כ חן מסעדיה גאון - סקס אדיר

חן מסעדיה גאון

1
שלום חברים,
לאחר ביקור מעודד אצל הרו״ח, החלטתי שצריך להתפנק. היה לי זמן קצר וכיוון שהייתי באזור, החלטתי לנסות בפעם הראשונה את המקום בסעדיה גאון 13. האמת שאני הולך לתיקתוקיות לעתים מאד רחוקות, אבל הייתי חרמן אש וקצר בזמן אז אמרתי - מה יכול להיות.
נכנסתי מתוך ידיעה שאני בא לפרוק (וכנראה להרגיש שניה אחרי שאני מבזבז כסף סתם, תמיד זה ככה אצלי אחרי שאני בתיקתוקיה), הגיעה רוסיה מבוגרת - שרק חיזקה את התחושה המוכרת. העפתי אותה תוך שאני כבר מתכנן סיבוב פרסה לכיוון הדלת ואז הגיעה חן - ישראלית חמודה, חזה טבעי בינוני יפה ועומד, גוף סקסי ועיניים מקסימות.
החלטתי לזרום איתה, ועברנו לחדר. מזומנים הועברו (280), מקלחת קצרה והבחורה חוזרת לחדר. נשכבתי על הגב והיא טיפסה עליי והתחילה לנשק וללקק אותי באגרסיביות מענגת ביותר. לא מתנשקת (האמת שגם לא ניסיתי). התחככה בי עם השדיים הנעימים שלה, מצצה לי את הגרון, החזה והפטמות. הייתה מאד סבלנית ונעימה.
ירדה לאט למטה והתחילה במציצה (חשופה). ופה הגיעה ההפתעה מבחינתי - הבחורה מוצצת מושלם. שאיבה עמוקה, כל הכלי נכנס פנימה עד לגרון שלה כשהיא משחקת עם הלשון ועם השפתיים, תופסת בסדין שאני עליו כדי לתת עוד קונטרה לראש וממש הגיעה עד לבסיס ולביצים. המשיכה ומדי פעם שלקה את הביצים. אחרי לא מעט זמן הרגשתי שאני עומד לגמור וסימנתי לה להפסיק, שאלה למה. אמרתי שאני לא רוצה לגמור לה בפה, ענתה - אני דווקא מתה על זה, אוהבת לבלוע. ידעתי שבזה אני מפסיד את החדירה אליה אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי... החזרתי את הזין לפה שלה והיא הגבירה קצב עד שגמרתי לה בפה. ופה - הפתעה נוספת: המשיכה למצוץ בלי להפסיק, לא מיהרה לצאת בכלל. אחרי כמה דקות שהזין שלי בפה שלה + כל הגמירה, הוציאה את הפה לאט לאט ולא נתנה לאף טיפה להתפספס. סימנה לי עם האגודל למעלה והלכה לירוק במקלחת (פאק באמינות לגבי הבליעה אבל נראה לי שאפשר לסלוח). אמרה שהיא גאה בעצמה שהצליחה להכניס את כל הזין לפה.
כל הסיפור ארך כעשרים דקות נטו בערך (לא כולל המקלחת לפני ואחרי) - שזה מבחינת זמנים תיקתוק רציני אבל עדיין ביחס למקומות ובחורות שפגשתי עד היום השירות היה לא צפוי, במובן החיובי. לא שאלתי לגבי סיבוב נוסף (נראה לי התגרות במזל, למרות שהזמן היה מספיק לזה). סיכמה בזה שכדאי לי לבוא שוב ולנסות את מה שלא עשיתי הפעם והצביעה על הכוס שלה (אשת מכירות טובה).

בשיקול כלכלי קר של זמן + עלות זה לא להיט, אבל כיוון שהייתי לחוץ בזמן גם ככה + חם אש, יצאתי מבסוט. לא תחליף לפרטית טובה, אבל ביחס לתיקתוקיה ובזמנים מסויימים - שירות לא רע בכלל.

חן מסעדיה גאון

3
היי, בעקבות הדיווח לעיל הלכתי לטעום את חן בסעדיה גאון. אמרה:"אז אתה חדש פה ולא שואל שום פרטים-כל הכבוד, כך צריך, ישר ולעניין". אז זה היה כאילו פירגון מצידה. אבל אחר כך במיטה היתה לא נחמדה-ננעלה על איזו תנוחת מציצה בנאלית בעודי שוכב על הגב וזהו. רצתה שנזדיין אך אמרתי שאני רוצה מציצה עד הסוף, זה יספיק לי, אז היא התחילה לזרז אותי ולעשות קולות פיקטיביים, והצעתי לה:"אולי 69, אולי 69 הפוך, סתם שינוי תנוחה". -"מה פתאום? מה, השתגעת? איך?... נראה לך?" בקיצור, לא היה לי כבר נעים, לא כיף להיות עם בן אדם שלא רוצה אותך אפילו תמורת 280 ש"ח ששילמתי ועוד 100 שבאתי להוציא מהכיס באמצע המציצה כדי שרק תהיה נחמדה... בסוף היא התחילה להתלבד אחרי רבע שעה כשעוד לא גמרתי, באומרה:" לפעמים לא מסתדרים, לא נורא"..
בקיצור, יש לה פנים יפות, בת השכן כזאת, וגוף חטוב ושרירי ושזוף, אך הדיבור מלוכלך והעיניים ארסיות כאלה, לא רגועות. אבל לא כעסתי-זה האופי שלה ואני לא אוכל לשנות אותו אפילו תמורת כסף. פשוט לא אבוא, וזהו..
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”