כ רציתי מרינה לקחתי את קטיה (ואת מרינה) - דף 2 - סקס אדיר

רציתי מרינה לקחתי את קטיה (ואת מרינה)

12
היתה לי חוויה מתקנת עם מרינה.

מכל הבנות של יוליה יש לה את הגוף הכי מוצק בקטע של חטוב ועסיסי וגם יש לה חזה גדול טבעי עם פטמות גדולות. הבעיה שלי היתה שפעם ראשונה לא היתה לי כימייה איתה אז לא חשבתי שאחזור. היה לי חשק לפטמות גדולות וקטיה היתה עסוקה אז הלכתי על זה.

היא נותנת שירות טובה. עושה מאמץ שתצא מרוצה וזה לזכותה והפעם היה חיבור יותר טוב. בסהכ נהנתי.

13
[QUOTE=אוליגופול]
היתה לי חוויה מתקנת עם מרינה. 
מכל הבנות של יוליה יש לה את הגוף הכי מוצק בקטע של חטוב ועסיסי וגם יש לה חזה גדול טבעי עם פטמות גדולות. הבעיה שלי היתה שפעם ראשונה לא היתה לי כימייה איתה אז לא חשבתי שאחזור.  היה לי חשק לפטמות גדולות וקטיה היתה עסוקה אז הלכתי על זה.
<span style="font-size: 12px;"></span>
היא נותנת שירות טובה. עושה מאמץ שתצא מרוצה וזה לזכותה והפעם היה חיבור יותר טוב. בסהכ נהנתי. 

[/QUOTE]
אני גם חושב על תיקון שכזה... בנוגע לאורגיה: שאלתי את יוליה המתוקה. זה 800 לשעה מלאה, אבל אם רוצים אורגיה עד הסוף, ששתיהן מזדיינות אחת עם השניה כולל נשיקות צרפתיות ואוראלי הדדי - זה 1200 לשעה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

15
אחרי שובי לפעילות לאחר הפסקה של יותר מחצי שנה(קשה להתאושש מגרמניה ולהתרגל חזרה לסטנדרטים בארץצחוקקריצה)
שמתי עין על הרבה מטרות מעניינות כאן, ביניהן קטיה ומרינה. אומנם היו לי
הרבה אופציות נוספות אך החלטתי ללכת עליהן קודם. חשבתי את מי מהן לקחת אך
מאחר והן מארחות באותה דירה - ובעיקר לאחר הדיווח המחרמןאצבע למעלה של החבר כוכב עולה - החלטתי ללכת על טריוTongue.

טוב. כבר שנים שלא שמעתם את זה ממני אז -
חאלס עם זיוני השכל ו... יאללה בלאגן!!!

אז לאחר תיאום עם הפקידה(המאוד נחמדה כמו שרבים וטובים ציינו לפנייחיוך) הגעתי לדירתן שנמצאת באיזור שדרות נורדאו. דירה יפה ונקייה בבניין חדש. נכנסתי ושתיהן מקבלות אותי בתחתונים וחזייהTongue. כבר בהתחלה עשו רושם טוב בגישה ובנחמדות הטבעית שלהןחיוך גדול. מאמין שלאחר כל התיאורים אודותיהן אין צורך לעבור על הנתונים החיצוניים ובכל זאת בקצרה: קטיה - 173-4 ס"מ, שיער שחור, פנים יפות ועדינותחיוך, חזה קטן+, גוף רזה, רגליים ארוכות, טוסיק קטן וחמוד.
מרינה - 168-9 ס"מ, פנים עגולות וחייכניות, שיער בלונדיני, חזה בינוני+ שופע וסקסיStar, מבנה גוף חטוב עם טיפונת בשר לתפוס(חולה על זה!!Approve) ותחת מוצק ומזמין מאודTongue.

שתיהן אוקראיניות בהירות עור יחסית(מרינה טיפה פחות בהירה) מקייב, בנות 25. נכון שרובכם תחשיבו את קטיה כיותר כוסית(וזה נכון) אך לטעמי מרינה סקסית יותר כי יש לה תחת וציצים בסגנון כמו שאני אוהבTongue. אבל גם קטיה ניראית שווה ביותרחיוך.
נ.ב. - כמו שכתבו לפניי, תמונותיהן בפירסום אמיתיות כמובן רק שעברו פוטושופ אבל בקטנה.

