כ Keterisem מדייט 69 - דף 3 - סקס אדיר

Keterisem מדייט 69

21
רוני,

מזכיר את יודלה "נוגעים לה במנוש והיא מתחילה לדבר עם עצמה" הנכנס למורה לפסנתר, לאחר שמומו "זו לא מורה לפסנתר זו מורה לחליל" יוצא כמו טווס אחרי זיון של המורה "פריצי"(מורה למתחילים), אבל יודלה חכם יותר והוא מבקש את המורה למתקדמים...
וכמובן מקבל את הזקנה שמרביצה לו לאחר שהוא מנסה לגעת לה מתחת לחצאית...

מסקנה,

אם אתה נוסע לנתניה למורה לפסנתר, תמיד תהיה ראשון ותבקש את המורה של המתחילים.
אם אתה בנתניה תתנהג כמו טווס (מומו) אחרת תצא כמו יודלה, עם מכנסים בקרסוליים, זיין עומד ומכות בטוסיק.
והדבר הכי חשוב,תמיד עדיף מורה לחליל מאשר מורה לפסנתר...

.You so need a Daddy, little girl

Keterisem מדייט 69

27
[QUOTE=foudelabite]
Hello, thanks Roni for your post I was about to go there, and then I request pictures by email, what can I say ? even for free I won't have go there
[/QUOTE]
שלום ובוקר טוב לחברי foudelabite
גם אני ראיתי את תמונותיה של המורה לפסנתר טרם הגעתי אליה ...
אך אני מעדיף לא לשפוט על פי התמונות בלבד...אלא להגיע למקום ולתהות על קנקנה של הגברת במו עיני.....
יותר מסקרן אותי מי האישה העומדת מאחורי התמונות .... יותר מטריף אותי מה המיניות שמשדרת אותה הגברת....
מאוד חשוב לי איך היא מגיבה לסקס...ומאוד מעניין אותי עד לאן אני יכול להוביל אותה במיטה ...........
סבטה בולעת החרבות,הייתה רחוקה שמיים וארץ מהגדרה של אישה יפה,אך כל פעם גילינו יחד אגדות חדשות ....
אירנה מנתניה,אגדה בפני עצמה,אך לא הייתה אישה יפה,למרות זאת עד היום אני חולם על האגדה הזו בלילות....
אגדת השוקולד עמי ותמי (טטיאנה וסוניה) לא היו יפות,אך היו אגדה לגיל הרך..ולזין הקשה יחדיו ....
ויש עוד הרבה דוגמאות של נשים,שהיו פחות יפות אך הפכו לאגדות !!!!
ובכלל אנו נוטים לפנטז ולחלום על נשים יפות....
אך בפועל מי שמגשימות עבורנו את החלומות,הן הנשים הפחות יפות ...
לסיכום :
סינדרלה וכיפה אדומה יש באגדות ....
זונות טובות יש ביער (דירות מסתור)רק צריך לצאת ולחפש אותן ....
במקרה של המורה לפסנתר זו אגדה רעה עם סוף רע !!!
שיהיה חג "סוקות" לכולם ....קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

Keterisem מדייט 69

28
[QUOTE=חדש בתחום] מפמפם ארוכות בתוך הישבן.

סך העלות 500 ש"ח, קצת גבוה מהמחאה, אבל מקבלים בתמורה הכל כולל אנאלי. אין הגבלה של זמן ואין הגבלה של אקטים.
אני אחזור בכל הזדמנות שתהיה לי להיות בנתניה.
[/QUOTE]

[QUOTE=roni golan] המורה לפסנתר....
לא מלקקת מרעום של אתרוג(הפיטם).
לא ניתן לשפוך ריבת אתרוגים בפיה.
לא ניתן להיכנס לסוקה ברוורס.

[/QUOTE]

יש פה דבר והיפוכו
מעניין מה גרם לה לסגת ממתן שרות מלא.

רציתי לבקר את הגב אבל יותר מידי לא (לא ניתן לשפוך ריבת אתרוגים בפיה, לא אנאלי, לא יפה, לא צעירה, לא מטפלת בעששת - לא צריך!!)
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”