כ לינדה בת 19 בת ים התרשמות !!! - סקס אדיר

לינדה בת 19 בת ים התרשמות !!!

1
למרות שלא רציתי ללכת ...
נמאס ליפול ....אני אוהב בחורות גבוהות ...אז הלכתי ...
לינדה בת ים בת 19
הפקידה מפנה לרחוב הגבעות בבת ים
רחוב קטן עם בניין אחד ישן וארוך ..........
הדירה היא דירת חדר על הרחוב...צמוד לבית קפה ישן כמו בשנות השמונים ...
חבורת זקנים יושבת וכולם משחקים שש בש וקלפים
אחד הזקנים יושב בחוץ...מסתכל עלי במבט של תזיין...תזיין...כל עוד אתה יכול !!!
את הדלת פותחת לינדה 173 ס"מ בת 20 מגיעה אלינו מרוסיה,יודעת אנגלית ....
שיער בלונדיני צבוע אסוף לאחור.
עיניים גדולות כחולות ויפות...עיניים מדהימות אין לי מילים !!!
שפתיים יפות ...
שיניים קטנות חדות וזקוקות לטיפול בדחיפות....(עששת וסתימות)
חזה מאוד קטן
רגליים ארוכות...ישבן נחמד...גוון ער לבן ...
לא נפלתי...לא התעלפתי...רציתי לשחק שש בש עם הזקן Star
למרות שהיא ילדה יפה,משהו במראה שלה לא ישב לי טוב,מראה די מוזנח !!!
ראיון קצר : 500 ש"ח לשעה...אין אופציה ל400 ש"ח
מתנשקת צרפתית
מציצה בלי גומי
לא מלקקקת ביצים
לא עושה רימינג
לא עושה אנאלי
לא ניתן לגמור בפה
הפעם החלטתי לחשוב עם הראש ...ולא עם הזין...
נתתי שוקולד קיבלתי חיוך מקסים עם עששת,ועזבתי את המקום ...
לסיכום :
אם היא מתלבשת יפה,מתאפרת,ויוצאת לרחוב כולכם תסובבו אחריה את הראש !!!
לינדה היקרה...או שתסדרי את השיניים...או שתגדילי את החזה ...
בעצם עדיף שתגדילי את החזה...גם יותר זול,וגם אם תגדילי את החזה ...
אף אחד לא יסתכל לך על השיניים חיוך גדול
כשיצאתי מהדירה הזקן הסתכל עלי עם חיוך ....וזה הזכיר לי בדיחה ....
זקן אחד הלך לראשונה לזונה...לאחר שסיים אמר לה ...אם הייתי יודע שאת בתולה,הייתי מתנהג אתך בעדינות .......
ענתה לו הזונה...אם הייתי יודעת שיעמוד לך,הייתי מורידה את הגרביון... חיוך
לינדה...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

7
ראשית אציין שאני מוריד את הכובע בפני האינסטינקטים של רוני היקר. ומהיום לא זז ללא המלצה שלו :-)
אז ככה. ביקרתי היום בצהרים את העלמה הצעירה.
הופניתי לרחוב פנקס בבת ים. דירה מחולקת במיטב המסורת התאגידית.
את הדלת פתחה צעירה גבוהה ורזה. וכאן כבר הבנתי שרוני צודק...שיניים זקוקות לטיפול דחוף!!! כנראה אכלה המון ממתקים ולא ציחצחה שיניים כשהיתה ילדה כי אחרת איך אפשר להסביר מצב כזה קשה של השיניים בגיל 19. כאן כבר היה ברור שלא יהיו נשיקות צרפתיות. בטח שלא מצידי.
בפנים היא גם לא משהו. פנים רוסיות עגלגלות. לא להיט, אבל הייתי חרמן אחרי זיון לא הכי מוצלח עם החברה אמש. אז הייתי חייב לזיין כאן ועכשיו!!! בהתאם האתנן ניתן והלכתי להתקלח.
חייב לסיים.המשך בקרוב יגיע

8
"והחוכמה מאין תמצא" ( איוב כ"ח פסוק י"ב )

מתברר שלינדה וקמילה "עברו" או ליתר דיוק אולצו לעבור לתאגיד ה -400 . ראיתי את שתי הבחורות ולא מצאתי קשר בינן לבין המקצוע . אמנם לא דיווחתי , על התרשמותי , אך הדבר נובע מפאת העובדה שגדולים ממני כבר דיווחו עליהן בצורה ממצה ומאירה .