פרטים: 800 ש"ח(400 כ"א) לשעה עם שתיהן*

*היה משהו בנוגע לתשלום שלא ידעתי בהתחלה וחבל שלא ביררתי קודם או סגרתי עם הפקידה, אבל בקטנה. גם ככה מאוד נהניתי כפי שיתואר בהמשךחיוך גדול.

נכנסתי
להתקלח, סיימתי ונכנסתי לחדר כששתיהן באות אחריי ונפטרות ממעט פריטי הלבוש
שהיו עליהןצחוקקריצה. נשכבתי על המיטה כששתיהן מתחילות למזמז אותי משני הכיוונים כולל
צרפתיות עמוקות לשון לשוןמוחא כפייה, ומרינה יורדת למציצה מקונדמתמבולבל(אפרופו קונדומים: גם הפעם - כמו במפגשים קודמים שהיו לי - הבאתי לשימוש את קונדומי דורקס fetherlite ultra המצוייניםאצבע למעלה שנקנו בהמלצת החבר לומברוזו).
שאלתי
לגבי מציצה חשופה(לא אוהב מציצה מקונדמת), מרינה אמרה שזה בתוספת של 200
ש"ח. הוספתי וחשבתי לתומי שזה 100 לכל אחת, אבל התברר לי אח"כ שזה 200 לכל
אחת...מבולבל כלומר אם רוצים שירות מלא זה 1200 סה"כ. וזה מוזר כי בדיווח של החבר כוכב עולה קראתי שהוא קיבל במחיר הבסיס(+טיפ קטן שנתן מראש) מציצה חשופה... לא ברור...מבולבל טוב. אולי הייתי צריך לסגור את זה מראש עם הפקידהErmm. נו, בקטנה. גם ככה היה לי כיף איתןחיוך. להבא כבר נדעקריצה.

מרינה הורידה את הקונדום והחלה במציצה חשפה מצויינת+משחקים בביצים בעוד קטיה באה מעליי ומגישה לי את הציצים לפהTongue ומדי פעם מתנשקת איתי צרפתיות עמוקות ורטובותחיוך גדול. הזין התמתח לדום ומרינה הלבישה קונדום עליו, לא לפני שסובבתי אותה ל-69 מחרמן כשאני מלקק לה את שני החורים הטעימים שלה+אצבע בכוס(מאצבע בישבן ביקשה להימנע וכמובן שכיבדתי זאתApprove) ואיזה תחת מזמין יש לה!!!פצצה תענוג ללקק ולמזמז אותו מקרוב!StarCool קטיה עלתה עליי לרכיבה בעוד מרינה משחקת בביצים מלמטה ומדי פעם דוחפת לי את הציצים לפנים+צרפתיות עמוקות וחושניותTongue שחירמנו אותי עוד יותרפצצה(וגם ככה באתי עם עודף חרמנותצחוק).
מיצינו והפכתי את קטיה למיסיונרית בעוד היא אוחזת בישבני ומדי פעם מתנשקת
איתי, וחברתה מרינה שוב דואגת לביצים ולמפשעה מאחורה+קצת כאפות עידוד
בישבני. המשכתי לפמפם כך את קטיה בשיא התשוקהפצצה(שתיהן מקצועניות שבהחלט יודעות איך לטפל ולהטריף גברמוחא כפייה) עד שמיצינו והפכתי אותה לדוגי.

התחלתי לפמפם את קטיה החמודה מאחורה בעוד מרינה שוב לא שוכחת לשלוח יד מתחתיי ולשחק בביציםקריצה(וגם דופקת לי צרפתיות מדי פעם) וככה המשכתי לזיין את קטיה בעוצמה עד להתפוצצות בגומי.

קמנו ושלושתינו הלכנו להתקלח לפני המספר הבא, כשהתחיל כשאני ומרינה בדוגי זה לצד זה, כלומר ראשה נמצא ליד ישבני ולהיפךקריצה - כשקטיה עדיין מתקלחתקריצהצחוק(נו מה לעשות... חירמנו לי ת'צורה שתיהןחיוך גדול ולא הייתה לי סבלנות לחכות להצחוק). שנינו מזמזנו קשות זה את זו(מאוד זורמת ומתוקה הבחורהמוחא כפייהStar) כשאני שוב דואג ללקק היטב את שני חוריה ולמזמז קשות את ישבנה העגול והסקסיTongue והיא דואגת מצידה לשחק בביצים ובזין שלי ששוב התעורר מהר מאוד(איך לא?צחוק) בעוד קטיה סיימה והצטרפהמוחא כפייה.

