כנראה, עוד מקרה שהביאו בחורה ברמה של 400 למקום שדורש 500.
אם כבר אתם דורשים 500 ל"שעה" (שזה סכום אדיר בפני עצמו),אז תתנו תמורה הולמת שזה כולל בחורה על רמה -בהתאם.
נאה דורש נאה מקיים.
אלינה מהתאגיד התלאביבי Vs מארלי20
12[QUOTE=שמחה] כנראה, עוד מקרה שהביאו בחורה ברמה של 400 למקום שדורש 500.
אם כבר אתם דורשים 500 ל"שעה" (שזה סכום אדיר בפני עצמו),אז תתנו תמורה הולמת שזה כולל בחורה על רמה -בהתאם.
נאה דורש נאה מקיים.[/QUOTE]
גם לא 400: מצוין שיש לה פצעים סביב הפה! עוד בחורה חולה!
קארין (מחלת מין), איזבל, כריסטינה (מצוננות), ועכשיו אלינה!
בושה! מי שאין לו בעיה להסתכן שילך לדרום תל אביב! שם לפחות הוא ישלם 100 לשעה!
נאה דורש נאה מקיים.[/QUOTE]
גם לא 400: מצוין שיש לה פצעים סביב הפה! עוד בחורה חולה!

בושה! מי שאין לו בעיה להסתכן שילך לדרום תל אביב! שם לפחות הוא ישלם 100 לשעה!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
13חפוז מכני ,בדרום ת"א הוא ישלם 100 שח,אבל לא לשעה אלא גג 15 דקות,גג.
ואני התייחסתי למראה- הרמה שלה בלבד.
הפצעים סביב הפה -זה כבר "בונוס" בפני עצמו(תוספת) כלומר נושא אחר ,שכן שום בחורה לא אמורה לעבוד אם וכאשר היא חולה ,בשום תעריף (גם למענה וגם למען לקוחותיה).
ואני התייחסתי למראה- הרמה שלה בלבד.
הפצעים סביב הפה -זה כבר "בונוס" בפני עצמו(תוספת) כלומר נושא אחר ,שכן שום בחורה לא אמורה לעבוד אם וכאשר היא חולה ,בשום תעריף (גם למענה וגם למען לקוחותיה).
14לא יודע בדיוק מה הסיבה שלא יצא לך להיות עם בחורות "רגילות" אם זה נובע מחוסר בטחון נפשי או ריאלי.
העצה שאני יכול לתת לך זה לנסות להתחיל עם בחורות בידיעה מראש שהתשובה היא לא ב 99% מהמקרים
תעשה את זה ללא ציפיות או תקווה שייצא משהו אלא בשביל הספורט ואפילו סתם כניסוי.
הרווח שלך מכל הסיפור יהייה מנגנוני התמודדות טובים יותר ולאט לאט תראה שהשד לא כל כך נורא
במקרה הכי "גרוע" שהבחורה באמת תזרום ואתה לא מוכן לזה אתה תמיד יכול לעשות אחורה פנה.
טיפ נוסף זה להכריח את עצמך לעשות לגשת לבחורה כמה שיותר מהר לדוגמא תוך 10 מרגע שראית אותה, כמה שאתה מחכה יותר זמן
במקום ללכת אתה תחשוב יותר מידי תנתח את המצב בנוסף אתה תמציא לעצמך תירוצים למה "לא כדאי לנסות" ויהייה לך קשה יותר לעשות את הצעד.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת
15עוד כישלון ב 500 ש"ח מהתאגידים...
רק מוכיח כמה המחאה נחוצה וצודקת !
16תודה אהובים הדאגה והאהבה שלכם מגיעה עד אלי :) יהיה בסדר בסוף... *התארגנתי מדליק קטן*
17עוד כישלון ב 500 ש"ח מהתאגידים...
18[QUOTE=מארלי20] תודה אהובים הדאגה והאהבה שלכם מגיעה עד אלי :) יהיה בסדר בסוף... *התארגנתי מדליק קטן*[/QUOTE]
לבריאות חבר
לפחות זה זול יותר מעוד נפילה בתאגיד! 
לבריאות חבר

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
19שינו את שמה ל"לינה" או שאני צריך רופא עיניים?
----------------------------
:)
:)
20כן . אופציה אקזוטית אתה צודק .
אתה מבין , שינו את השם וכל המכלול שלה השתנה בהתאם . עכשיו היא יפה , ליבראלית , ובעלת לב טוב ( כמובן , קצת הומור וציניות ) .
תסבירו לי משהו חברים נכבדים . לא מובן לי . הבחורה לא יפה , עם פצעים סביב הפה ולא מתנשקת . כן , כמה שהיא יפה היא גם מפונקת , מבינים .
הבחורה לפי התאורים והשרות לא שווה גם 400 ש"ח לשעה .
אתה מבין , שינו את השם וכל המכלול שלה השתנה בהתאם . עכשיו היא יפה , ליבראלית , ובעלת לב טוב ( כמובן , קצת הומור וציניות ) .
תסבירו לי משהו חברים נכבדים . לא מובן לי . הבחורה לא יפה , עם פצעים סביב הפה ולא מתנשקת . כן , כמה שהיא יפה היא גם מפונקת , מבינים .
הבחורה לפי התאורים והשרות לא שווה גם 400 ש"ח לשעה .
הפוך כל חסרון ליתרון