גם אני דגמתי. קשה לי להגדיר אותה כנפילה, כי יצאתי בהרגשה די טובה.
לחיוב:
נראית טוב יותר מכל בנות התאגיד הבת ימי עם הפקידה העצובה שראיתי עד היום.
נקייה מאוד מאוד (התקלחה לפני, במהלך ובטח גם אחרי)
די שירותית
לשלילה:
...נקייה מאוד (חצי מזמן הביקור היא התקלחה!)
לא חובבת חלבונים
תחושת תקתוק
כמו תמיד כשבפורום מהללים ומשבחים, באתי בהנחה שאני נשאר. אז אירה כבר הספיקה לחכות לי מחוץ לדירה (?!) השוקולדה שהבאתי לא הרשימה אותה יותר מדי. הנחתי את האתנן על השולחן, וניסיתי את הראיון של רוני האינספקטור. היא דווקא טענה שלא מתנשקת יותר מדי, והיה קשה לשכנע אותה לזרום לנשיקה על מנת להגיע להחלטה. אבל כך עשיתי

כמו שכתבו כבר, לוקח לה זמן להפשיר ("עצובה") היא הורידה את הבייבי דול הלבן, ולעיני נגלה חזה קטן. אחרי חירמונים והברקת הג'ויסטיק, פרקתי את נשקי על חזה המזערי.
יצאתי מהמקלחת, ואירה עמדה ליד החלון ועישנה. כאן היה קטע של חוצפה: אמרה לי שהחלון פתוח ושאתלבש!

אמרתי לה שהיא יכולה לא לעשן ולסגור את החלון, אבל בצירוף תחושת מריחת הזמן עם המקלחות שלה, והסגירות הראשונית, חפוזי החל כועס והציע ללכת כבר עכשיו - אך לקבל חצי מהאתנן. וזה מה ששבר איתה את הקרח וריכך אותה. נשכבה עליי, חירמנה אותי, סיפרה קצת על עצמה. לאחר שאמרה שהיא מקבלת רק חצי מהאתנן, ושיש לה בבית ילד, חשתי משהו. החלטתי: עכשיו חפוזי מפנק!

עשיתי לה מסאז', היא התלבשה, ישבנו, שתינו, דיברנו, הקשבתי לה. איפה הפמיניסטיות השעירות???
כאמור, יצאתי בתחושה די טובה למרות סחיטה אחת. ובכל זאת, גם התעוררו בי געגועים ליוליה וחברותיה...

הניקיון, הדיסקרטיות, השירות