שוב מרינה ירדה למציצה חשופה מצויינת+משחקים בביצים כשקטיה דואגת לנשק ולהגיש לי את שדיה לפהTongue. בשלב מסויים היא קלטה שאני מתחרמן מליקוקים בצווארEmbarrassed אז ירדה לנשיקות/ליקוקים עמוקים ורטובים בצווארי בעוד מרינה ממשיכה בעבודתה המצויינתאצבע למעלה על האיזור הדרומי שליקריצה. במקביל העברתי את קטיה ל-69 וליקקתי בתאווהTongue את שני חוריה אך ביקשה להימנע מאצבעות(יש לציין ששתיהן אסתטיות, מטופחות ומריחות מצויין למטהמוחא כפייהאצבע למעלהStar). מיצינו והפעם היה תורה של מרינה לרכב עליי תוך שקטיה ממשיכה להטריף אותיWacko בליקוקים בצווארStar שהוציאו ממני גניחות של איזה סוס מיוחםצחוק כשמדי פעם היא גם מדביקה לי צרפתית עמוקהחיוך גדול.

יש לציין כי שיתוף הפעולה ביניהן מצוייןאצבע למעלה וכמו שכתבתי קודם - שתיהן מקצועניות אמיתיות שיודעות טוב מאוד איך לטפל בגברStarמוחא כפייה שתיהן גם סבלניות ושרותיות מאוד באופיין. שוות ביותר!Tongue

מיצינו את הרכיבה וסובבתי את מרינה למיסיונרית והתחלתי לפמפם כשאני ממשיך להדביק לה צרפתיות עמוקות בעוד מרינה מטפלת בביצים מאחורייקריצה. אחרי מספר ד' הפכתי אותה לדוגי ואיזה כיף היה לזיין אותה מאחורה עם התחת המוצק והסקסי בטירוףףף שלה!!!StarTongueפצצה גם יש לה איזה קעקוע חמוד על התחתחיוך, ואני המשכתי לזיין אותה בעוצמה בעוד קטיה לא שוכחת להטריף אותי בשנית עם צרפתיות וליקוקי הצוואר שלה(קלטה מהר מאוד מה אני אוהבאצבע למעלה. מקצוענית או לא?קריצהמוחא כפייה)+יד שנשלחה מתחתיי ושיחקה לי בביצים, וכך המשכתי עד להתפוצצות השנייה בגומי.

קמנו, שוב התקלחנו שלושתינו בנפרד וראיתי שנותר קצת זמן אז חשבתי אולי להמשיך למספר שלישי אך היו לי עוד מטרות אז החלטתי להמשיך הלאה. נפרדתי בנשיקות, חיבוקים וחום רב משתיהןחיוך גדולHug ויצאתי לדרכי. הייתי שם כ-50 ד' בערך כולל 3 מקלחותצחוק... כך שהקטע המיני היה כ-40 ד' בערך. ללא שום לחץ של זמן מצידן!!!מוחא כפייהמוחא כפייה היו מתוקות וסבלניות מאוד לאורך כל המפגש ונענו בכיף כמעט לכל בקשה(המסגרת הגבולות שקבעו לעצמן כמובן).

למעוניינים: אמרו שישארו בארץ עוד חודשיים בערך.

לסיכום: שתי מקצועניות מתוקות וסבלניות, ניראות טוב מאוד, נותנות מעצמן ללא הנחות, נענות כמעט לכל בקשה(על אנאלי לא שאלתי ולא עניין אותי. נהניתי בטירוף גם בלי זהTongue), משתפות פעולה היטב ביניהן, ויודעות טוב מאוד מה זה גבר ואיך לטפל בו עד לשיכרון חושים. שוות ביותר! מומלצות בחום רק צריך לסגור מראש עם הפקידה את עניין התשלום עבור מציצה חשופה, אבל בקטנה. תהנו ותתייחסו יפה לשתי המתוקות.

אח"כ הלכתי לכריסטינה מהירקון. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

כריסטינה שזיינה לי את הצורה.

zooz
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”