כ ניקול בת 20 מבת ים - דף 3 - סקס אדיר

ניקול בת 20 מבת ים

21
לגבי התמונות, כן הן אמיתיות. הן צולמו במקום שנראה הרבה יותר יפה מהמקום בו היא מקבלת, אבל לדעתי התמונות שלה בהסתברות מאוד גבוהה (אין מאה אחו).
לא מעשנת, מתנשקת עם השפתיים ולא יודע לגבי הלשון (לא ניסיתי).
שאלתי לגבי אנאלי, אמרה שלא.
ליקקה לי את הביצים, לא שאלתי/כיוונתי לרימינג.
בברכת כמה שיותר זיונים

ניקול בת 20 מבת ים

25
[QUOTE=אופציה אקזוטית] איך החלטת שעזבה אותנו? הייתי אצלה אתמול אני כותב דיווח בWORD[/QUOTE]
אופציה, לחץ על הקישור. ראה לאן הוא מוביל. לאחר מכן, חפש את המודעה של ניקול. אם תמצא - תקבל שעה על חשבון הבית
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ניקול בת 20 מבת ים

26
[QUOTE=החפוז המכני]אופציה, לחץ על הקישור. ראה לאן הוא מוביל. לאחר מכן, חפש את המודעה של ניקול. אם תמצא - תקבל שעה על חשבון הבית [/QUOTE]
כשאתה צודק אז אתה צודק.

אתחיל את הדיווח מציטוט של דיווח ישן שלי:
[QUOTE=אופציה אקזוטית]
לפעמים כשאנחנו מסתכלים בתמונות באתר אנחנו מציירים לנו במוח דמות דימיונית, כוסית על שאסור לנו לפספס אבל במקרה של קמילה היא אומנם לא כוסית אבל כן בחורה חמודה ויפה (ציון 8 במדד היופי שלי)... עושה רושם שהתמונות צולמו לפי שנים כשהעור שלה עוד היה מתוח וצעיר יותר וייתכן ששקלה גם כמה ק"ג פחות. ייתכן שלא ידעה אז לאיזה צורך ישמשו התמונות הנל ואולי חלמה על קריירה בדוגמנות.
[/QUOTE]

התיאום קליל ונוח, מגיע לדירה, פותחת לי את הדלת בחורה נחמדה עם פרצוף חמוץ, פנים לא של כוסית כמו שאפשר לדמיין מהתמונות, אבל עברו את הוועדה שלי. אומרת לי HELLO...אני נכנס לדירה, נותן לה שקית ענבים ובקבוק ICETEA, קצת סמול טוק ברוסית והבחורה קרירה ועושה רושם שכבר שחוקה מאוד. אני לא יודע למה, אולי כדי לא לבאס אותה ואולי כי לא היה לי נעים, מחליט להישאר. הפקידה אמרה לי בטלפון בת 19.5 והתמונות אמיתיות, להערכתי היא בגיל 24-26. מה שכן, יש מצב שהתמונות שלה, לא שאלתי כי לא רציתי להעיב על האווירה שהייתה גם ככה לא נעימה. בגלל כל זה מחליט לקחת את המסלול של ה40 דק'.
הבית היה מלא בעשן סיגריות, אמרתי לה לאוורר את הדירה מדי פעם. היא נכנסה להתקלח, אני אחריה.
נשכב על המיטה והיא מתחילה בחירמונים, עוברת למציצה ארוכה אבל עייפה ולא כזה מקצועית...עוברים לדוגי, מיסיונרית, הסקס לא מלהיב בכלל, הבחורה לועסת מסטיק כל מהלך המפגש, אותו המסטיק שאיתו מצצה לי ממשיכה ללעוס בזמן הסקס...מבולבל
אני לא אומר לה כלום, מבין שהיא רוצה פשוט לעוף הביתה...גומר לה על החזה, לוקח מגבונים מנקה אותה ושולח אותה למקלחת.

דבר אחד אני יכול לציין לטובה, זה את התחת שלה ואת הקימורים היפים, הבחורה מתאמנת בחדר כושר ולכן אני שם פה בדיווח תמונה מהמודעה המקורית : "טוסיק לישון עליו"

ואכן אחרי שהנחתי עליו את הראש למשך כמה דקות - הוצאתי ממנה חיוך ראשון ויחיד במהלך כל הפגישה...
לא היה תיקתוק, לא היה לחץ זמן, פשוט הבחורה הייתה כבר באווירת סוף קורס ובלי מצב רוח בכלל...חבל זה די ביאס אותי...
חצי נפילה כי יכולתי לצאת מהדירה ובחרתי להישאר, לקח לפעם הבאה.
----------------------------

:)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”