כ דיאנה מבת ים - סקס אדיר

דיאנה מבת ים

1
הייתי אצל דיאנה לפני שבוע ולמרות שאני מסכים עם מה שכתב רוני - עדיין די נהניתי איתה.
נכון שהיא מאופרת יותר מדי אבל זה לא כי יש לה עור לא טוב אלא שפשוט יש לה טעם לא טוב. היא אכן לא גבוהה 160+ עם חזה בינוני ובתולי עם פתמות אסתטיות . היא עשתה לי מציצה לא רעה בכלל - עמוקה מאוד מושקעת עם יריקות ונוזלים וגם וואקום. רימינג ארוך ושאיבת ביצים וכל זה במשך 20 דקות פלוס. מצד שני הזיון היה לא טוב - היא ממש סבלה והעדיפה למצוץ. ביקשה גם לא להכניס אצבעות וגם כשסתם נגעתי באזור הזה הראתה סימנים של סבל.
אבל המציצה +גוף צעיר = אז אפשר להגיד שנהניתי.

דיאנה מבת ים

2
ביקרתי את העלמה הבוקר :

התיאום עם הפקידה מהיר ויעיל, מפנה לרחוב קרוב לים בבת ים.
דיאנה מקבלת את פניי בביבידול ורוד ומזמין. הדירה מחולקת ומשופצת בצורה נעימה .
התמונות כנראה אמיתיות אך משופצות בצורה מקצועית, זה לא שדיאנה לא נראית כמו התמונות, זה פשוט שהתמונות מאוד מחמיאות לה.
דיאנה מזמינה אותי פנימה ושולחת מיד למקלחת.
לאחר המקלחת ניגשת מיד לעיניינים, מאוד מכאנית, טוב לפעם הראשונה, אמרתי לעצמי, נו טוב נסיים פעם ונשתחרר. אבל זה לא קרה, אחרי גמירה במציצה חלשה של הכיפה עם הרבה מאוד עזרת יד, כשהיא מזהירה לא לגמור בפה, נשלחתי להתקלח שוב.
חזרתי מהמקלחת והיא מיד "זינקה" עלי לפעם נוספת, אמרתי לה רגע, תני לקטנציק קצת מנוחה (אחרי הכל אני כבר לא בן 20 ), נשכבה ליידי,רואה MTV.
ניסיתי ללטף ולפתח שיחה, שאלות בסיסיות, כמה זמן כאן ומאיפה, התגובה שלה היתה, "זה לא באמת מעניין אותך", אמרתי שדווקה כן אבל זה לא עשה עליה רושם, היא אמרה שלא אוהבת יותר מידי שאלות.
בכל זאת ניסיתי לשבור את הקרח והצלחתי קצת להצחיק אותה עם השוואה לריפונזל, בגלל השיער הארוך מאוד, אבל לא מעבר לזה.
פעם שניה מצצה די הרבה זמן , בלי להתעייף ובלי להתלונן (כן ליאל , ככה עושים את זה.... ), עד שהיה בדום מתוח, ניסינו רכיבה שלה עלי אבל היא ממש לא יודעת את העבודה, הכניסה רק את הקצה שלו פנימה בתנוחה הזאת (קצת מזכיר את המציצה רק בלי עזרת היד ), הפכתי אותה למיסיונרית וככה הייתי יותר בשליטה, מספר דקות בתנוחה הזאת והפרחתי את ילדי הפוטנציאליים לקונדום.
נכנסתי שוב להתקלח ודיאנה התלבשה ללא מקלחת...... לא יודע אם התקלחה לפני, אבל אחרי בטוח לא, למרות שלא הרגשתי ריחות לא נעימים או משהו, זה קצת מחשיד...
לסיכום, דיאנה נראית די טוב, בשנות ה 20 הממש ראשונות, מגיעה אלינו מרוסיה, מציצה חלשה, קצת חוסר רצון לתקשורת מעבר לנדרש לביצוע הזמם, קצת מכאנית אבל משתדלת מאוד שתגיע לסיפוק.
500 לשעה.
היה נחמד, אבל לא בטוח שאחזור.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”