קיילי תא...נפגשנו והוקל לי !!!
52ניסיתי היום להתקשר כל היום, אין מענה...
יש שעות מסוימות שעונים שם ?
אשמח לעזרה.
שנה טובה לכל הצדיקי הפורום !!!
56ואי ואי ואי ואי.....אין לי מילים לתאר את הדה ז'ה וו....שוב הובסנו.
הבחורה הזו היא כמו נבחרת ישראל, איזו התחלה מדהימה היתה לה, נצחונות על אריות של צפון אפריקה,אירופה, אולי אפילו אמריקה הלטינית, מי יודע.
מקום ראשון בטבלה, תשבוחות בתקשורות, הפרשנים מהללים את הקבוצה, טכניקה עילאית, הגנת ברזל והתקפה קטלנית....
יותר מפתיע מנבחרת מזרח גרמניה של שנות ה-70 המוקדמות עם בקנבאואר ומולר.
יותר מהנה מנבחרת הולנד של שנות ה-70 המאוחרות עם קרויף וה"טוטל פוטבול" .
יותר מצליחה מנבחרת ברזיל של שנות ה-70 עם פילה, ריבלינו, ז'רסון, קלודואלדו וקרלוס אלברטו.
אבל "הטבלה משקרת", ברגע האמת הכל חוזר לקרקע, אין הגנה, אין התקפה, הנבחרת עייפה, שחוקה,וכואבת....כל האוויר יצא מהמפרשים והשחקנים רק מחכים שהדקות יעבור כדי שיוכלו לחזור הביתה עם הזנב בין הרגליים.
צהורי היום,אני בקהל מעודד, קופץ, מזיע, מאבד את הקול...אבל לשווא
מקלל את עצמי, למה לעזאזל הלכת למשחק, בזבזת כסף על הכרטיס בשורה הראשונה ( איזה לחץ על הכרטיסים ויקר רצח,, "שתסגר התאחדות-תאגיד"), בזבזת על החניה, על האוכל והאביזרים שהבאתי למשחק...יכולתי להישאר בבית לראות את המשחק בטלווזיה (פורנו).
יצאתי מאוכזב, איזה פוטנציאל, "כוס אמוק", אבל שבע...מהגרעינים.
תוצאה סופית: 1 -1 (גמירה שלי וגמירה שלה)
כאוהד אני מקווה שהנבחרת תחזור הבית, תנוח מהכאבים והפצעים, תחזור לכושר, וואולי קמפיין הבאה בשנה החדשה יהיה טוב יותר, לפחות עבורי.
כרגע אפילו בטלווזיה לא הייתי צופה בנבחרת.
שנה מוצלחת לכולנו.....ייאלה אירופה ..ליגת האלופות, לא צריך את נבחרת ישראל..

אדמין, בהזדמנות זו אפנה עליך בפומבי, אני אוהד ותיק, לא זקן, רק ותיק.
אין צורך לציין זאת בכוכבים, אפשר לראות את הותק ליד הכינוי, על כן תשאיר את הכוכבים לגנרלים ואת הויים למנהלים הפוטניאלים כאן.
רק בקשה קטנה, אל תאסור עלי להיכנס למגרשים, לא אוהב משחקי רדיוס, ולראות את המשחק כצופה המדלג בין מהמרפסות של השכנים ולא כאוהד אקטיבי, פשוט לא נוחה.
אל תשאיר אותי בחוץ בגלל כוכב אחד..

אבל קורה ונועלים אוהד בחוץ, תתן בבקשה אופציה לתקשר איתך גם משם (מייל חיצוני יעזור).
תודה
ונפרד בשיר ענק של מתי כספי - איך זה שכוכב
שנה טובה.
.You so need a Daddy, little girl

