כ סחרוב - ראשון לציון - סקס אדיר

סחרוב - ראשון לציון

1
ראשית, אני מצטער שאני לא זוכר את השמות (ולא דיווחתי קודם)
אבל רציתי להגיד שאלו התקתוקיות הכי סבירות כרגע שנראה שיש היום בשוק במחירים של 300 שקלים.

בכל הפעמים שהייתי שם נכנסתי עם בחורה אתיויפית צעיר שנתנה אקסטרה ב-100. טוטאל 300 (למען ההגינות אציין שהשארתי 320 ו350 כדי לנסות לעודד יחס פחות תקתוקי)
המקומות האלו הם לכאורה ייעודיים כבודי מסז'...
קחו בחשבון אבל שאם אתם לוקחים את האקסטרה אין ממש מסז' והבחורות שם עוברות לאקט מהר מאוד.

אין מה לצפות ליחס GFE (אולי יוזמה לנסות להיפגש עם הבחורות באופן פרטי יכולה להשתלם)
בסחרוב - ב-4/5 שהייתי היו שתי אתיופיות (אחת מהן ממש כוסית) - זיון כשהיא מעלי - גמירה אחת. (כל פעם מישהי אחרת ולכן שכחתי את השמות).
בסחרוב 22 נכנסתי עם אתיופית רזה דקיקה יפהיפה אבל יחס פחות טוב מסחרוב.
שמא תאשימו אותי שאני יחצ"ן - אז ממש לא. בתור תל-אביבי לא נייד זה סיוט מבחינתי להגיע לשם (מוניות) - אבל פשוט נראה שאין ברירה. שוב - גם לא לצפות להרים וגבעות - מקלחת וזיון עם גמירה אחת אבל היצע בחורות שוות - כיאה לתקתוקיה.

המקומות באמת יותר נקיים - בטח מהמסגר או קרליבך שממש אין אקסטרות טובות והבנות נראות בפירוש הרבה פחות טוב (לפחות לפי הטעם שלי - צעירות / שחומות) - בקרליבך, הרבה יותר מזרח אירופאיות מבוגרות שנס ליחן.
חוץ מלקרוא את הדיווחים של רוני על בחורות מבית-ים לא נראה שיש כרגע משהו יותר טוב בנמצא (לפחות אני לא מכיר כרגע כלום) - כחובב בחורות צעירות שחומות.
שוב מצטער על חוסר הקונקרטיות (פשוט אף פעם לא תיאמתי לבחורה ספציפית שם - הגעתי במקרה).
אם אזכר בשמות של הבחורות - אדווח.
מבטיח גם לדווח על פרטיות תימניות/אתיופיות שאני מחפש בנרות משהו איכותי ולא שרלטני.

סחרוב - ראשון לציון

2
דיברת על שני מקומות בסחרוב:
סחרוב 22
והשני ?
סחרוב 17 אולי?
סחרוב 10 (שכבר לא קיים למיטב ידיעתי,אלא אם תגיד שהמקום קם לתחייה)?
סחרוב 18 (אם עוד קיים בכלל ,איפה שתמיד היו עגלות בלבד)?
סחרוב מספר אחר?

כדאי להבא להיות טיפה יותר מדוייק.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”