כ אלינה (תא) - דף 3 - סקס אדיר

אלינה (תא)

21
לאחר קריאה קצרה של הדיווחים וחרמנות יתר מצדי, החלטתי שצריך לדגום ומהר בתל אביב, היות והיו אלו ימי המחאה של ה-400 שקלים שהתמוגגו מאז, נשארתי עם אופציה של ניקול ואלינה, ניקול לא עבדה באותו היום ולכן נפל הפור על אלינה.

התקשרתי לפקידה שהייתה לשם שינוי נחמדה הפעם, היא הובילה אותי למקום שכבר הייתי בו לא מזמן, לתחילת רחוב בן יהודה במרחק "יריקה" מהבניין של אדלין הידוע לשימצה.

את הגברת כבר פגשתי בכניסה לבניין בזמן שחזרה מארוחת הערבצהוריםבוקר שלה..ריח הבורשט היה באוויר...

נכנסתי לדירה, וראיתי בחורה מבוגרת בשנות אמצע ה-30 שלה עם שער אדמוני צבוע אך לא בצורה משכנעת כי רואים את השורשים השחורים והשער יבש כמו הפה לאחר אכילת הקרקר הצבאי..

היא מורידה חולצה ונשארת בחזיה,שיחה קצרה איתה שלא התנהלה בצורה טובה, בירור פרטים מה עושה ומה לא, היא אומרת לי הכל חוץ מאנאלי, במקביל לטלפון של הפקידה כדי לברר אם אני נשאר, ואני נשאר, חרמן אנוכי ,חרמן.

מעביר את הכסף, 400 ש"ח, מקבל מגבת והולך למקלחת, שואל מספר שאלות במהלך ההתפשטות וההליכה למקלחת אבל היא קשה,מאוד לא משתפת פעולה, אך אנוכי חרמן, חרמן מאוד, ממשיכים.

מסיים להתקלח והיא כבר מחכה במיטה בתחתון וחזייה, לא רצה למקלחת לפני ולא צחצחה שיניים , אני מזכיר היתה בחוץ לפני כן ובלסה ארוחה כבדה שהפיצה ריח של בורשט בדירה.

במיטה לאחר המקלחת החלה בליקוקי פיטמה וירדה למציצה כאשר אני עומד, מציצה נחמדה ולא עמוקה.

לאחר מספר דקות היא נשכבת על הגב ואני מנסה לנשק אותה, אך היא כל הזמן בורחת, מחליט לרדת למטה לחמם את המנוע , אבל היא אוסרת עלי בכל תוקף, בטענה שלא אוהבת.
ניסיון להחדיר אצבעות וגם שם אני מקבל תמרור אדום, של אין כניסה.

טוב,אני חרמן אז לפחות נקבל ממנה מציצה, נשכב והיא מתחילה בעבודת המציצה והליקוק, כאן אני אציין שהיא די טובה בתחום הזה,המציצה שלה מלווה בעבודת לשון לא רעה אבל היא עד חצי התורן+ליקוק קל של הביצים.
מבקש לרדת גם דרומית לרימינג אבל אומרת לי לא זה חלק מהאנאליכועס ולכן לא עושה.

כל דבר כזה מלווה בפרצוף חמוץ עם עיני שנאה קשות, חוסר רצון, תגובות של "למה לעזאזל אתה כאן" ו"מה נראה לך" מלוות בקללות מהז'רגון האוקראיני.

הספיקה לי המציצה, במיוחד כאשר היא התאמצה מאוד שאני אגמור ממנה, ועברנו למסיונרית פשוטה שבה כל כמה דקות היא עוצרת אותי ומסדרת את את הגוף שוב כאילו משהו דוקר אותה ולא נוח, המבט הוא חודרני עם עיני שנאה קשות שהיו מפילים זיין של הטובים מבינינו,והכל מלווה בהערות לא ברורות על הפוזיציה או הזיון עצמו, כאילו אני באודישן של הבולשוי.

הרגשתי כאילו אני חצי מזיין אותה וחצי רב איתה,כאילו היתה אישתי וושכחתי לקחת את הילדים מהגן היום.

הרבה זמן לא הרגשתי תיקתוק אגרסיבי כזה עם מסכת קללות והעלבות מצד הגברת, כאשר אני מנסה להציל את המצב מבחינתי וכן לקבל כאן זיון וגמירה.
במהלך הזיון אפילו עצרתי כי זה הפך להיות אבסורדי ,אבל הרצון לגמור ולא לריב איתה על הכסף או לצאת פרייר, החזיר אותי חזרה למיטה כאשר היא אומרת שהיא תפסיק.
אבל העניין רק החמיר,היא אפילו פלטה באחד המשפטים שאני צריך לסתום את הפה כי זה מפריע לה.
בכל אופן גמרתי במציצה ועבודת יד קשה (מבחינתי) עם קללות שלה והרבה עבודה של הדמיון שלי (לולה טיילור תבורכי), כאשר היא היא מתחמקת מכל טיפה של זרע ומכוונת אותם עלי .

