כ דייט 69, אשכול אזהרות ודיווחים - דף 2 - סקס אדיר

דייט 69, אשכול אזהרות ודיווחים

17
אנקדוטה מעניינת למשתמשים באתר

התכתבתי עם אחת מהאתר ובקשתי שנעבור לטלפון. נתנה מספר.
התקשרתי
אמרה בלה..בלה...בלה... 1,000 ש"ח

גילגלתי את המספר ברשת ומצאתי את אותו מספר במודעת מסז'
התקשרתי שוב (אחרי יומיים כדי שהיא לא תעשה קישור) ואמרתי שזה בקשר למסז'
המחיר היה 250 ש"ח
אני מניח (אבל לא בטוח) שבמסז' הייתי יכול לזרום איתה למלא בעוד 100-150 ש"ח (היא הרי בעניין).

וכך במקום לשלם 1,000 (אין סיכוי בבית-ספרי) אפשר בפחות...הרבה פחות.
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

19

חלק מהבנות מבינות שהזכרים מטומטמים, וישלמו כל מחיר דימיוני אם זו 'פרטית' אמיתית...
ואז, יש זונות ששמות מודעה ב'דייט69' ואת השרות שהן נותנות בד"כ ב-300, הן מציעות ב- 1000.
והמטומטמים מגיעים...

הן יודעות - יש גברים עם ארנק גדול וזין קטן ומוח עוד יותר קטן...
המגביה עוף - ירחיק ראות

20
אחים שלי
אחרי בדיקה מקיפה באתר המצ'וקמק דייט 69 אני יכול לקבוע וגם אחרי שנפגשתי עם מישהי משם - שהבנות שם פשוט לא רק שחושבות שהשמש זורחת להן מהתחת אלא שהיקום מתגורר להן ברקטום.
אלה בנות ברמה של אולי 200-300 שקלים מקסימום שהבינו בשכלן הבינוני שיש ביננו גברים שאין לי הגדרה אחרת למעט "אידיוטים מולטים" שעדיין חיים בסרט הגרוע שיקר זה איכותי.
בדיוק כמו שג'ינס של ריפליי ב 700 שקל לא שווה יותר מג'ינס מרחוב ביאליק ב 50 שקל ככה הן.
הן מנצלות את חוסר הנסיון של הצעירים שביננו שבאמת מאמינים שמיקום הבחורה - דייט 69 ותג מחיר של 1000 ומעלה שקלים יחרמן אותנו ברמות על והן צודקות כנראה - כי עובדה שיש כאלה שנפגשים איתן ואף משלמים להן את הסכומים הדימיוניים האלה .
אני קובע חד משמעית שאלה זונות רגילות שלו היו מפרסמות כאן לא היו מעזות לקחת יותר מ300 שקלים.
אז ...
פליזזזזזזז תשימו x גדול על האתר הזה ועל המתחזות למדהימות שיש בו ובואו נמשיך להפגש עם הרגילות שגם הן לא משהו אבל לפחות אפשר לגמור איתן ב 300. אגב לדעתי גם מחירי התאגידים 400 ומעלה הם מוגזמים ולא נותנים את התמורה .
יש באתרים מתחרים בנות גם ב 150 -200 שנותנות אותה תמורה כמו הפלצניות מהדייט
שבת שלום שבת של שלווה חרמנות ואחלה סקס
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”