כ קריסטינה - סקס אדיר

קריסטינה

1
שלום חברים ברגעים אחרוניםנלפני כיפור נפשי הייתה זקוקה למעט חטאים אז קפצתי לבת ים עיר האורות הים והזונות ותישאלתי את הפקידה לגבי קריסטינה משום מה אני מאוד אוהב את השם הזה....
הגעתי לדירה דפקתי בדלת , הדירה חשוכה מעט ולאט לאט שחזרה הראיה ראיתי מולי זוג רגליים שלא נגמרות עלמה חייכנית מאוד שיער ארוך עם ךבנים אדומים חזה בינוני אבל ויש אבל גדול קריסטינה היא אישה רזה מאוד רזה עד כדי כך שעצמות בית החזה בולטות חלילה אין ולא סימן שמעיד על חולי זהו מבנה גופה
הגעתי אחרי מקלחת צוננת החדר נקי עם ערמת מגבות בצד קריסטינה נכנסה למקלחת ויצאה עם מגבת ניגוב קצר והיא במיטה שוב לא יכולתי ממש להזדיין איתה בגלל מבנה גופה למרות שהחזה סבבה ויש גם תחת מכובד קמת הטריד אותי העצמות הבולטות אז העדפתי רק מציצה, מציצה מושקעת מאוד עם וואקום ומשחקי לשון עד לגמירה במיוחלת
נכנסתי לדתיפה זריזה אמרתי שלום ויצאתי שוב אישה נחמדה מאוד וחייכנית עוד 7 ק"ג והייתי קודח לה את השבלול צי שאוהב את המראה מיד יתחבר תהנו חברים

קריסטינה

2
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10694

האם זו אותה כריסטינה שדיווחו -מהטלפון של אלונה?
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=39882
כי התיאור החיצוני של הגברת פה לא כל כך זהה לזה ששם.

למען האמת ,אני די בטוח שזו לא אותה גברת לנוכח התיאורים של שתי הגברות.

