כ ילדה בת 22 - דף 4 - סקס אדיר

ילדה בת 22

32
תשמע מקסימום אני קורא את מה שאתה כותב כאן בהודעה שפתחת וזה מרגיש לי די פתטי ....
"הבעיה עם הגלמים ששנים נשארים גלמים ומוצצים לכולנו את כל הצוף"
ואלה באמת ? אז מה בעצם אני גולם ולא ידעתי כל השנים ?

"אם אני רואה פוטנציאל של פרפר אני נותן"
חחח זה הצחיק אותי מודה

"לך מצא ודווח"
נותן גם פקודות יפה לך

"נתתי למספיק אנשים ועכשיו נחכה"
נחכה למה ? למשיח ? לעוד חרמנים שידווחו ויספרו מה עשו לה?!!

תשמע אתה בסך הכול בפורום של חרמנים ולא בפורום של פרפר נחמד או צבא
זה לא מעליב אותי שלא הבאת לי את המספר שלה ... פשוט משהו בגישה הזאת מרגיז ... כאילו זה חובה ללכת ולדווח מספר פעמים כדי לקבל טלפון של בחורה

כוכב הצפון --- לא הבנתי מה שרשמת
"ירדה מהמונית ולא שיחררה מהטלפון שלה הגענו אליי לבית ביקשה לראות מה כתוב עליה בפורום ואת ההתכתבות שלי עם מקסימום לגביה"

לא שחררה מהטלפון ? לא הפסיקה לדבר ? נו אז מה?
מה כתוב עליה בפורום ? מה כבר רשום עליה -- שהיא נפגשה עם מקסימום ו...?
קצת לא מובן לי

ילדה בת 22

34
בוקר טוב חברים!
ניסיתי לתאם עם "הילדה" קבענו לשישי בין 2-3 בצהריים בסוף לא הסתדר לי התקשרתי לעדכן וקבענו להפגש במוצאי שבת!
בסביבות ערב סיממסתי לה וקבענו ל22 בערב לקראת 20 בערב הילדה שלחה הסמס שעדיף לשעה 23 הסברתי אם זה בטוח שנפגש כי אני מגיע מהצפון ויקח לי בערך שעה וחצי להגיעושאני לא יצא סתם בדרך אני קורא את התגובה של כוכב הצפון ומחליט להתקשר אליה היא עונה הסברתי לה את המצב ואמרתי לה שלא היו פאדיחות טענה שהכל בסדר ושאני יעדכן אותה בערך 10 דקות לפני הגעה!
שלחתי לה הסמס שאני עוד 10 דקות אצלה! לא עונה ולא קוראת את הודעה ממתין עוד כמה דקות בינתיים אני כבר מגיע לכתובת שקיבלתי!
מנסה לחייג אליה אין מענה מחייג ומחייג! אין תשובה!
לאחר כמה דקות שולחת לי הסמס שאו שאני ימתין שעה!!!!! לחכות לה או שאני יחזור מחר! רשמתי לה שנה טובה! ואני לא מחכה ולא חוזר!
החברים אני לא בטוח לגבי מה שקרה לה אבל גם טענה שיש לה בעיות עם הפרסום של הטלפון שלה לדעתי אדמין צריך למחוק את הפוסט ומקסימום תמחוק את המספר שלה ותבקש מכל חבר שמסרת לו את המספר למחוק עדיף לביטחון של כולנו!
שנה טובה!
גבר אמיתי יודע לכבד אישה!

ילדה בת 22

35
[QUOTE=כוכב הצפון]הסיפור הוא כזה קבעתי איתה בשעה שלוש בצהריים אצלי בדירה שלחה הודעה שתגיע בארבע אמרתי שנדחה אחרי החג כי אני כבר יהיה לחוץ לצאת לעבודה התחננה להגיע בטענה שאין עליה אפילו שקל אחד.הסכמתי לצערי הצעתי שזה יהיה אצלי בבית הצעתי שתיקח מונית ואני אשלם לו כשהיא תגיע בדרך ביקשה גם מלבורו לייט קניתי וחיכתי שתגיע.ירדה מהמונית בחורה מאוד מלאה ובהחלט לא כמו שבתמונה בוואטסאפ ירדה מהמונית ולא שיחררה מהטלפון שלה הגענו אליי לבית ביקשה לראות מה כתוב עליה בפורום ואת ההתכתבות שלי עם מקסימום לגביה.אמרתי לה שלא מתאים אני אתן לה 100 ש''ח ושפשוט תלך.היא הסכימה והלכה.אחרי שעה התחילה לשלוח לי הודעות שהיא בדרך למשטרה ששידלתי אותה לזנות ושלא שילמתי לה כמו שקבענו.הצעתי לה שלא כדאי לה לפתוח איתי חזית.מקווה שלא יהיה המשך לסיפור עם המטורפת הזאת.[/QUOTE]

אנשים פה לא לומדים, אתם צריכים להבין שיש חברי פורום שיש להם טעם ויש כאלו שפחות, במקרה של מקסימום, עוד פעם הוא סידר לכם פול טריילר או שהפעם הסתפק רק בסמי טריילר? מה שבטוח זה שהפעם הוא סידר באסטיונר גם עם בעיות נפשיות...

מקסימום, מה יהיה? תן איזה אזהרה או דיסקליימר לחבר'ה פה, אין בעיה בלאהוב שמנות, זה אחלה, אבל תזהיר...
Tongueקריצה

ילדה בת 22

38
אכן עברתי איתה שעות קשות של אסמסים כדי להוריד אותה מעליי טענה גם שמישהו מהפורום אנס אותה בקיצור אני מאוד מצטער שהיא יודעת איפה אני גר.כי אם היא תראה את הפורום ומה שאני כותב עליה יש מצב שהיא תנסה עוד איזה נסיון סחיטה או
הפחדה.

ילדה בת 22

40
חברים הסיפור פשוט-לא לקחת הביתה.
לא סים אישי.
שיחות בווטסאפ לשחזר הכל-לא יעזור למחוק מהמכשיר.
עם היא כתבה תשלם לי כך וכך...אחרת אני אתלונן עליך על שידול לזנות-תגיד לה סבבה...כי מה שהיא היא עושה זה סחיטה באיומים...שהעונש חמוש יותר.והפורום מוכיח שהיא זונה-אז לא ממש צריך לשדל:)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”