כ ויקה - איחוד תיקים - דף 4 - סקס אדיר

ויקה - איחוד תיקים

31
תשמע, נראה לי שהלכת רחוק מידי בעניין התחמנות. היא סה"כ לא מתחייבת למצוץ חשוף, אם לא לוחצים עליה. בכל הביקורים הקודמים שלה בארץ המציצה הייתה עם קונדום ומציצה חשופה הייתה בתוספת 100, עכשיו היא אומרת שזה תלוי בלקוח.
לגבי למה אתה חושב שהיא בתאגיד אשלח לך הודעה פרטית, מעניין מה גרם לך לחשוב ככה.

ויקה - איחוד תיקים

32
[QUOTE=Black] ערב טוב Korb - סדר וסדר חדש

בדיווח שלי ציינתי ששמה יאנה כי זה השם שמסרה לי . אין זה משנה מה שמה , ויקה או יאנה כי בכל מקרה אין זה שמה האמיתי . באותה מידה אפשר לקרוא לה וסיליסיה .

[/QUOTE]
היא מוכרת בפורום תחת שם יאנה ולכן על מנת להבין במי מדובר מן הסתם רצוי להמשיך לקרוא לה בשם המוכר, גם אם זה לא השמה האמיתי
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

ויקה - איחוד תיקים

36
ביקרתי את יאנה לפני כמה ימים. בחורה קומפקטית, יפה וחמודה. הסקס איתה טוב, איכותי ומושקע. משתדלת. דירה נקיה, לא רחוק מבוגרשוב. לא הלחיצה עם הזמן. אני לקוח "ותיק" שלה מלפני שנה, עוד מימים שבהם יוליה קבלה את הטלפונים בשבילה. לדעתי לאוהבי הקומפקטיות - מושלם. מציצה מקונדמת, זה אולי החיסרון היחיד. מתנשקת, ללא לשון. אנאלי לא בתפריט. מקבלת מציצה בתענוג וכיף לשני הצדדים. נקיה - גם מתקלחת בין האקטים. האם אחזור? בטוח שכן. מחיר היה 400. תהנו :)

ויקה - איחוד תיקים

38
אתמול בסביבות הצהריים אני מקבל טלפון,חוזר אליו מקבל מענה מה שלומך מותק?שואל מי העלמה אומרת לי ויקי אתה לא זוכר..ואז נזכרתי לפי הקול(אני מקדים את הדיווח ורושם כדי שהנשואים מביננו יזהרו)
אז ככה לעיניינו..השם שלה הוא ויקי,מפנה אותך לאיזור בת ים לבניין מגורים קומה 8,הבית דיי גדול מרווח, החדר אומנם יחסית קטן המזרון על הריצפה..ויקי קיבלה אותי בחיבוק דיי חם ואוהב מנשקת נישוק קל ואומרת לי ללכת להתקלח,אני מסיים להתקלח והיא כמובן הולכת להתקלח אחריי..
התיאור שלה..נראת כמו בת השכן, להערכתי מטר שישים פנים חמודות ממש לא נפלתי החזה של בינוני אבל נפול רזה אבל לא רזה מאוד..
איך שנשכבתי על המיטה החלה בליטופים ונשיקות בכל הגוף,עברה אח"כ לשמוליק ונתנה עבודה כמו שצריך כולל ליקוקי ביצים ורימינג מצמרר, זרמנו לכל התנוחות והיה זיון לא רע בכלל.
לסיכום:
מראה-בת השכן(ממש לא נפלתי,חמודה)
מציצה-טובה מאוד בולעת את כל הזרע עד הטיפה האחרונה
ליקוקי ביצים-יש
רימינג-יש
המחיר-400 ש"ח עובר לסוחר..
אני לא יכול לפרסם את המספר כי אין שום קישור אליה,אשתדל מאוד לתת לכמה חברים שאכן פעילים ותורמים לפורום מספר טלפון בפרטי.
יום טוב לכולם..

ויקה - איחוד תיקים

40
בסיבוב הקודם שלהן בארץ הייתי עם שתיהן ביחד והיה טו-אוב. הן חברות טובות ויש ביניהן כימיה מעולה. מחר קבעתי לבקר את שתיהן שוב.
התמונות של "היפיפייה השניה" אמיתיות, אולי קצת עברו פוטושופ, אבל את זה אוכל לוודא רק מחר.
נ. ב. אני יודע, שבתקופה האחרונה אני כותב רק על יאנה, אבל זה רק בגלל שכשהיא בארץ, אני מבקר רק אותה, אז בבקשה לא להאשים אותי ביחצנות. תודה חיוך

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”