מנסיון אישי בחורות שהורדו בקידוד המחיר , הדבר נובע מסיבה מסויימת , ובדרך כלל הסיבה המסוימת היא חוסר ביקוש , והחוסר ביקוש נובע מ...אתם יודעים .

אז לכל התאגידים , די לזלזל באינטיליגנטציה שלנו , שבמקום להחזיר את הלא איכותי ולהביא בחורות שבאות באמת לעבוד , משתמשים בטכניקה של הורדת מחירים ושיווק מחדש . בחורה שלא מגיעה לעבוד או שמגלה כי העבודה לא בשבילה , חופשיה לסור לדרכה .

התאגידים רוצים כסף , שייספקו איכות , ולאו דווקא בקטע של יופי הבחורות , אלא תודעת שירות ונכונות לעבוד .

הפוך כל חסרון ליתרון

9
סוף סוף חזרתי עם שמי המקורי והדרגה - מעכשיו בועל נשים השני חזר לארון. הללויה לבועל נשים (הראשון).
אז נחגוג את חזרתי עם דיווח טרי על לינדה בת ה-19.
ראשית, עלי לציין שח'ח לחברי רוני. האינטואציות שלך מנצחות. אבל בתור מכור מעל 34 שנים בתחום אני יודע שהמוח הקטן (שמי כמוכם יודע שיש לו חיים משלו...) מוביל אותי ולא אני אותו. וככה היה אתמול עם לינדה הצעירה.
ראיתי את התמונות והזין הזדקר לו...מה לעשות הצעירות הרוסיות עושות לי את זה. ובעיקר אחרי שהמחיר ירד לתקרה שסימנתי לעצמי - 400 ש"ח.
טלפון לפקידה ואני מופנה לרחוב פנקס.
דירה מחולקת ולינדה פותח את הדלת. גבוהה ורזה. פנים עגלגלות עם עיניים יפות ושיניים...אוי ואבוי לי...כנראה אכלה הרבה ממתקים בילדותה. נשיקות צרפתיות לא יהיו גם אם תתחנן. כבר חשבתי לוותר, אבל מבעד לחלוק השחור ראיתי גוף מבטיח.
בזמן שהתפשטתי החליק החלוק מעל גופה של לינדה ובדרך למקלחת נפלט לי: "וואוו". איזה תחת אגסי! על הרגל השמאלית קעקוע של שלושה ורדים גדולים. הורד העליון עדיין לא גמור. נראה לי שהגיעה לישראל כדי לממן את ההשלמה של צביעת הורד העליון צחוק
סיימתי להתקלח והיא המתינה מחייכת על המיטה.
התחילה במציצה חשופה, שהיתה דלה ומאכזבת בלשון המעטה. בקושי הכניסה חצי כיפה לפה. קצת ליקוקים וזהו. נפילה מאכזבת, בעיקר שבשבוע שעבר חוויתי מציצה מצויינת מחברתה לאיגוד הבנות העובדות בבת ים - מארי. בין לבין עשתה פרצוף שהזין שלי גדול למידותיה. וכשבחורה עובדת מתחילה לזרוק מילים בכיוון של הגודל אני מבין שהולך להיות זיון מחורבן....
הולבש קונדום והבחורה עלתה לרכיבה שהיתה המשך ישיר למציצה העלובה. בקושי הכניסה רבע מהזין. מזלי שהייתי חרמן רצח (אחרי זיון לא מוצלח לילה קודם עם החברה הפרטית) והוא המשיך לעמוד כמו זין של מלך החיות. החלפנו למיסיונרית אהובתי. ופה התחיל הקטע שאני הכי שונא. הבחורה מנסה עם הרגליים למנוע ממני לחדור כמו שצריך ואני מנסה להחדיר אותו קצת יותר כדי להרגיש משהו. מעצבן לאללה. מאחר ואני בחור עדין היא לאט לאט השתחררה והזין חדר חצי והתחלתי סוף סוף להרגיש משהו עד שהשפרצתי את כל מה שהצטבר ב-48 השעות האחרונות.
שורה תחתונה: רוני, עשית בשכל שברחת בזמן. אני אכלתי אותה. זיון מבאס מהתחת.
כל היום חושב על זיונים

10
בועל נשים היקר... בוקר טוב ...
אני משתתף בצערך מבולבל
מקדיש לך שיר ....
קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”