נינה הלוהטת בת ים
33הייתי . מסכים עם רוני,נותנות את הנשמה ,מתנשקת בטירוף
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9365
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9365
נינה הלוהטת בת ים
35נינה חיה ובועטת בבת ים. החליפו לה את מספר הטלפון. אחת הטובות בתאגיד הרוסי/אוקראיני עם לא הה..הייתי איתה מספר פעמים
וכל פעם זה נהיה יותר טוב.
נינה הלוהטת בת ים
36אכן חזרה ןבכל הכוח . הפסיקה לשתות כבר חצי שנה ויותר מפוקסת .
לא נראית טוב ויש לה קצת פצעים בפנים אבל אני מאןד נהנה איתה . היא זורמת לסטיות והכול בחיוך ובכיף .מציצה ממש עמוקה עד כדי הקאה על הזין . זיון חזק ואפשר לשלוט עלייה . לי לא אמרה אף פעם לא על שום דבר.
מחיר : 400 שקל . הכי משתלם במחיר הזה .
נינה הלוהטת בת ים
37ההייתי אצל נינה....באמת לא הבחורה הכי יפה בעולם...כנראה רגילה שאנשים עושים ויברח כי שניכנסתי והתחלתי לדבר כנראה לא הבינה והצביעה על הדלת ..אם לפתוח ולתת לי לצאת.
על המראה מפצה ההתמסרות בנשיקות..בתאורה מעוממת אתהמתנשק איתה והיא ממש בולעת אותך...היה אפשר להעביר ככה
את כל המפגש...פשוט לשכב על הצד ..לאונן לה ...כולל החדרת אצבעות ולהתנשק איתה בטירוף...כמעט 10 דקות רק התנשקו בהתחלה....בכל אופן מכן עברנו למציצה בינונית שלה (מפתיע לרעה לאור ההתמסרות שהראתה קודם)...גמירה בפה...סיבוב שני שהתחיל בעיסוי שלה...שוב נשיקות עמוקות ..ירידה לה כולל החדרת אצבעות וחדירה במספר תנוחות שהפסקתי באמצע כי החום הרג אותי...היא לא הפעילה מזגן והיה ממש חם שהתחלתי להזיע...העדפתי לגמור
שוב במציצה...הפעם מצצה לי ואז כיוונתי אותה לביצים בזמן שעשיתי ביד ובסוף גמרתי שוב בפה שלה.....
אחרי שירדה החרמנות ...והחדר הואר קצת יותר לצורך מקלחת והתארגנויות שמתי לב עד כמה היא איך לומר ..לא מכוערת אבל גם לא יפה ...כמו שהחברה כאן תיאורוו..במחיר הזה אולי שווה אם אין אלטרנטיבה...
נינה הלוהטת בת ים
38הייתי אצל העלמה , לא בחורה יפה בכלל , לא עשתה לי את זה , אמרה שלא עושה אנאלי , זוכר אותה מהסביבות הקודם בארץ ,
מתנשקת ומתמסרת חופשי ,
גמירה אחת אחרי חצי שעה, לא יכולתי עוד בגלל המראה ,נפרדנו בנשיקה
לא אחזור !
מתנשקת ומתמסרת חופשי ,
גמירה אחת אחרי חצי שעה, לא יכולתי עוד בגלל המראה ,נפרדנו בנשיקה
לא אחזור !
נינה הלוהטת בת ים
39כן, הבעיה שאתה נכנס אתה חרמן והיא מסתערת עליך במעין בליץ שזה מערפל לחלוטין את המראה ואת הריח של הקפה והסיגריות מהפה. אחרי שאתה גומר היופי שלה מתגלה ואז באמת קשה לגמור פעם שניי. אם היה חצי שעה ב-300 היא הייתה עסקת השנה...
נינה הלוהטת בת ים
40חברים חייב לדווח -
היא לא נפילה וגם למרות שהפנים לדעתי דיי סבירות וגם התחת שלה דורש,
היא ממש נשחקה.....לא נתנה את עצמה לא באה לעבוד לא מתמסרת - רחוק מכפי שרוני מתאר אותה בפתיח
היא ממש היתה כל הזמן על הטלפון שלה הפסיקה באמצע לבדוק סמס....
יכול להיות שלא היתה כימיה....אבל נראה לי שהראש לה במקום אחר בכללי.
לתשומת לבכם!
No Regrets