קריסטינה

3
האם זאת היא:
[QUOTE=החפוז המכני]
אנחנו מרבים לעשות בפורום שימוש במונח "לשכב על הגדר". אבל עקב מחאת ה-400 מקסימום לשעה, הרגשתי שאכן כך עשיתי. הרי טענות החברים (מעוררי התמיהות) שאם משלמים יותר מקבלים יותר, צריכות להיבחן - וכך עשיתי. העמדתי את ההשערה במבחן מעשי; ביצעתי ניסוי מדעי אובייקטיבי (ככל שהוא יכול להיות). הלכתי לכריסטינה. אז התמונות - ו-ה-ד-י-ו-ו-ח-י-ם - הבטיחו רבות והעלו את הציפיות לשמים. הגעתי לדירה בה קיבלה בעבר איזבל. את הדלת פתחה בחורה נאה. התמונות אמתיות והבחורה שווה. וכאן כשלתי. לאחר שהגענו להסכמות עברנו לחדר השינה. ממש כמו איזבל - גם כריסטינה מתחמקת מנשיקות. כך שהן היו מאולצות, ואם לשפוט על פיהן - לבחורה אין לשון. המשכנו בחרמונים ועברנו למציצה, אך בגלל שהיא אמרה לי מראש שאין גמירה בפה - הודעתי לה לפני וגמרתי בחוץ על החזה. חזרתי ממקלחת, ואז התחוור לי עוד משהו: היא מצוננת. זאת הפעם השניה (ובאותה דירה) שהתאגיד המדובר מעסיק בחורה חולה - פעם שלישית, אם כוללים את קארין שלקתה במחלת מין. כמו להזכיר שמדובר בזונה - שנאלצת לעבוד גם אם היא חולה. וזין על הלקוחות. שיידבקו, העיקר שהם שילמו. איך שלא יהיה, נשארתי. ובהמשך שמתי לב לעוד משהו משותף לה ולאיזבל: שיעור. אמנם שיער בהיר, אבל יש לה פלומה בגב התחתון, בסיס דוקרני במשולש הזהב, וזיפים דוקרניים על כל הרגליים. קמילה, איזבל, ועכשיו כריסטינה. לא נעים היא לא הציעה מסאז', ובגלל שאני ליטפתי אותה - ביקשה שאני אעשה לה (תוך שהיא מושכת באפה את הנזלת). התחלתי להתחרמן שוב, ואז שמתי לב (מדהים איך לאחר הגמירה רואים דברים שלפני לא)... לריח הבחורה לא מריחה טוב. אולי זה בגלל שלכל אורך השעה היא לא התקלחה ולו פעם אחת - גם לאחר שגמרתי לה על החזה (היא ניגבה את החלבון עם נייר אפייה; אפילו למגבונים לחים לא דואגים ) או-אז גם שמתי לב שהיא ממש דומה לאניה חזה גדול - רק עם גוף יותר פרופורציונלי ויפה. אותם פנים, ואותן שומות רק כשהיא פתחה רגליים שמתי לב אליהן. בקיצור, היא לא מטופחת למטה: שומות, זיפים וריח רע. עברנו שוב למציצה: רדודה ביותר. אמנם רטובה ולא הרגשתי הרבה שיניים, אבל היא לא יורדת לעומק העניין. משם ל"מציצת" ביצים: זה כאב! היא יותר מנסה להכות אותן מאשר ללקק (ועכשיו יקומו המקטרגים והמאשימים, אבל ההערה במקום: להבדיל ממרינה ומאשה שעשו זאת בעדינות מחרמנת). למרות זאת לא ויתרתי והגעתי לגמירה שניה. נכנסתי למקלחת - כדי לגלות שאין סבון - ויצאתי.
לסיכום
מראה: 8.5; בחורה צעירה וסקסית עם חזה יפהפה, אך לא מטופחת - מריחה רע, שעירה, לא עשתה רגליים כך שהזיפים דוקרים, ויש לה שומות.
שירות: 5; כמו רובן המוחלט של התאגיד התל אביבי/בת ימי (זה עם הפקידות העצבניות שלא עונות לחסום), היא אדישה ומכנית. אפשר לומר שלא היתה כימיה, אבל אני נראה טוב (וודאי שהגעתי מגולח למשעי, מקולח ומבושם) והיא פשוט עשתה רושם של מי שלא מעוניינת ליצור כימיה - אלא נתנה תחושה שאני מאוס ומתעלק עליה. מצד שני, ככה זה כשבאים חולים לעבודה.
גיאףאי: 6; התחמקה מנשיקות, לא שילבה לשון וממש לא נתנה תחושה של חברה.
דיסקרטיות: 3; מעבר לכך שמדובר באזור די מרכזי - הבחורה פתחה את הדלת כשיצאתי מבלי לבדוק כלום ובדיוק עמדה בכניסה מישהי!
אני יכול לומר, לאחר אותו ניסוי, שההשערה הופרכה: קרה שקיבלתי יותר עבור פחות. ביחס, בדיסקרטיות, בהיגיינה! זהו, אני עם התאגיד הזה סיימתי. אני יכול רק לשער שיש כאן לא מעט יחצנים שעובדים בשירותו, מבלי לנקוב בשמות, וזוהי הסיבה העיקרית שנפלתי איתו כל כך הרבה. הייתי צריך להבין זאת כבר כשהפקידה הפרנואידית התעצבנה עליי שאיחרתי - למרות שהגעתי בזמן והתקשרתי כמה דקות לפני המועד, אבל היא פשוט לא ענתה. אז לא אעלה תמונה מפחידה כמו שעושה ביגדדי אלא אסתפק בדברים האלו, אבל אני יכול להבין מאיפה מגיע התסכול.[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קריסטינה

4
גמירה בפה??
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”