיכום:
נראית רע: חזה קטן ונפול, רזה אך לא חטובה (יש בטן), אגן רחב, ושיניים... אוי, שיניים... פרויקט למרפאה שלמה: קטנות ושחורות. מצד שני, אולי זה מה שאיפשר את המציצה הטובה: השיניים שלה על גבול ההיעלמות. כמו כן, יש מצב שיש לה הרפס.
דיסקרטיות: על הפנים - קרוב למסעדות ופאב במרכז תל אביב. ומה שיותר גרוע: היא לא מורידה את התריס ולא סוגרת את החלונות בדירה אלא לאחר שאתה מגיע. כל מי שגר ממול יכול לראות.
שירות: די טוב, אך לדעתי לא מחפה על כל השאר. אני יודע שיש כאן מי שלא בוחל בבחורות (וגם לא באמצעים: אמצעי מניעה ) כך שאולי לו היא תתאים.
אני מתחיל להסכים עם טענתו של אוליגופול: היחס של הפקידה אלינו הוא אינדיקציה של היחס של הבחורה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ניקול, עושה הכל

18
חוות הדעת הסותרות מעלות תמיהה אמיתית הפעם...

כלומר - אין ספק בכלל, כי החווייה עם כל בחורה הינה סובייקטיבית ואישית ואין חווייתו של זה דומה או זהה לאחר.

יחד עם זה, כאחד שהיה ומאד נהנה מניקול, מחברתה, מגישתה ומשירותיותה, הפער (העצום) לא ממש ברור לי הפעם...

נראה גם שהתיאור החיצוני לא ממש תואם בכל הדיווחים....

יכול להיות ש"ניקול" שחלק פגשו היא "ניקול" אחרת....? (אותו מספר - אותה פקידה - בחורה שונה....?)

ניקול, עושה הכל

20
ניקול היא לא מלכת הכיתה ולא הסגנית שלה, לא נכנסתי איתה אבל יצא לי לראות אותה פעם ולהחליף כמה מילים. עכשיו זו היא דעתי אבל אם תשאל מישהו מבוגר הוא יגיד שהיא נראית ממש פרגית.
לכל אחד יש טעם אחר אבל מוזר לי מה שרשמו פה שהיא הפכה 40 דקות ל15... ועוד דברים תמוהים, אולי נשחקה אחרי שכל הסוטים והחולים בראש ביקרו אצלה?

----------------------------

:)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”