כ קונדומים מומלצים - דף 2 - סקס אדיר

קונדומים מומלצים

12
קודם - תודה ..זה באמת נושא מעיק ויהיה כיף להרגיש שוב משהו בזיון...חיוך גדול

וגם שאלה - נכנסתי לאיביי וראיתי שיש גם עובי של 0.01 ואתה כתבת שאתה משתמש ב-002 .... האם יש בעיה עם הדקים יותר או שסתם עוד לא יצא לך להזמין אותם?

קונדומים מומלצים

13
[QUOTE=BBWLover]
קודם - תודה ..זה באמת נושא מעיק ויהיה כיף להרגיש שוב משהו בזיון...חיוך גדול

וגם שאלה - נכנסתי לאיביי וראיתי שיש גם עובי של 0.01 ואתה כתבת שאתה משתמש ב-002 .... האם יש בעיה עם הדקים יותר או שסתם עוד לא יצא לך להזמין אותם?

[/QUOTE]

לפני זה היה לי מאוד קשה לגמור עם בחורות עובדות, בוא נגיד שזה עולם חדש.
לא ניסיתי את ה 0.01 וגם הם מאוד יקרים 5 חתיכות ב 90 שקלים,
אני מתאר לעצמי שאולי שווה לקנות אותם בצורה חד פעמי רק לשם החוויה.

קונדומים מומלצים

14
אני ניסיתי אחד כזה שהביא לי חבר. הם מגיעים עם חומר סיכה עליהם בקטנה
והקונדום לא נקרע באנאלי מה שכן הבחורה התלוננה על כאבים לעומות הקונדומיםחומרי הסיכה שלה.
בתאילנד קניתי קונדומים מחברת okamoto ובלי חומר סיכה הם נקרעים חופשי אפילו לפעמים בזמן שאתה שם אותם.
את הסגמי ניסיתי רק אחד ככה שאין לי יותר מידי אינדיקציה אבל הוא ממש דק מבחינת הבדל שמים וארץ ממש לא
וזה גם תלוי ברגישות האישית. אם כבר שמתם על זיון 400-500 אז לא יזיק להנות ממנו עד הסוף עם קונדום איכותי
ולא ה3 ב10 שהם מביאות לכם
סקס מוריד עול מלבך

קונדומים מומלצים

15
מה אני יגיד לכם...

לנשואים יהיה קשה לתרץ הגעת מישלוח קונדומים מהאיביי (ואת סקר שביעות הרצון שיגיע במייל בעקבותיו)
אני מסתפק ב REAL FEEL (מתחיל להרגיש כמו יחצן שלהם) שזמין לרכישה במזומן בכל בית מרקחת

כאחד שחווית הקונדום מקשה עליו את הגמירה - הREAL FEEL שינה כמה כללים אצלי וללא ספק העצים את החוויה (שום דבר לא מושלם אבל שיפור דרמטי)

אגב - עמידים ביותר. אף פעם לא נקרעו לי. גם לא באנאלי עצבני (רק שהבחורה שאני פוקד את רקטומה תדיר התלוננה שעם הקונדום הזה היא כן כואבת אחרי לעומת הרגילים שלא יוצרים אפטר-שוק אצלה)

אם בכל-זאת יש למישהו רעיון איך מזמינים בלי שהאישה תרגיש (במשלוח, בכרטיס אשראי וכו...) אשמח לשמוע
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

קונדומים מומלצים

16
יש בארץ חברה שנקראת BOXIT
מפעילה תאי דואר ממוחשבים בכל הארץ.
אתה מקבל כתובת, ומוסר אותה לשולח החבילה.
כאשר החבילה מגיעה (למיקום התא שבחרת) - אתה מקבל מסרון עם קוד, וניגש לפתוח התיבה בעזרת הקוד.

המגביה עוף - ירחיק ראות

קונדומים מומלצים

18
אני ממליץ על Durex Pleasuremaלא הכי דקים, אבל הצלעות מוסיפות הרבה. גם לבחורה :)
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

קונדומים מומלצים

19
פתרון פשוט לנשואים כמוני - אני מחזיק תא דואר (עלות בערך 200 ש"ח לשנה ויורד אם משלמים לכמה שנים קדימה)
דיסקרטי ,פרטי מגיע יחסית מהר לעומת החלוקה לבתים ואתה מזמין מה שבא לך.
אני מאוד אוהב להזמין כל מיני צעצועי מין מאיביי או עליאקספרס וזו השיטה להעלים מהחוקית את הנושא

אם אתם עובדים בעיר אחרת מעיר המגורים - תא דואר בקרבת העבודה ואתם מסודרים אצבע למעלה

קונדומים מומלצים

20
[QUOTE=sunken360]אני ניסיתי אחד כזה שהביא לי חבר. הם מגיעים עם חומר סיכה עליהם בקטנה
והקונדום לא נקרע באנאלי מה שכן הבחורה התלוננה על כאבים לעומות הקונדומיםחומרי הסיכה שלה.
בתאילנד קניתי קונדומים מחברת okamoto ובלי חומר סיכה הם נקרעים חופשי אפילו לפעמים בזמן שאתה שם אותם.
את הסגמי ניסיתי רק אחד ככה שאין לי יותר מידי אינדיקציה אבל הוא ממש דק מבחינת הבדל שמים וארץ ממש לא
וזה גם תלוי ברגישות האישית. אם כבר שמתם על זיון 400-500 אז לא יזיק להנות ממנו עד הסוף עם קונדום איכותי
ולא ה3 ב10 שהם מביאות לכם
[/QUOTE]

איזה סאגמי ניסית את ה 0.01 או 0.02 ?

יש פה מישהו שכן ניסה את ה 0.01 ? מעניין לשמוע איך הוא.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”