מראה:
הבחורה אכן בסיבובת 170 ס"מ עם שיער יבש אדמוני כמו שציינתי.
שיניים עם רווח קדמי והמון צהוב-שחור המצריך טיפול רופאי מיידי ואורטודנט כעזרה ראשונה.
חזה בינוני הנופל מטה, אך עומד בגבורה בכוח המשיכה.
עור שזוף אך גבשושי.
מבנה גוף רחב ירכיים רחבות ,מלאות צלוליטס ורגלים רחבות עם כפות רגליים זוועתיות. (בתמונות שלה שמופיעות באתר לא ממש רואים אם בגלל העיבוד או הפוזה את גודל הירכיים, אבל התמונה האמיתית שלי מציגה את גודל הירכיים בצורה המדוייקת ביותר קריצה)
פנים סבירות עם עיניים רעות ושונאות.

אחד הנפילות הקשות שהיו לי בסכום הזה, בגישה הזכירה לי את הזונות בדרום תל אביב, כאשר כל חמש דקות היא פולטת "מתי אתה גומר" וכך גם במראה.
בסוף עוד ניסתה להיות נחמדה ולשאול מה הבעיה...היא לא נחמדה והיא לא זורמת והשחיקה משנים של עבודה כזונה יצאו החוצה.

במהלך הזיון נזכרתי בספר IT של סטיבן קינג, המספר על ישות , ליצן הנראה נחמד בהתחלה אבל הוא מהלך אימה על העיר דרי ועל חבורה של 7 ילדים כהתגלמות של הרוע המוחלט.

וכדי שאנשים לא יתבלבלו הינה התמונה המקורית שלה לפני הטישטוש

.You so need a Daddy, little girl

אלינה (תא)

22
בגדדי יקר
כל מילה שלך נכונה.
הייתי אצלה לפניי שלושה שבועות בערך וגם העלית דיווח עליה אולם כמובן שלא העלו את תגובתי
היא אחת הנפילות הגדולות כל מה שאמרה שעושה שיקרה וגם נתנה לי מגבת מסריחה שביקשתי ממנה להחליפה
והיא התעלמה מבקשתי .
כמו כן היא מתקתקת ורבע שעה לשני הסיום באמצע האקט השני היא הפסיקה ואמרה שנגמר הזמן למרות שהערתי
בפנייה שיש עוד רבע שעה
רבע שעה.

אלינה (תא)

25
תודה על האזהרה.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

אלינה (תא)

27
ארנבון...תקרא את הדיווחים ותקרא את הדיווחים שלי...לא אוסיף בעניין
יום רע זה זיון לא טוב....אצלה זה קטסטרופה, יצאתי כועס על עצמי שבכלל נשארתי ושבכלל זיינתי אותה..ביום אחר הייתי מחדיר קונוס לתחת ולא מזיין אותה.

.You so need a Daddy, little girl

אלינה (תא)

28
הדיווח של bigbaby היה לי מאוד מוזר.
אומנם לא ביקרתי את המדוברת, אבל הזכיר לי את הדיווח של אותו bigbaby על אדלין.
יש דיווח טוב של פינוקיו על אלינה.
יש אישור ע"י Riffrafi לדיווח של פינוקיו.
רוני גולן כתב
"מומלצת !!!שירות מצויין,התמסרות כמעט טוטאלית ...ללא אנאלי
לא לצפות לכוסית על !!!"

אני הייתי אצל אדלין, ואין לי מושג על מה הוא מדבר.

כנראה שיש חברים שחושבים שיצאו גברים אם ישמיצו וירמסו וידרסו בנות..
bigbaby לא יפה, לא רק בגלל הפגיעה בבנות, גם בגלל שחברים פה מפסידים ביקור אצל בנות ששוות ביקור בגללך.
בכלל כשלמישהו יש ונדטה כזאת, המניעים שלו בד"כ לא אוביקטיבים.
Baby אם אתה לא מצליח לגמור, אל תכעס על הבנות הן לא אשמות, בכלל עדיף לך להחליף את חצי התרעלה במשהו קצת פחות קר ואכזר.
אדמין, אני שם לב שתגובות כאלה אתם לא מפרסמים, אבקש לפרסם את התגובה הזאת.

...................

Boom Boom Chuck

אלינה (תא)

29
הודעה שקיבלתי היום בפרטי, לא נגעתי:
לא הגזמת כשכתבת שכריסטינה יפה! היא באמת KNOCKOUT! אבל כשנכנסתי היא היתה כ"כ אדישה שהחלטתי לא להישאר. אז הלכתי לבת ים ונכנסתי עם אלינה ומאד נהניתי.

אז שכל אחד יעשה את השיקולים שלו, על אלינה אני ממליץ בחום! לפחות לפי המפגש שלי איתה שהיה בתחילת דרכה פה. ויש אישור נוסף מהיום מבחור שביקר אותה ושלח לי את ההודעה שלעיל בפרטי.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

אלינה (תא)

30
חברים אני איבדתי את הצפון בפוסט הזה ולא מבין על מי מדובר, הכותרת זה אלינה (ת"א) הלינק מפנה לקמיליה, בפנים יש המלצות על כריסטינה, מישהו יכול לארגן לי את הדברים בראש?

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”