כ נסטיה מתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

נסטיה מתל אביב

11
ועכשיו גם רוני יגיב וגם הפוסט הזה ישחיר מתכתובת מיותרת ומתלהמת. אין לנו את זה מספיק ברחובות בימינו ?
התאפקתי עד עכשיו כי כבר מזמן אינני מאושיות הפורום, אבל מי שמכיר אותי מעברי ומהניק הקודם שלי יודע שיש לי לא מעט זכויות כאן.
רוני - תתרכז במה שאתה טוב בו - דיווח על זיוניך. אין טוב ממך בפורום בימינו בנושא זה. רק מחמאות.
כל הדיונים וההתנגחויות שלך עם אוליגופול שייכים לפורום ילדים והורות במקום אחר.
אוליגופול - תתאפק.

נסטיה מתל אביב

12
אולי באמת מספיק עם ההתנצחויות הילדותייות?
רובנו מספיק מבוגרים או מנוסים להבחין ביחצ"ן, וגם אם לא הבחנו מקסימום נופלים בכמה מאות שקלים.
הכל פה עניין של טעם, ושווה לנסות אישית משהו שמישהו אחר לא ממש התלהב ממנו אם בא לך לנסות...
אגב - גם חברות מצוינות כמו קוקה קולה או מרצדס מחזיקות יחצ"נים - זו לא קללה כל עוד המוצר איכותי...
אני מזיין משמע אני קיים

נסטיה מתל אביב

13
נס ( לא היה פה ) טיה

gfeseeker כתבת "הפוסט הזה ישחיר ..." , אז זהו , הפוסט כבר לא יתרומם ולא עקב התכתשויות אלא כי אין לו לאן להרקיע . הפוסט נפתח על ידי עמית 28 שלא חווה נפילה בכל פגישותיו עם בחורות עובדות . ומצד שני מדווח האדמו"ר כי חבל על המאמצים .

הייתי עם נסטיהדיאנה לפני מספר חודשים ומשום מה למרות תחושת בטן שלא להיכנס , עשיתי טעות וצעדתי פנימה . חבר'ה עצה לי אליכם ( כמובן שאין חובה לקבלה ) תסמכו על האינטואיציה ותחושות הבטן . ברור שזה לא מדע מדויק , אבל אם יש נורת אזהרה היא לא דולקת סתם . מובן שחוויתי אכזבה . האדמו"ר כרגיל צדק - ממש מפתיע .
הפוך כל חסרון ליתרון

נסטיה מתל אביב

20
תודה רוני על התגובה חסכת לנו כסף התאגיד הולך ומתדרדר מיום ליום מקווהשיתעוררו שם
כי בקצב הזה אנחנו הצרכנים נתייאש ונוותר והם באמת יאלצו להוריד את המחירים בצורה דרסטית
אבל לפי התגובה של רוני בחורה כזאת לא שווה גם 200 אז זה לא יעזור להם
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”