57זהו היא נשחקה? אפשר להיות יותר מפורט? באיזה שעה באת למשחק ב14:00 או ב24:00?
----------------------------
:)
:)
58אופציה אקזוטית,
אם ביג דדי רצה לכתוב יותר מפורט היה עושה זאת, תקרא בין השורות ותבין את המצב...כולל האותיות "הגבוהות".
אם ביג דדי רצה לכתוב יותר מפורט היה עושה זאת, תקרא בין השורות ותבין את המצב...כולל האותיות "הגבוהות".
59לרוני היקר "אשרי האיש, אשר לא הלך, בעצת רשעים, ובדרך חטאים ,לא עמד, ובמושב לצים לא ישב" (תהילים פרק א')
דברים שיוצאים מין הלב נכנסים ללב אחר, ריגשת בסיפורך על הדוד והשוקולד, ובדאגה לעניים
יישר כח גבר,
syd
יש מאנייק שהוא יודיע שהוא מאנייק
60אין צורך לנחש....זה לא האיקו ואפילו לא אניגמה...זו רק מטפורה.
אין לי קשרים ברבנות ת"א או כל ממסד אחר בישראל...אני רק אחד מבין הלקוחות הפושטים כאן...בורג קטן במערכת.
אציין קודם, שהבחורה מדהימה בעיניי, התיאור של רוני מדוייק לפרטי פרטים.
פנים מלאות טוב וחיוך לבנבן שממיס את הלב....
גוף שגורם לשמלה להראות סקסית ולא הפוך...
שדיים הגורמים לך לרעידות קור בחום של אוגוסט-ספטמבר וזאת על מנת שתרצה להתכרבל בהם בלילה...
טוסיק שובב שלא מרפה ממך גם אחרי שעזבת את הדירה..
רגלים מושלמות שלא נותנות לעיניים מנוח ובנוסף לזה מחוברות אליהן כפות רגליים סימטריות הדורשות התייחסות מיוחדת...
בנוסף לכל המתנות והברכות הפיזיות, הבחורה מקסימה, אישיות שמתחברים אליה במיידי בלי אילוציים וסייגים, משדרת אינטלגנציה וחמימות כבר בדקה הראשונה...איזה פוטנציאל "כוס אמוק"...
אבל מה לעשות, לא באתי להתחתן באתי לזיין....
לא ביקשתי ממנה לשחק בכדורים, אלא רק בביצים...קיבלתי
לא ביקשתי ממנה לאכול גרעינים, אלא רק את התחת...קיבלתי
לא ביקשתי ממנה הרבה גולים, אלא רק גמירה אחת...קיבלתי ואחד המרשימות.
********* לחלק הבאה, השגחת הורים נדרשת (R) ***********
לצערי למרות כל הפלוסים, הבחורה שבורה.
אחרי שבוע+ של לחץ אדיר עליה, שבה קיבלה במצטבר "מטרים רבים" מכל גברברי ישראל הטובים והרעים, הבחורה נשברה.
כל המערכת הפנימית מגורה, כואבת, וסובלת...כמות השמן סיכוך שנשפכה על הזין שלי יכלה למלאה אמבטיה קטנה.
הריח שלה הוא ריח של זרע וגם הטעם...ויש ריח חריף של שחיקה באוויר....היא פשוט לא מספיקה לנוח והתרענן כנדרש
הבחורה באמת מקסימה אבל היא נכנסת למוד"זונה" במיידי בהגעה למיטה, וזאת למרות שכואב לה, היא ממשיכה דרך הכאב והסבל.
במוד זה נעלם הברק בעיניים, יש מבט ריק של בחורה שלא מבינה שאולי מנטלית היא תעמוד בכך, אך הגוף פשוט לא יכול להחזיק מעמד.
הלב נחמץ, ילדה, למה אתה עושה זאת לגוף שלך?
התשובה: זה התאגיד, אין ימי חופש להתאוששות, והלקוחות רבים והסקס חזק ששובר את הגוף, אך הרצון לכסף חזק יותר או הפחד מהתאגיד שלא יעסיק בעתיד ויתאכזב או אפילו גרוע מכך.
היא ניסתה לתקתק אותי, אבל האופי השירותי לא נתן לה, היא פשוט חיפשה תנוחות פחות כואבות והרצון להקלה משך אותה למציצות ארוכות,ואני אפילו לא הגעתי ל50% מהיכולת הזיון.
במהלך האקט הכל היה רגיש מדי, הפות,פרוזדור הפות והדגדגן, היא גמרה פעם אחת,גמירה אמיתית, היא הופתעה בעצמה שזה קרה, אך הגוף נכנס למצב רגישות על, כל מגע בסביבה גרם לה לקפוץ מכאב,פשוט קרסה, רצתה שזה כבר יסתיים
.

אהבתי להיות בתוכה, אבל עם כל תנועה הרגשתי שאני עושה רע ולא טוב, למרות שניסתה להסתיר זאת עם מסכה של "זונה" וקולות של "הנאה".
הטוב (אם יש כזה אחרי מה שכתבתי):
מוצצת נפלאה, רוק,ליקוקים וגרון עמוק.
רימינג חודרני עם ליקוקים ודילוגים לביצים ולזין.
גמירה על הפנים ובתוך הפה בלי בעיה, ובלי מצמוצים בעיניים, כולל מריחה של הזרע על הפנים....פשוט חווית פורנו עילאית.
סיכום:
לא רוצה להגיד לחברים כאן אם ללכת או לא, כל אחד יחליט מה הוא עושה עם הזין והכסף....
אולי חופשת החג אוששה אותה קמעה,ונתנה לה כוח לחצר הרב.
אבל אם יש לכם רחמים לילדה אז דלגו עליה ותנו לה לחזור הביתה להתאוששות ארוכה כדי שתחזור בסיבוב הבאה בריאה ושלמה.
אחרי מה שכתבתי אני הולך להופיע בפייסבוק
...רק תזכרו בנות נאציות, הכל נכתב מזווית המבט שלי וההרגשה שלי ולא הפוך.

.You so need a Daddy, little girl