כדי שלא תרגיש נפגע, אני אני אכתוב שזו לא מתקפה, ואני לא מנסה לנהל מלחמות עם דמיות וירטואליות כאלה ואחרות, מספיק שאני מתכתב איתן (שהפסיכולוג שלי שלא ישמע זאת

).
לגבי הסברים, גם פה זה אותו הסבר פשוט, אני לא מכיר אותך לכן אין צורך בהסברים, נפילה קשה = קטליה, ועל כן קטילה היא קטילה כאשר היא מוצאת חן בעיניך או לא.
עכשיו לגופו של עניין, לא אתווכח על החוויה של הדוגמים כאן, כל אחד מקבל את התפריט והמנה לפי הכימיה ומצב רוחה של הבחורה, ואין לי ספק שחוויתם חוויה חד פעמית עם הבחורה , והיא תזכר לדראון עולם.
אבל מה שכן עובדות לא משתנתו, וזה המראה, נכון גם כאן יש חלקים סובייקטיבים אבל הדברים הבולטים שקופים לכולם
QUOTE=pinnochio]
לאלינה עיניים ירוקות - לא זוכר, ראיתי רק שהן מאוד רעות.
גוף רזה, חזה בינוני טבעי פטמות גדולות. כאן הבעיה, הגוף לא רזה ולא חשוב מאיזו זווית תסתכל, יש לה צילוליטס באגן והירכיים רחבות ביותר והפטמות די סטנדרטיות.
מתרחבת קצת באיזור הישבן, אחלה טוסיק קופצני. גם כאן הטוסיק ממש לא רזה והקופצנות שלו היא עקב השומן שבמקרה שלה לא נזול כלפי מטה אלה מצליח לעמוד בגבורה בכוח המשיכה ולתת צורה עגלגלה.
הבחורה שזופה ושחומה במידה, כמו שאני אוהב. אכן ניכר עליה שהיתה בחוף.
כוס מגולח נקי ומריח טוב. גם כאן הפרטים נכונים.
שפתיים יפות, רווח קטן בשיניים קדמיות, בקטנה. וכאן גולת הכותרת, שיניים מזעזעות ברמה של עקירה ורקבון, ואני לא מדבר על הרווח, זה נסלח, קשה לי להבין איך יכולת לכתוב דבר שזה.
פנים נאות, אהבתי את המראה שלה. כאן זה תיאור כללי מדי ולכן כל אחד וטעמו.
על עקבים כמעט 1.80. כאן לא הוצאתי את המטר רץ שלי, אבל עם עקבים היא אכן תגיע לגובה המוצע.
[/QUOTE]
מה שכתבתי , אני חוזר,זו לא מתקפה, אבל זו בעיה קשה של אי דיוקים וסתירות.
מבחינתי גם ככה קשה לנתב כאן דרך היחצנים והחוויות הטוטליות שלהם ומה שכתבת די מתקרב לעניין פלוס הסתרת הפגמים אם במכוון ואם לא (לא יודע), אני את שלי למדתי וחבל שזה ממך, כי לדווח אתה יודע ,חבל.
ציטוטים של אנשים אחרים מהפרטי או מהגלוי לא תקפים כאן, זה לא נותן גב לטעיות של הכותב או משחרר אותו מאחריות ולא חשוב מי המצוטט, כל אחד אחראי על המילים שלו.
גם עם אדלין היתה לי בעיה עם מה שכתבת
[QUOTE=pinnochio] [QUOTE=אחים של גברות]אין לי מושג מי זו לרה.
אני יודע שזיינתי גוף שרירי אלוהי. מקועקעת.ונמוכה.
הראיתי לה סרטון שלי מתאמן בחדר כושר והי ישר הוציאה סרטון שלה עושה סקווטים.
איזו חיה היא
[/QUOTE]
מסכים עם כל מילה..
[/QUOTE]
ואת העניין הזה סגרנו בפרטי, אני מקווה שאתה זוכר.
ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא מאשים אותך בנפילה, אני מאשים את עצמי שנכנסתי איתה ולכן מנסה לשכנע את אותם החרמנים "העיוורים" שיסתכלו קודם לא על הקנקן אלא מה שיש בו (כאשר אני כחרמן טיפש עשיתי הפוך).
חפוז בעניין המחיר, המחיר ששלימתי היה 400 בזמנו, אין אני מפר את מילתי גם כאן בפורום, אינני אחד המזגזג בין הבטחות, ומבטיח לא לשלם יותר מ400 ובפרץ חרמנות שבועי משלם כל סכום העיקר להרגיע את היצר הכביכול שולט ללא רבב....

דבר אחרון, זו התגובה האחרונה שלי בנושא של הגברת, ולא חשוב באיזו מידתיות תגיבה.